- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Bir hekime soracagım canım. Gebelik varsa gel troide bakalım demişti. İlla hamile olmak gerekiyor sanki...o zaman zaman kaybetemeden doktora git cnm
Rica ederim :)Sağol Cnm tsklrrrr
Yok Cnm seninkini var ciZgi
Maalesef canım...ay ne kdr kotu bişey bu
:))Eki Görüntüle 2113182 Eki Görüntüle 2113181 Eki Görüntüle 2113182 Cnm son kez bunu negatif yaparmısin lütfen İlkay :)
Çıkmamış bunda
Ben görüyorum ama canım rahat ol sen :) iyi bak.Çıkmamış bundabirisi daha net uç resimden onu mu yaptın bu arada hakkını helal et Cnm kafayı sıyırdım
Korkunun Ecele faydası Yok ki ve test yapmazsan sonuç ta değişmeyecek varsa var yoksa Yok en azından öğrenip sevinirsin ben korkmuyorum günlerdir yapıyorum :)aslında test yapmam lazım ama korkudan yapamıyorum
Eki Görüntüle 2113182 Eki Görüntüle 2113181 Eki Görüntüle 2113182 Cnm son kez bunu negatif yaparmısin lütfen İlkay :)
İste silik ya Cnm resimlerde çok zor gorunuyor1 ve 3.foto da var gibi görünüyor bence
Korkunun Ecele faydası Yok ki ve test yapmazsan sonuç ta değişmeyecek varsa var yoksa Yok en azından öğrenip sevinirsin ben korkmuyorum günlerdir yapıyorum :)
Yapsana test. Belirsiz beklemek daha kötü. Çünkü her geçen gün umut ediyor insan. Korkma yap. Çıkmazsa da üzülme. Lütfen..aslında test yapmam lazım ama korkudan yapamıyorum
Ama en azından doktora gidip adet söktürücü vs yoluna bakacaksın kuzum zaman kaybetmiyceksinadet olamadıgıma o zaman cok uzulcem
İste silik ya Cnm resimlerde çok zor gorunuyor
Ama en azından doktora gidip adet söktürücü vs yoluna bakacaksın kuzum zaman kaybetmiyceksin
Kan testi icin 3,4 gün bekliycem canim dua edin bana olur muBenim bundan daha silikken 14.95 çıkmıştı hcg. Hatta çoğu " sen çok istediğin için öyle görmüşsün galiba " demişti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?