Olsun canım bende de pco var ama öyle olupta hamile olan çok senin geç döllenme olmuştur o zaman bizede haber ver inşallah hamilesindir artık birileri hamilr haberi versin kızlar da sevinelim ya
TSH değerim 3.58 kızlar. Gebelige engel mi?
Troid ilacı kullanmalı mıyım? Doktor hiç birşey vermedi.
Kendimizi hamilelik moduna koyalım diye herşeyi yapıyoruz canım küçüçük bişey olsa vücüdümda araştırıyorum hemen acaba hamilelik belirtisi mi diye kadın Doğum doktorları bile bizler kadar bilgili değildir Eminimbende goguslerimi soruyorum sence şiş mi diye ama şiş değil
Hiç öyle deme canım nasip işi bunlar bi bakmışsın beklemediğin bi anda bebişin seninleHamileysem mucize olacak gerçekten. Ana olsa teste çıkardı ya. En son 5 şubatta ilişki olmuştu ben 12sinde yaptırmıştı testi. Ufakta olsa bişey çıkmaz mıydı? Gerçi geçen kimyasalimda ilk test 0.19 çıktı 3 gün sonra 14.95 olmuştu ama 8 ay korunmadan hamile kalamazken hapı bıraktığım ay kalmak.. ne biliyim zor gibi
Hiç öyle deme canım nasip işi bunlar bi bakmışsın beklemediğin bi anda bebişin seninle
Troid ilacı alıyor musun dedi ama vermedi. Hiç bir sonucuma bakmadı. Gebelige engel bir durum var mı dedim, biz bakamayız bu sonuçlardan belli olmaz, Kadın Doğuma git dedi. Ama TSH'si benden az olanlar bile ilaç alıyormuş. Gebelik için 2.5 altında olması gerekiyormuş.doktor vermedıyse sıkıntı yok galiba
Bu konuda hiç bilgim yok canımTSH değerim 3.58 kızlar. Gebelige engel mi?
Troid ilacı kullanmalı mıyım? Doktor hiç birşey vermedi.
Aynen bende onu merak ediyorum Cnm günlerdirYalnız bu sayfada adet günlerini yazan adeti geçen kızlar nerdesiniz ya bi kayboldunuz acaba hamile kaldınızda bizleri unuttunuz mu hemen
Amin canım inşallahÖyle tabi. Allah isteyip verdikten sonra hicbir engel yok. Hayırlısı olsun hepimiz için:)
Bende gördüm bu arada çizgiyiBelli seninki :)
Eki Görüntüle 2113166
Kendimizi hamilelik moduna koyalım diye herşeyi yapıyoruz canım küçüçük bişey olsa vücüdümda araştırıyorum hemen acaba hamilelik belirtisi mi diye kadın Doğum doktorları bile bizler kadar bilgili değildir Eminim
Sen en iyisi bi kadın Doğum doktoruna git canım belliki gittiğin doktor boş beleşmişTroid ilacı alıyor musun dedi ama vermedi. Hiç bir sonucuma bakmadı. Gebelige engel bir durum var mı dedim, biz bakamayız bu sonuçlardan belli olmaz, Kadın Doğuma git dedi. Ama TSH'si benden az olanlar bile ilaç alıyormuş. Gebelik için 2.5 altında olması gerekiyormuş.
Troid ilacı alıyor musun dedi ama vermedi. Hiç bir sonucuma bakmadı. Gebelige engel bir durum var mı dedim, biz bakamayız bu sonuçlardan belli olmaz, Kadın Doğuma git dedi. Ama TSH'si benden az olanlar bile ilaç alıyormuş. Gebelik için 2.5 altında olması gerekiyormuş.
Sağol Cnm tsklrrrrBelli seninki :)
Eki Görüntüle 2113166
Bu ay bende hiç hissedemiyorum geçen ay hasta olmasaydım hamileyim diye geziyordum her belirtiyi yaşamıştımben kendimi hiç hamile hissedemiyorum
Kendininkini mi? :)Bende gördüm bu arada çizgiyi
Bu ay bende hiç hissedemiyorum geçen ay hasta olmasaydım hamileyim diye geziyordum her belirtiyi yaşamıştım
Kadın Doğum yok işte burdaSen en iyisi bi kadın Doğum doktoruna git canım belliki gittiğin doktor boş beleşmiş
Kadın Doğum yok işte burdapratisyen hekime gidip soracağım bugün.
Yok Cnm seninkini var ciZgiKendininkini mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?