- 13 Haziran 2022
- 69
- 24
-
- Konu Sahibi CANCAN0033
Bende de adet belirtisi vardı 10 gün varken hala aynı sancıyı çekiyorum 4 günüm var bakalımİyi günler geçen ay doktora gittim klomen verdi 5 gün içip bıraktım daha sonra tekrar kontrole gittiğimizde yumurtamin olgunlastigini söyledi ve gün aşırı ilişki önerdi yumurtamin catladigi günü denk getirip degerlendirmistim.suan adetime 8 gün var adete 10 gün kala goguslerde agri kasiklarimda ince bir sancı ve belimde geçmeyen bir ağrı var bacaklarımda da 2 gündür geçmeyen agri var normalde adet günü belime ve bacaklarıma agri girdikten 1 saat sonra adet olurum acaba gebelik belirtisi olabilirmi
11nde yumurtlama gününden itibaren bel ağrısı kasık ağrısı yaşıyorum 1 hafta var daha regle bu kadar çabuk belirti olabilir mi bende kararsızım
Yani inşallah vardır ben kendimden de emin olamıyorum daha önce 2 kez hamile kaldim benzer belirtiler var ama yinede emin olamıyorum zaman geçmiyor ve böyle belirti beklemek çok zor gerçektenBenimde goguslerim yumurtlamadan beri agriyor ve buyudu irilestiler. Bitmeyen bel agrisi var. Kasigimda agri yok. Bisey var midir acaba
Yani inşallah vardır ben kendimden de emin olamıyorum daha önce 2 kez hamile kaldim benzer belirtiler var ama yinede emin olamıyorum zaman geçmiyor ve böyle belirti beklemek çok zor gerçekten
Bende kaybettim rabbim ikimizede ve isteyen herkese hayirli sağlıkli evlatlar nasip etsinBenim hic hamileliğim olmadi
Katılıyorum size ama nadir durumlar da vardır.Adete bu kadar zaman kala belirti ihtimali çok düşük. Ben doktor değilim emin konuşmak istemem ve yanıltmak istemem ama adet gecikmesinden sonra gerçek belirtiler başlıyor. Hadi bikac gün kala yerleşme kanaması kasik batması da sayilir diyelim. Ama şu aşamada çok mümkün gelmiyor bana. Daha iyi bilen varsa aydinlatsinve umarım bebeğiniz sizinledir
Kesinlikle belirti olabilir ben adetime 12 gün kala hamile olduğumu öğrendim bel ağrım ve kasıklarımda ara ara gelip giden sancılarım oluyo hatta üzülmüştüm hasta olcam diye dayanamadım gittim addetten 6 gün önce yapılan gebelik testlerinden aldım ve çift çizgi vardıİyi günler geçen ay doktora gittim klomen verdi 5 gün içip bıraktım daha sonra tekrar kontrole gittiğimizde yumurtamin olgunlastigini söyledi ve gün aşırı ilişki önerdi yumurtamin catladigi günü denk getirip degerlendirmistim.suan adetime 8 gün var adete 10 gün kala goguslerde agri kasiklarimda ince bir sancı ve belimde geçmeyen bir ağrı var bacaklarımda da 2 gündür geçmeyen agri var normalde adet günü belime ve bacaklarıma agri girdikten 1 saat sonra adet olurum acaba gebelik belirtisi olabilirmi
Acaba hic olusmadi mi bu zamana kadar noldu hic bilmiyorum. Kafam o kadar kotu ki kaldi 3 gun bekliyorum icimde hic hissetmiyorum adet olacagim gibigeliyorBende kaybettim rabbim ikimizede ve isteyen herkese hayirli sağlıkli evlatlar nasip etsin
yanı yumurtlama ayın kacında oldu?İyi günler geçen ay doktora gittim klomen verdi 5 gün içip bıraktım daha sonra tekrar kontrole gittiğimizde yumurtamin olgunlastigini söyledi ve gün aşırı ilişki önerdi yumurtamin catladigi günü denk getirip degerlendirmistim.suan adetime 8 gün var adete 10 gün kala goguslerde agri kasiklarimda ince bir sancı ve belimde geçmeyen bir ağrı var bacaklarımda da 2 gündür geçmeyen agri var normalde adet günü belime ve bacaklarıma agri girdikten 1 saat sonra adet olurum acaba gebelik belirtisi olabilirmi
Fazla düşünüp kendini hiç yıpratma canım bu süreç çok zorlu ve stresli eğer hamile kalsan bunu zaten anlardın biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allah'a kaldı bakalim nasibimiz ne zaman. Ne kadar zamandir istiyorsun ve bir sorun varmi bildiğin?Acaba hic olusmadi mi bu zamana kadar noldu hic bilmiyorum. Kafam o kadar kotu ki kaldi 3 gun bekliyorum icimde hic hissetmiyorum adet olacagim gibigeliyor
Ne kadar güzel bir kaç kişiden daha okumuştum erkenden hissedip hamile olduklarını öğrenmişlerdi ☺Kesinlikle belirti olabilir ben adetime 12 gün kala hamile olduğumu öğrendim bel ağrım ve kasıklarımda ara ara gelip giden sancılarım oluyo hatta üzülmüştüm hasta olcam diye dayanamadım gittim addetten 6 gün önce yapılan gebelik testlerinden aldım ve çift çizgi vardı
Fazla düşünüp kendini hiç yıpratma canım bu süreç çok zorlu ve stresli eğer hamile kalsan bunu zaten anlardın biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allah'a kaldı bakalim nasibimiz ne zaman. Ne kadar zamandir istiyorsun ve bir sorun varmi bildiğin?
Ne kadar güzel bir kaç kişiden daha okumuştum erkenden hissedip hamile olduklarını öğrenmişlerdi ☺
Ne kadar güzel hiç sorun çıkmamış bu çok iyi yumurta takibini falan nasıl yapiyorsun ? Bende 3 yıllık evliyim benden sonrakilerin çocuklarını seviyorum ama insanlari takmamayi öğrenmeye çalış çünkü bazı insanlar çok anlamsizca konuşup sadece can sıkıyorlar gereksiz yereSTRES yapmamak hic normal değil benimle ve benden hemen sonra evlenenlerin cocugu oldu buyudu resmen tek benim olmadi çevresel faktörler insani rahat birakmiyor ki stres yapmayalim yuzumuze bakmiyolar .s.s
1ay olmadi iste test yaptirdik esim ve ben . Cok sukur hic bir sorun gorulmedi. Esime sigarayi birak dedi iste hepsi bu. Tek dedigi çocuğunuzun olmamasi icin bir sebep yok suan sabirla beklemeye debam edin dedi. 1 senedir deniyoruz.
2 asılama yaptırmış ve sonrasında 5 ay adet olamadığım için tüp bebek tedavisine gecememiş hıc bir sokturucu ilacın faydasını da görmeyip bı care üzüntüler içinde gebe kalmıstım ben oğlum sımdı 8 yasında stresten olmuyor falan bana mantıklı gelmiyor o donem ki stresim en tavandı ve cevrenın ailenin baskısı aman Allahım asılama yaptırmıstın sen olmadı mı olmadı ooo sen baya baya kısırsın dediklerini bılıyorum.
Ben takmamak icin elimden geleni yaparken patavatsiz insanlarin yaptığı sacma seylerden takmamak mumkun olmuyor.Ne kadar güzel hiç sorun çıkmamış bu çok iyi yumurta takibini falan nasıl yapiyorsun ? Bende 3 yıllık evliyim benden sonrakilerin çocuklarını seviyorum ama insanlari takmamayi öğrenmeye çalış çünkü bazı insanlar çok anlamsizca konuşup sadece can sıkıyorlar gereksiz yere
O insanların içinede merhamet ve anlayış nasip olur umarım bazen ağzı olan konuşuyor. Bende ilk defa bu ay denedim ovulasyon testini bakalimBen takmamak icin elimden geleni yaparken patavatsiz insanlarin yaptığı sacma seylerden takmamak mumkun olmuyor.
Bu zamana kadar genelde uygulama uzerinden yaptim. Eger bu ayda olmazsa internetten test alip oyle takip edicem.