Adete 8 gun kala belirtisi olanlar

Mesela benim yumurtlamadan sonra goguslerim acayip derecede dolgunlasti esim vs farkında ucunda basinda kararma yok. Kasiik ağrımhic yok. Belim agiryor ama onuda ev iş ve ev işlerindeki yorgunlyga yoruyorum. Pazar gunu bir test yaptim erken degilde normal negatif verdi. C tesiyi bekliyorum.
Ben her ay psikolojik olarak kendimi hamile sanıyordum bir keresinde yine erken test yapmanın kurbanı oldum kimyasal gebeliği yakaladım yok yere üzüldüm sonrasında hiç umursamamaya başladim. Kafayı rahatlatmak gerekiyor size tavsiyem adetiniz geçmeden test yapmayın ☺️

Ben her ay psikolojik olarak kendimi hamile sanıyordum bir keresinde yine erken test yapmanın kurbanı oldum kimyasal gebeliği yakaladım yok yere üzüldüm sonrasında hiç umursamamaya başladim. Kafayı rahatlatmak gerekiyor size tavsiyem adetiniz geçmeden test yapmayın ☺️
O kafa bir rahatlayabilse zaten 🤭🤭

Bende kendimi hic hamile sanamiyorum nedense hamilemiyim acaba sorusu hic olusmuyor surekli bu ayda olmayacak diyorum ve bazen test alip denedigimde gercekle yuzlesip moralimi sifirliyorum.

Gerekten çok zor ama tek çare de bu ☺️ ben düşünmekten yorulduğum için direkt doktora gittim yumurta takibi yaptırdım 😂
1 senedir yok genetik testi yok kistiydi doktorda gezmekten bıktım akışına bırakmak istiyorum nasipse olur inşallah 😃

Bende kendimi hic hamile sanamiyorum nedense hamilemiyim acaba sorusu hic olusmuyor surekli bu ayda olmayacak diyorum ve bazen test alip denedigimde gercekle yuzlesip moralimi sifirliyorum.
Olacak de kendine ama bu ay ama bir sonraki ay nasibimiz ne zaman kim bilir

IMG_20220622_150724.jpg

Çok sagollun çok teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin bu güzel durumu 🥰aslında korkumdan var geçen hafta tomografi ye girdim bakalım
Allah sag saglim kucaginiza almayi anasina babasina saygili vatanina milletine hayirli bir evlat nasip etsin 😍

Arkadaşlar merhaba bugün adetim iki gün geçikti bugün migde bulantılarım var ve kızımın dogum günü kreması dan tiksindim kötü oldum test yapsam net sonuç çıkar mı arkadaşlar beklemem lazım mı 1 2 gün daha

Herhangi bir belirti oldu mu adet oncesi gunlerde ve 2gun gecikmenizde merak ettim

Aminn inşallah 😇 kötü bir sey düşünmeyin hiç rabbim korur onu siz içinizi ferah tutun 😊
İyi temennileriniz için gerçekten çok teşekkür ederim☺️bugün kızımın dogum günü istedigi en çok şey kardeşinin olması hemen söylemek istiyorum ama bir kere hayal kırıklığına ugradı ikincisini yaşatamam kesin olana kadar beklicez

Herhangi bir belirti oldu mu adet oncesi gunlerde ve 2gun gecikmenizde merak ettim
Dogrusu adetime 5 gün kala çok agrım oldu hatta regl olucam sandım benim tiroitim var o yuzden 1. 2 gün geçikiyor bazen 4 gün önce erken oluyorum diye çok üstünde durmadım günüm 2 gün geçikince migde bulantısı ve tiksinme başladı yani bugün.. Gögüslerde agrı var ama adet dönemlerinde de oluyor diye çok şüphelenmedim bu durumdan

X