• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biliyorum birden üzüntü kapladı içimi hamile kalabildim gibi bir belirti yok adette olamıyorum ona uzuluyorum :KK43::KK43:
Herkes belirti yaşar diye birşey yok ki. Kız tlc diye bi kanal bar orda gösteriyorlar 9 ay hamileliklerini anlamiyorlar. Karınları bile şişmemiş düşün. Çat diye doğuruyorlar. Sen test yapıp doktora gitmen lazım. Bebiş yoksa bile sorununu öğren ki ona göre tedavini ol.

biliyorum birden üzüntü kapladı içimi hamile kalabildim gibi bir belirti yok adette olamıyorum ona uzuluyorum :KK43::KK43:
Ay bende şuan Esra Erol’u açtım şansa bi çocuk annesini arıyor kendini bırakıp giden annesini diyor benim beş yıldır çocuğum olmuyor benim annem nasıl bırakıp gitmiş beni ne kadar üzüldüm :KK43: gerçekten bilmiyorum ya herkesin imtihanı farklı

Ay bende şuan Esra Erol’u açtım şansa bi çocuk annesini arıyor kendini bırakıp giden annesini diyor benim beş yıldır çocuğum olmuyor benim annem nasıl bırakıp gitmiş beni ne kadar üzüldüm :KK43: gerçekten bilmiyorum ya herkesin imtihanı farklı

aynen öle aynen

Back