Judy_K canım nerdeydin kaç gundur
Çok sevimdimm canımm inşallah negatif gormezsin bundan sonra :)Kızlar testim pozitif çıktı hala sanki umud etsem mi :)
hergün selamlasiyorduk hiçbir yerde yorumunu görmeyince merak ettim .hemen farkettimSiyasi konuşmalardan dolayı hesabımı pasifleştirmişlerdi tatlım ama benim kurallardan haberim yoktu. En azından bi uyarı yapmalıydılar birden bire kendimi kapının önünde buldum :) amaaan canım geçti gitti. Yokluğumu ilk farkeden sendin. Özleniyor olmak güzel
canım senin adına çok sevindimKızlar testim pozitif çıktı hala sanki umud etsem mi :)
Siyasi konuşmalardan dolayı hesabımı pasifleştirmişlerdi tatlım ama benim kurallardan haberim yoktu. En azından bi uyarı yapmalıydılar birden bire kendimi kapının önünde buldum :) amaaan canım geçti gitti. Yokluğumu ilk farkeden sendin. Özleniyor olmak güzel
hergün selamlasiyorduk hiçbir yerde yorumunu görmeyince merak ettim .hemen farkettim.neyse geçti gitti dediğin gibi
Sağol Cnm insallah Allah razı olsunÇok sevimdimm canımm inşallah negatif gormezsin bundan sonra :)
Cnm hosgeldin aklımızdaydin hep
Atarım Cnm insallah insallah testler doğrudurSilik çizgilerini gördüm canım inşaALLAH koyulaşır her gün sabah idrarınla yap at buraya resmini.
İnsallah insallah Cnm Allah razı olsun insallah yarından itibaren koyulaşır test :)canım senin adına çok sevindiminşa Allah
Olabilir canım haklısın. Beklemeye devam o zaman.Olsun dur hele bakalım her şer de bi hayır vardır olamamanın da bi sebebi var belliki. Boşuna bunca süre gelmemiş olamaz herhalde
Dedigim gibi paracetamol al rahat rahat iç canım acı çekme boş yere. Bende senin gibiydim aldım ilacımı rahatladım :)Cnm korkumdan acıya dayanıp hic birşey içmiyorum :)
Valla bu sefer de gördüm canım. Hayrolsun inşaAllah
Sağol Cnm insallah insallah insallah :)))) bakalım daha en az 3 gün daha pozitif çıkarsa kesinleşecek :))))Valla bu sefer de gördüm canım. Hayrolsun inşaAllah
BAT'a 5 gün kalmış bekle bakalımSağol Cnm insallah insallah insallah :)))) bakalım daha en az 3 gün daha pozitif çıkarsa kesinleşecek :))))
Özledim diyen bendim beeenBirileri beni mi özlemiiişşşş
Kulaklarımı çınlattınız kızlar
Bende aynıyım canım yanıyorum 1 haftadır oturduğum yerde.kızlar oturduğum yerde ateş basıyor sonra ferahliyorum sonra tekrar ateş basıyor.sanirim hormonlarım benimle oynamaya başladı: (
Bekliyorum bekliyorum ama gel birde bana sor sürekli test yapıyorum :))))BAT'a 5 gün kalmış bekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?