Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adete 6 gün kala ovulasyon testi ile hamilelik testi
Adetime 6 gün kala , ovulasyon testi ile yaptım ve testim bu şekilde çıktı , hamile olabilir miyim sizce? sabah değil , saat 16:00 civarında yaptım hamilelik belirtileri hiç yok bende
Ovulasyon testlerinde genelde bi miktar çizgi çıkıyor. Hamileseniz bile bu testte şu an belli olacağını düşünmüyorum. Gebelik testleri bile en erken 6 gün önceden belli ediyor ki çoğu zaman negatif çıkıyorlar. Siz bence 3-4 gün daha bekleyip erken gebelik testi yapın.
Adetime 6 gün kala , ovulasyon testi ile yaptım ve testim bu şekilde çıktı , hamile olabilir miyim sizce? sabah değil , saat 16:00 civarında yaptım hamilelik belirtileri hiç yok bende
Eczaneden erken gebelik testi istedim bana ovulasyon testi vermiş sonucum hemen bu şekilde çıktı Ne demek oluyor bu ben de pcos rahatsızlığı var Yumurtam çatlamış mı Onu mu anlamalıyım