Ovulasyon test ile gebelik anlaşırmı

Eklentiler

• 90985AB1-06D9-41BF-8A11-9F0ED8168672.webp
    90985AB1-06D9-41BF-8A11-9F0ED8168672.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar merhaba ben catlama gününü yakaladım ayın 20. Sinde şimdide böyle tamamen silikleşemeye başladı sizce normal bir durum mu ilk defa bu ay kullanıyorum ovulasyon testini 11 aydır gebelik için uğraşıyoruz pcosluyum adetim hep düzensizdi yani yorumlarmısınız silikleşmesi neden oluyor

Eklentiler

• IMG_5138.webp
    IMG_5138.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar merhaba ben catlama gününü yakaladım ayın 20. Sinde şimdide böyle tamamen silikleşemeye başladı sizce normal bir durum mu ilk defa bu ay kullanıyorum ovulasyon testini 11 aydır gebelik için uğraşıyoruz pcosluyum adetim hep düzensizdi yani yorumlarmısınız silikleşmesi neden oluyor
Çatlama olduğu için

Kızlar yaptm aşırı silik görüyorum gibi bilemedim bi de siz bakın
Markası ne
Normal değil mi canım yani catlama olduysa eğer gebelikte olabilir mi böyle mi düşünmem gerekiyor
evet tabi ki zaten yumurta çatlayınca döllenme oluyor olursa eğer o yüzden çatlamadan 14 ila 16 gün sonra adet olursun gebelik yoksa eğer

Markası ne

evet tabi ki zaten yumurta çatlayınca döllenme oluyor olursa eğer o yüzden çatlamadan 14 ila 16 gün sonra adet olursun gebelik yoksa eğe
Markası ne

evet tabi ki zaten yumurta çatlayınca döllenme oluyor olursa eğer o yüzden çatlamadan 14 ila 16 gün sonra adet olursun gebelik yoksa eğer

Markası ne

Anladım canım ama pcosluyum o yüzden adetim hiç bir zaman düzenli olmadı inşallah dediğin gibi olur ve gebelik olusur

Back
X