- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.057
Sende köpürdüğünde hamileymişsin ay nasıl umut oldu içime benimde köpürdü :)Koyu kıvamlı çamaşır suyu ile de olur mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende köpürdüğünde hamileymişsin ay nasıl umut oldu içime benimde köpürdü :)Koyu kıvamlı çamaşır suyu ile de olur mu ?
Benimde iki parmak kopuruyor ve sönmuyor. Ama rengi koyulasiyor sanki. Koyulasinca negatif oluyor dimiSende köpürdüğünde hamileymişsin ay nasıl umut oldu içime benimde köpürdü :)
korkma canım allah büyük bebeğin sana tutunur dua et bol bol...gözün aydın darısı başıma :)[/QUOTE]ulum, post: 38914363, member: 617765"]
Amin tez zamanda darısı başına olsun. .[/QUOTE]korkma canım allah büyük bebeğin sana tutunur dua et bol bol...gözün aydın darısı başıma :)
Cnm nasilsin bebis nasil hic gorunmuyosun bebelik takvimide yapmamissin hyrdir kötü bisey yoktur inş[/QUOTE]Amin tez zamanda darısı başına olsun. .
Cnm nasilsin bebis nasil hic gorunmuyosun bebelik takvimide yapmamissin hyrdir kötü bisey yoktur inş
Cnm nasilsin bebis nasil hic gorunmuyosun bebelik takvimide yapmamissin hyrdir kötü bisey yoktur inş[/QUOTE]Amin tez zamanda darısı başına olsun. .
sonuç ne oldu acaba çok merak ettim hamilemisinkızar bu test dogrumu hep yapıyodum kopurmuyodu bugun yaptım köpürdü adetım ya yarrn yada ertesi günü
evet hamileyım ama ya dış ya kımyasalsonuç ne oldu acaba çok merak ettim hamilemisin
neden okadar eminsin değerin mi düşükçıktı yoksa kese mi görülmedi bende iki ay önce düşük yaptım oyüzden çok üzüldüm rabbim sabır versinevet hamileyım ama ya dış ya kımyasal
02.02.2015=52neden okadar eminsin değerin mi düşükçıktı yoksa kese mi görülmedi bende iki ay önce düşük yaptım oyüzden çok üzüldüm rabbim sabır versin
canım kötünün iyisi aslında durumun kimyasal gebelik gibi duruyor çünkü dış gebelik çok daha zoru ve ben iki aylıkken kaybettim bebeğimi seni çok iyi anlıyorum yani bu dünyada hiçbirşeyin garantisi yok düşük yapınca en az iki ay korunma öneriliyor en azından sen de o olmayacak ve o ağrılar anlatılmaz doğumdan inan adah zordu... yeni ay da yeniden başlarsın denemlere rabbim hayırlısını versin02.02.2015=52
03.02.2015=64
05.02.2015=113
06.02.2015=66
08.02.2015=41 burada kırmızı kanama başladı bundan önce k.rengi lekelenme vardı
10.02.2015=43
13.02.2015=56
15.02.2015=55 degerlerim bu şekılde canım çok sağol çok yıprattı bu süreç beni
canım doktor dış gebelikten şüpeleniyor yarın kürtaj olabilirim kürtaj olmaktan çok korkuyorum. senin durumun daha zor canım acını paylaşıyorum belki bir iki aya güzel haberler veririz birbirimizecanım kötünün iyisi aslında durumun kimyasal gebelik gibi duruyor çünkü dış gebelik çok daha zoru ve ben iki aylıkken kaybettim bebeğimi seni çok iyi anlıyorum yani bu dünyada hiçbirşeyin garantisi yok düşük yapınca en az iki ay korunma öneriliyor en azından sen de o olmayacak ve o ağrılar anlatılmaz doğumdan inan adah zordu... yeni ay da yeniden başlarsın denemlere rabbim hayırlısını versin
inşallah canım inan şuan seni çok iyi anlıyorum bir belirsizsikiçinde olmak çok zor ama ben hep dua ettim inşallah gerek kalmaz kürtaja diye ve bir akşam uzanırken kendiliğinden düştü bebeğin kesesi elime geldi ve çok şükrettim müdahaleye gerek kalmadı diye inşallah seninde kalmaz ve bir gün güzel habrler alırsıncanım doktor dış gebelikten şüpeleniyor yarın kürtaj olabilirim kürtaj olmaktan çok korkuyorum. senin durumun daha zor canım acını paylaşıyorum belki bir iki aya güzel haberler veririz birbirimize
sebep neymiş araştırma yapıldı mıinşallah canım inan şuan seni çok iyi anlıyorum bir belirsizsikiçinde olmak çok zor ama ben hep dua ettim inşallah gerek kalmaz kürtaja diye ve bir akşam uzanırken kendiliğinden düştü bebeğin kesesi elime geldi ve çok şükrettim müdahaleye gerek kalmadı diye inşallah seninde kalmaz ve bir gün güzel habrler alırsın
yokcanım yapılmadı bizim ülkemiz öyle ilk düşükte araştırma falan yapmıyor iki üç kere düşürmen gerekiyormuş ki öyle araştırılsın..sebep neymiş araştırma yapıldı mı