- 19 Haziran 2022
- 17
- 5
- 26
- Konu Sahibi CANCAN0033
Eğer böyle bir şüphen varsa yapabilirsin erkende olsa sonuç alırsın yada kan testi yaptırarakNe kadar güzel bir kaç kişiden daha okumuştum erkenden hissedip hamile olduklarını öğrenmişlerdi ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer böyle bir şüphen varsa yapabilirsin erkende olsa sonuç alırsın yada kan testi yaptırarakNe kadar güzel bir kaç kişiden daha okumuştum erkenden hissedip hamile olduklarını öğrenmişlerdi ☺
Şüphem var ama negatif görürüm hisside var o yüzden beklemek istiyorum dayanabilirsemEğer böyle bir şüphen varsa yapabilirsin erkende olsa sonuç alırsın yada kan testi yaptırarak
Bende dayanmaya calisanlardanim.d cumartesi adet gunu osteriyor dayanabilirsem cumartesi sabah yapcam fikrim degisirse cuma o kadarda yapmamak icin zor duruyorum ki sirf moralim dusmemesi icin. Of beklemek ne kadar zor.Şüphem var ama negatif görürüm hisside var o yüzden beklemek istiyorum dayanabilirsem
Pozitif çıkacağını bilsek yapalım da bu stres bitsinBende dayanmaya calisanlardanim.d cumartesi adet gunu osteriyor dayanabilirsem cumartesi sabah yapcam fikrim degisirse cuma o kadarda yapmamak icin zor duruyorum ki sirf moralim dusmemesi icin. Of beklemek ne kadar zor.
Ben defalarca negatif çiZgiyi gördüm pes etmedim 1 ay boyunca soğan kürü içtim ertesi ay hamile kaldımŞüphem var ama negatif görürüm hisside var o yüzden beklemek istiyorum dayanabilirsem
Ne güzel allah nasip etmiş tam anlamiyla daha ilk korunmasiz ayım bakalim hayırlısı artıkBen defalarca negatif çiZgiyi gördüm pes etmedim 1 ay boyunca soğan kürü içtim ertesi ay hamile kaldım
Nolduuu canım bir değişiklik var mi merak ettimBende dayanmaya calisanlardanim.d cumartesi adet gunu osteriyor dayanabilirsem cumartesi sabah yapcam fikrim degisirse cuma o kadarda yapmamak icin zor duruyorum ki sirf moralim dusmemesi icin. Of beklemek ne kadar zor.
İnşallah hadı bakalım hayırlıysa güzel haberler alın az da kalmışBenimde regliye 3 gun kaldı hala beyaz akintim gogus uçlarında ağrım var arada sag kasigim batıyor daha önce adet acagim zaman karnımda şişlik olurdu bu sefer yok
Sende durumlar nasil :)İnşallah hadı bakalım hayırlıysa güzel haberler alın az da kalmış
Henuz yapmadim ama adet olacakmis gibi kasiklarim agrimaya basladi sanki sende durumlar nasilNolduuu canım bir değişiklik var mi merak ettim
Ben bu sabah adet oldum erken geldiHenuz yapmadim ama adet olacakmis gibi kasiklarim agrimaya basladi sanki sende durumlar nasil
Hadi ya hakkinda hayirlisi olsun bebde suan birsey yok ama cok agriyor bakalim nolacak test yapcaktim ise gelmeden unuttum belki aksam belki sabah yaparimda umidim nedense kalmadi ya. Sen ne kadar zmanadr deniyosunBen bu sabah adet oldum erken geldi
Yarin sabah yap günündu zaten dimi adet olmayana kadar umut var ben 6 aydir kist tedavisi görüyordum bu ay geçti korunmayi daha yeni bıraktım. Senin ne kadar oldu canimHadi ya hakkinda hayirlisi olsun bebde suan birsey yok ama cok agriyor bakalim nolacak test yapcaktim ise gelmeden unuttum belki aksam belki sabah yaparimda umidim nedense kalmadi ya. Sen ne kadar zmanadr deniyosun
Kesinlikle belirti olabilir ben adetime 12 gün kala hamile olduğumu öğrendim bel ağrım ve kasıklarımda ara ara gelip giden sancılarım oluyo hatta üzülmüştüm hasta olcam diye dayanamadım gittim addetten 6 gün önce yapılan gebelik testlerinden aldım ve çift çizgi vardı
Merhaba öncelikle Allah bağışlasın tebrik ederim yeni üyeyim 7 aydır gebelik düşünüyorum eğer olursa ilk gebeliğim olacak dikkatimi çekti benimde bu ay adete 12 gün kala göğüs ağrılarım başladı normalde 4-5 gün kala adet belirtileri olurdu, bugün 8 gün kaldı adetime eğildikçe sağ kasık bölgemde ağrı ve çekikme oluyor bir süre uzanınca geçiyor acaba diyip umutlanmakta istemiyorum ama insan aklında yokken bile bir belirti çıkıveriyor adetlerim çok düzenlidir ilk defa geçen ay dört gün gecikme yaşadım ama malesef sonrasında oldum merak içindeyim bu ay bu kadar erken şeyler yaşamamın nedeni bebiş olabilir mi sizce ? Prodiktör erken gebelik testi aldım iki gün daha geçince yapıcam dayanamıyorum ara ara lekelenme oluyor varsada yoksada erken bilmek en iyisi diye düşündüm sizce?Kesinlikle belirti olabilir ben adetime 12 gün kala hamile olduğumu öğrendim bel ağrım ve kasıklarımda ara ara gelip giden sancılarım oluyo hatta üzülmüştüm hasta olcam diye dayanamadım gittim addetten 6 gün önce yapılan gebelik testlerinden aldım ve çift çizgi vardı
1bucuk sene oldu benimde bir problem olmamasina ragmen nasip olmadi esimin varikosel var ama olmamasi icin bir sebep yok dedi doktor.Yarin sabah yap günündu zaten dimi adet olmayana kadar umut var ben 6 aydir kist tedavisi görüyordum bu ay geçti korunmayi daha yeni bıraktım. Senin ne kadar oldu canim
Vitaminlerini falan kontrol ettirdin mi hiç onlarda cok önemli yumurtlama için eşinede bazi kürler var onlarıda deneyebilirsin. Tabi bir sorun yok da olmayınca insan daha kötü hissediyor kendini. En kısa zamanda sende bebis haberini alırsın ❤1bucuk sene oldu benimde bir problem olmamasina ragmen nasip olmadi esimin varikosel var ama olmamasi icin bir sebep yok dedi doktor.
Vitaminlerini falan kontrol ettirdin mi hiç onlarda cok önemli yumurtlama için eşinede bazi kürler var onlarıda deneyebilirsin. Tabi bir sorun yok da olmayınca insan daha kötü hissediyor kendini. En kısa zamanda sende bebis haberini alırsın ❤
Vitaminlerini falan kontrol ettirdin mi hiç onlarda cok önemli yumurtlama için eşinede bazi kürler var onlarıda deneyebilirsin. Tabi bir sorun yok da olmayınca insan daha kötü hissediyor kendini. En kısa zamanda sende bebis haberini alırsın ❤
Dayanamayip test yaptim 2dk icinde silik cikti sonra şok etkisinden sonra 1 saat sonra hemen test yaptim negatif yaptim farkli markayla bunlar. Hangisi dogru