Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Resmen “kudur ulan” diyen bi durum. Benim bile sinirim bozuldu okurken-ki bide sen bu durumun tam göbeğindesin

Ya canım valla testte çıkacağını bilsem yapacağım ama daha 10 gün var ve sabah peçeteye silince geldi akıntılı leke bida da gelmedi insan ister istemez acaba mı diyo

Yok canım boşuna erkenden test yapma. Adet olana kadar diğer ihtimallere daha çok ağırlık ver. Enfeksiyon olma ihtimalini düşün. En azından ümitlenmemiş olursun. Adet olursan adetin bittikten sonra da doktora görün. Adet olmazsan..zaten malum.. :)))))

Aynen canım haklısın çok teşekkür ederim

ben almadimahic. takvimim diye bi uygulama kullaniyorum. takvimtyumurtlamaya 2 gun kala gosterirken dr a gitmistim bi yumurta var cok guzel olgunlasmis bu 3 gunu iyi değerlendirin demisti. tabi o zaman tutmadi o ayri. . ama uygulama nin dogrudolduguna kanaat getirdimg gerek duymadim hichteste

catlayip catlamadigini mi gosteriyordu o test?

O da aynı bu adet uygulamalarında gösterilen hamile kalma olasılığının en yüksek olduğu günü gösteriyor ama onu sanırım nerdeyse 1 hafta boyunca yapıyorsun tam emin değilim de. Bende uygulama olarak pepapp kullanıyorum ama yine de bi düşündüm onları da denesem mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…