• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canım bende de pco var ama öyle olupta hamile olan çok senin geç döllenme olmuştur o zaman bizede haber ver inşallah hamilesindir artık birileri hamilr haberi versin kızlar da sevinelim ya :dua:

Hamileysem mucize olacak gerçekten. Ana olsa teste çıkardı ya. En son 5 şubatta ilişki olmuştu ben 12sinde yaptırmıştı testi. Ufakta olsa bişey çıkmaz mıydı? Gerçi geçen kimyasalimda ilk test 0.19 çıktı 3 gün sonra 14.95 olmuştu ama 8 ay korunmadan hamile kalamazken hapı bıraktığım ay kalmak.. ne biliyim zor gibi

bende goguslerimi soruyorum sence şiş mi diye ama şiş değil:KK43:
Kendimizi hamilelik moduna koyalım diye herşeyi yapıyoruz canım küçüçük bişey olsa vücüdümda araştırıyorum hemen acaba hamilelik belirtisi mi diye kadın Doğum doktorları bile bizler kadar bilgili değildir Eminim :KK70:

Hamileysem mucize olacak gerçekten. Ana olsa teste çıkardı ya. En son 5 şubatta ilişki olmuştu ben 12sinde yaptırmıştı testi. Ufakta olsa bişey çıkmaz mıydı? Gerçi geçen kimyasalimda ilk test 0.19 çıktı 3 gün sonra 14.95 olmuştu ama 8 ay korunmadan hamile kalamazken hapı bıraktığım ay kalmak.. ne biliyim zor gibi
Hiç öyle deme canım nasip işi bunlar bi bakmışsın beklemediğin bi anda bebişin seninle :emir_bebek:

doktor vermedıyse sıkıntı yok galiba
Troid ilacı alıyor musun dedi ama vermedi. Hiç bir sonucuma bakmadı. Gebelige engel bir durum var mı dedim, biz bakamayız bu sonuçlardan belli olmaz, Kadın Doğuma git dedi. Ama TSH'si benden az olanlar bile ilaç alıyormuş. Gebelik için 2.5 altında olması gerekiyormuş.

Kendimizi hamilelik moduna koyalım diye herşeyi yapıyoruz canım küçüçük bişey olsa vücüdümda araştırıyorum hemen acaba hamilelik belirtisi mi diye kadın Doğum doktorları bile bizler kadar bilgili değildir Eminim :KK70:

ben kendimi hiç hamile hissedemiyorum :KK43::KK43::KK43:

Troid ilacı alıyor musun dedi ama vermedi. Hiç bir sonucuma bakmadı. Gebelige engel bir durum var mı dedim, biz bakamayız bu sonuçlardan belli olmaz, Kadın Doğuma git dedi. Ama TSH'si benden az olanlar bile ilaç alıyormuş. Gebelik için 2.5 altında olması gerekiyormuş.
Sen en iyisi bi kadın Doğum doktoruna git canım belliki gittiğin doktor boş beleşmiş

o zaman zaman kaybetemeden doktora git cnm

Back