- 22 Mart 2024
- 331
- -62
- 18
- 28
- Konu Sahibi aysenurbalc
Yok daha yapmadım canımYani o görseldeki sayılmıyor diye biliyorum . Yeni görsel var mı daha koyu şekilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok daha yapmadım canımYani o görseldeki sayılmıyor diye biliyorum . Yeni görsel var mı daha koyu şekilde
Artimed miYaptım canm ama o marka yalancı pozitif veriyo dediler
Days doctor dı cumaya kadsr olmazsam kan vericem bugün olmadımArtimed mi
ya adetin düzenli ise nereye gitti adet o zamanDays doctor dı cumaya kadsr olmazsam kan vericem bugün olmadım
Adetim düzenlidir sabahları hafif bulantılar başladı ve göğüslerim çok ağrıyoBence var
ya adetin düzenli ise nereye gitti adet o zaman
Yaptın mı gene testAdetim düzenlidir sabahları hafif bulantılar başladı ve göğüslerim çok ağrıyo![]()
Savah hast gidicem kan vermeye canmYaptın mı gene test
Canım çıktı sonucumYaptın mı gene test
canım hayırlı olsun ınsallah saglıkla kucagına alıesın allaghım bızede nasıp etsın ovulasyonlamı ogrendın pekıCanım çıktı sonucum98,5 inşallah güzel yükselir takip yapıcam şimdi
merhaaba ovulasyonlamı anladınızCanım çıktı sonucum98,5 inşallah güzel yükselir takip yapıcam şimdi
İlk baş ovülasyonla denedm yumurtlama gbiydi canmmerhaaba ovulasyonlamı anladınız![]()
Ooooo baya kırmızı bnmde böyleydi canm reglimi 3 gün geçti değerim o regli geçir muhakkakEki Görüntüle 3567961 Kızlar çatlamadan sonraki 10. Gün adete 5 gün var ovülasyon testim böyle
Çok sevindim canım darısı başıma inşallahCanım çıktı sonucum98,5 inşallah güzel yükselir takip yapıcam şimdi
İnşallah canm şimdi bakalm takip yapıcam düzenli güzel yükselir inşallah Rabbim sana da en güzel zamanda nasip etsinÇok sevindim canım darısı başıma inşallah![]()
Güzel düşün güzel olsunİnşallah canm şimdi bakalm takip yapıcam düzenli güzel yükselir inşallah Rabbim sana da en güzel zamanda nasip etsin