- 3 Ocak 2021
- 3.648
- 1.147
- 83
- 35
- Konu Sahibi aysenurbalc
Benide etiketle canım merak ederim inşallah vardırEvet test alıcam öğleden snra en azından çıkmazsa da bende reglimi beklermumutlanmak istemiyorm çok insan yine de üzülüyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benide etiketle canım merak ederim inşallah vardırEvet test alıcam öğleden snra en azından çıkmazsa da bende reglimi beklermumutlanmak istemiyorm çok insan yine de üzülüyor
Tamam canmm yapınca etiketlerimBenide etiketle canım merak ederim inşallah vardır![]()
bızıde haber et gercekten beklemek işi sabır işiEvet test alıcam öğleden snra en azından çıkmazsa da bende reglimi beklermumutlanmak istemiyorm çok insan yine de üzülüyor
Kızlar yaptm aşırı silik görüyorum gibi bilemedim bi de siz bakınbızıde haber et gercekten beklemek işi sabır işi![]()
Canım attım resmi çok aşırı silik mi bi bakar mısınBenide etiketle canım merak ederim inşallah vardır![]()
evet bende gordum acaba varmı yaKızlar yaptm aşırı silik görüyorum gibi bilemedim bi de siz bakın
Bilmiyorm gerçektenevet bende gordum acaba varmı ya
Yaptın mıEvet test alıcam öğleden snra en azından çıkmazsa da bende reglimi beklermumutlanmak istemiyorm çok insan yine de üzülüyor
Çatlama olduğu içinKızlar merhaba ben catlama gününü yakaladım ayın 20. Sinde şimdide böyle tamamen silikleşemeye başladı sizce normal bir durum mu ilk defa bu ay kullanıyorum ovulasyon testini 11 aydır gebelik için uğraşıyoruz pcosluyum adetim hep düzensizdi yani yorumlarmısınız silikleşmesi neden oluyor
Normal değil mi canım yani catlama olduysa eğer gebelikte olabilir mi böyle mi düşünmem gerekiyorÇatlama olduğu için
Markası neKızlar yaptm aşırı silik görüyorum gibi bilemedim bi de siz bakın
evet tabi ki zaten yumurta çatlayınca döllenme oluyor olursa eğer o yüzden çatlamadan 14 ila 16 gün sonra adet olursun gebelik yoksa eğerNormal değil mi canım yani catlama olduysa eğer gebelikte olabilir mi böyle mi düşünmem gerekiyor
Markası ne
evet tabi ki zaten yumurta çatlayınca döllenme oluyor olursa eğer o yüzden çatlamadan 14 ila 16 gün sonra adet olursun gebelik yoksa eğe
Markası ne
evet tabi ki zaten yumurta çatlayınca döllenme oluyor olursa eğer o yüzden çatlamadan 14 ila 16 gün sonra adet olursun gebelik yoksa eğer
Anladım canım ama pcosluyum o yüzden adetim hiç bir zaman düzenli olmadı inşallah dediğin gibi olur ve gebelik olusurMarkası ne
evet tabi ki zaten yumurta çatlayınca döllenme oluyor olursa eğer o yüzden çatlamadan 14 ila 16 gün sonra adet olursun gebelik yoksa eğer
Ben de pkosluyum iki kez gebe kaldım ayrıca yumurtlama ve çatlama gördüysen kesin adet tarihin değişmez 14 gün sonra olursunAnladım canım ama pcosluyum o yüzden adetim hiç bir zaman düzenli olmadı inşallah dediğin gibi olur ve gebelik olusur
Canım max çizgisinin daha koyu olması ya da diğeri kadar koyu olması gerekiyor diye biliyorum
Evet canım benim düne kadar hiç koyulaşmıyprdu adete 2 gün kaldı biraz fazla koyulaştıCanım max çizgisinin daha koyu olması ya da diğeri kadar koyu olması gerekiyor diye biliyorum
Yani o görseldeki sayılmıyor diye biliyorum . Yeni görsel var mı daha koyu şekildeEvet canım benim düne kadar hiç koyulaşmıyprdu adete 2 gün kaldı biraz fazla koyulaştı
Yaptım canm ama o marka yalancı pozitif veriyo dedilerYaptın mı
İnsallah adet görmem ve gebelik olusurBen de pkosluyum iki kez gebe kaldım ayrıca yumurtlama ve çatlama gördüysen kesin adet tarihin değişmez 14 gün sonra olursun
Bakalım canım duruma göre inşallah gebelik olusur isteyen herkese nasip etsin rabbimBen de pkosluyum iki kez gebe kaldım ayrıca yumurtlama ve çatlama gördüysen kesin adet tarihin değişmez 14 gün sonra olursun