Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Judy_K canım nerdeydin kaç gundur

Siyasi konuşmalardan dolayı hesabımı pasifleştirmişlerdi tatlım ama benim kurallardan haberim yoktu. En azından bi uyarı yapmalıydılar birden bire kendimi kapının önünde buldum :) amaaan canım geçti gitti. Yokluğumu ilk farkeden sendin. Özleniyor olmak güzel

hergün selamlasiyorduk hiçbir yerde yorumunu görmeyince merak ettim .hemen farkettim .neyse geçti gitti dediğin gibi

Cnm hosgeldin aklımızdaydin hep

hergün selamlasiyorduk hiçbir yerde yorumunu görmeyince merak ettim .hemen farkettim .neyse geçti gitti dediğin gibi

Evet ben de her gün sizinle konuşuyordum boşluğa düştüm sanki birden. İyiki yazamasam da izleyebiliyordum sizi. O yüzden çok sıkılmadım. Ama döndüm artık. Hepinizi özledim

kızlar oturduğum yerde ateş basıyor sonra ferahliyorum sonra tekrar ateş basıyor.sanirim hormonlarım benimle oynamaya başladı: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…