Teşekkür ederim canım sağol. Hamile olduğumu aslında çamaşır suyu testiyle adetime neredeyse 8-9 gün kala öğrendim. Hamile olduğum için bu testlerin nasıl sonuç verdiğini paylaşmak ve sizlere bir anlamda umut olmak istedim. Ama sonuçta testi yaparken idrarım görünecek diye çekiniyorum sadece. Çok isteyen olursa, site yönetimi açısından da sıkıntı olmazsa videosunu çekip koyabilirim buraya...Karbonat ve camasir suyu ile test mi yapiyorsunuz ben mi yanlis anladim. Bebisin hayirliolsun
Canım gecikme olmadan bence belirtilere bakma inşallah hamilesindir ama olmazsa çok üzülürsün. Daha çok varmış reglineKızlar reglime 2 hafta var sanci değilde batma gibi oluo gecio akintin hiç geçmedi neden olur acaba
Evet canm inşallah bende anlamadım olmaz hiç kanamam zaten kanama gibi değil pembe akıntı gibi sende olmadı dimi böyle biseyCanım gecikme olmadan bence belirtilere bakma inşallah hamilesindir ama olmazsa çok üzülürsün. Daha çok varmış regline
Yok canım bende lekelenme olmadı ama herkeste yerleşme lekeyle olma bazılarında kasık ağrısı olur bendede kasık ağrısı oldu leke gelmedi. Bi kan testi yaptır istersen belki çıkar içinde rahatlar :)Evet canm inşallah bende anlamadım olmaz hiç kanamam zaten kanama gibi değil pembe akıntı gibi sende olmadı dimi böyle bisey
Ay inşallah bi tuhaf oldum suan senin nasıl gidio hamislik gordunmu keseyiYok canım bende lekelenme olmadı ama herkeste yerleşme lekeyle olma bazılarında kasık ağrısı olur bendede kasık ağrısı oldu leke gelmedi. Bi kan testi yaptır istersen belki çıkar içinde rahatlar :)
Yumurtlama dolayisi ile kanama olmusKızlar reglime 2 hafta var az önce çok az pembemsi kanamam geldi neden olur bu lütfen yardım edin
Hayıır cuma günü gitcem inşallah görürümm :)Ay inşallah bi tuhaf oldum suan senin nasıl gidio hamislik gordunmu keseyi
Teşekkür ederim cvp verdiğin için şimdide batmayla beraber çok gazın var ayıptır soylemesiYumurtlama dolayisi ile kanama olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?