Hadi test yap evde varsa lütfendevletten aldım cnm pazartesiye mecbur bekliyorum
Kan testi icin 3,4 gün bekliycem canim dua edin bana olur mu
Hadi test yap evde varsa lütfen
eeee test yaptinmi sonuç neSabah gittim yanına ya bana bi dokun şiş miyim bana mi öyle geliyo diye, zaten manyaktin iyice manyak oldun diyobenim adetim 17 gün gecikti bide düşün :)
İnsallah Cnm aminnnHadi inşallah çok sorunsuz bi gebelikten sonra al bebişini kucağına. Inşallah insallaaahhhh :)
Cnm ona takılma her insanın belirtisi ayni olmaz ayni zamanda başlamaz hic belirti olmadan da olabilircnm simdi intenrtten arastırdım hamilelik belirtilerinin hicbiri yok bende
canım inannirmisn bende de belirti yok sadece inanılmaz yiyoruz iştahım açık. bakalım bekliyorumcnm simdi intenrtten arastırdım hamilelik belirtilerinin hicbiri yok bende
eeee test yaptinmi sonuç ne
Sor canımKadın Doğum yok işte burdapratisyen hekime gidip soracağım bugün.
Yok yapmadım. Eşim unutmazsa test alçak sabah yapicam. Hamile olduğumu zannetmiyorum ama emin olmak ıstiyorum. Sonra da dr a gidicem işte bakalım:)[/QUOTEbizede bilgi ver.insaAllah hamilesindir:)
Yap canım ya korkma sonuçta olacak bişeyaslında test yapmam lazım ama korkudan yapamıyorum
amin insaAllah canimVeririm tabi :) Hayırlısı bakalım inşallah:)
hayırdır canım ne oldukızlr suan modum cok dustu kendimi cok kotu hissediyorum
Noldu canımkızlr suan modum cok dustu kendimi cok kotu hissediyorum
hayırdır canım ne oldu
Noldu canım
Herkes belirti yaşar diye birşey yok ki. Kız tlc diye bi kanal bar orda gösteriyorlar 9 ay hamileliklerini anlamiyorlar. Karınları bile şişmemiş düşün. Çat diye doğuruyorlar. Sen test yapıp doktora gitmen lazım. Bebiş yoksa bile sorununu öğren ki ona göre tedavini ol.biliyorum birden üzüntü kapladı içimi hamile kalabildim gibi bir belirti yok adette olamıyorum ona uzuluyorum
Ay bende şuan Esra Erol’u açtım şansa bi çocuk annesini arıyor kendini bırakıp giden annesini diyor benim beş yıldır çocuğum olmuyor benim annem nasıl bırakıp gitmiş beni ne kadar üzüldümbiliyorum birden üzüntü kapladı içimi hamile kalabildim gibi bir belirti yok adette olamıyorum ona uzuluyorum
Ay bende şuan Esra Erol’u açtım şansa bi çocuk annesini arıyor kendini bırakıp giden annesini diyor benim beş yıldır çocuğum olmuyor benim annem nasıl bırakıp gitmiş beni ne kadar üzüldümgerçekten bilmiyorum ya herkesin imtihanı farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?