Bugun 5 gunum ben bitmis olurum bugunden basliyim ozaman ben .. haklisin zamanlama belli olmuyorcnım ben adetim biter bitmez başladım iyi ki öyle yapmışım adetten 3 gün sonra çift çizgiyi yakaadım yani erken yumurtluyormuşum... adetten 9 gün sonra çok geç bence kaçırabilirsin yumurtlama gününü hemen başla çift çizgii görünce ve ertesi gün ilişki olması gerekiyor çünkü yumurta hazırda sperm bekliyor..
Belirli saat takibi yapiyormusin ?cnım ben adetim biter bitmez başladım iyi ki öyle yapmışım adetten 3 gün sonra çift çizgiyi yakaadım yani erken yumurtluyormuşum... adetten 9 gün sonra çok geç bence kaçırabilirsin yumurtlama gününü hemen başla çift çizgii görünce ve ertesi gün ilişki olması gerekiyor çünkü yumurta hazırda sperm bekliyor..
Yok yapmadım pazar test silikti Pazartesi koyu oldu o gün ve ertesi gün ilişki oldu dün test yaptım silikti boş geçtiBelirli saat takibi yapiyormusin ?
Bugun yaptim tek cizgiydi adetim bugun bitti sonra baktim ince iki cizgi olmus o beklemekten oluyor heralde degilmi ?Yok yapmadım pazar test silikti Pazartesi koyu oldu o gün ve ertesi gün ilişki oldu dün test yaptım silikti boş geçti
yok hayır ikinci silik çizgi sürekli çıkar önemli olan yumurtlama gününde kişide aynı koyulukta olursa pozitiftirBugun yaptim tek cizgiydi adetim bugun bitti sonra baktim ince iki cizgi olmus o beklemekten oluyor heralde degilmi ?
Maşallah bütün serveti Testlere dökmüşsun :) ben 2 testten sonra tamam dedm kesindir kan testi yapTm :) pozitif net :)Kızlar merhaba. Bu ay dayanamayıp ta adetime 6 gün kaladan adet günüme kadar yaptığım gebelik ve ovülasyon testlerinin sonuçlarını paylaşmak istedim. Hatta ayıp olmayacağını düşünüyorsanız idrarla yapacağım çamaşır suyu ve karbonat testlerinin de canlı canlı videolarını çekip koyabilirim bu topiğe. Ama ayıp olur diye çekiniyorum. Herkes benim idrarımı görmek durumunda değil. Sizden gelecek olan talebe göre koyabilirim. İşte testler...
Eki Görüntüle 1291975
ya bu camasır suyu olayı ne banada soyleyın ne olurcnm bende koyu caması suyu ıle yaptım aynı snınkı gını oldu hatta ıkı prmak kalınlıkta catlatma ıgnesı vurulalı 12 gunum
Fitilin ismini hatırlıyorsan yazarmısınızCanim ben incir kuru yaptım ve incir yedim ayni zamanda Dr gittim bana folik asit verdi düzenli bi şekilde kullandım bide 2 li fitil verdi oda rahmin içinde oluşan pamukcuklari falan temizliyomus tabi bide beslenme düzeni çok önemli canım
Canım biz bilemeyizki test yap normalde adetin gecikmiyosa olabilir belki ama test yapmadan bilinmez 3-5 tl ye test var al ondan yap resminide paylaş teşhis edelim :)Merhaba kızlar bizde eşimle 3 haftadır çocuk düşünüyoruz.Yumurtlama döneminden sonra birliktelik oldu.şuan adetim 5 gün geçti.Normalde de düzensiz bir adet dönemim var hamile olma ihtimalim olabilir mi?
Merhaba kızlar bizde eşimle 3 haftadır çocuk düşünüyoruz.Yumurtlama döneminden sonra birliktelik oldu.şuan adetim 5 gün geçti.Normalde de düzensiz bir adet dönemim var hamile olma ihtimalim olabilir mi?
ben 6 gün kala yaptığımda tek çizgi görmüştüm o nedenle biraz bekle tam gününden önce test yapma. hayırlısı olur inşallahSelam kizlar bat a 6 gunum kaldi cok sabırsızlanıyorum..bu ayda husran olacak diye korkuyorumda
Merhaba herkeze 3 mayıs sabahi ilişki oldu o gün ogleden sonra yumurtlama akıntısı geldi yumurtlama günüm du 5inde pembe kahve leke geldi bugün sabah gebelik testi yaptım güvenilir bir marka ile negatif çıktı yumurtlama ve iliskiden sonra 11. Gün olmuş oldu bugün. Sizce erken mi umudu kesmeli miyim ? Yoksa cmt 14. Gün bi test daha yapmalı miyim olmasam ?
Beklenen adet tarihini tam bilmiyorum bi ay 35 günde bir ay 40 günde bir ayda 30 günde bir oluyorum pko var bende. Ama ilişki gününden eminim çünkü eşim yurt dışındaydi ve o gün birliktekik oldu o günde yumurtlama akıntı geldibeklenen adet tarihine kaç gün var o önemli
Beklenen adet tarihini tam bilmiyorum bi ay 35 günde bir ay 40 günde bir ayda 30 günde bir oluyorum pko var bende. Ama ilişki gününden eminim çünkü eşim yurt dışındaydi ve o gün birliktekik oldu o günde yumurtlama akıntı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?