- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Anladım canım. İyi ya daha erkenden değerlendirmeye başlayacaksın ne güzel.
Aynen canım. Boş boş bekliyorum. Âdet olmuyorum ama kanda negatif çıkıyor. Test yapayım diyorum ama boşa çöpe gidecek test. Gebeyim diyorum ama kanda çıkmadı. Geç döllenme diyorum, taa 27 Ocak'ta ovulasyon sancım vardı olsa çıkardı. Ooof of.
Ya canım valla testte çıkacağını bilsem yapacağım ama daha 10 gün var ve sabah peçeteye silince geldi akıntılı leke bida da gelmedi insan ister istemez acaba mı diyo
Valla bunaldım artık beklemektenResmen “kudur ulan” diyen bi durum. Benim bile sinirim bozuldu okurken-ki bide sen bu durumun tam göbeğindesin
Aynen canım haklısın çok teşekkür ederimYok canım boşuna erkenden test yapma. Adet olana kadar diğer ihtimallere daha çok ağırlık ver. Enfeksiyon olma ihtimalini düşün. En azından ümitlenmemiş olursun. Adet olursan adetin bittikten sonra da doktora görün. Adet olmazsan..zaten malum.. :)))))
Valla bunaldım artık beklemektenResmen “kudur ulan” diyen bi durum. Benim bile sinirim bozuldu okurken-ki bide sen bu durumun tam göbeğindesin
Valla bunaldım artık beklemektenyarın ne güzel değerlendirmeye başlayacaktım.
Aynen canım haklısın çok teşekkür ederim
ben almadimahic. takvimim diye bi uygulama kullaniyorum. takvimtyumurtlamaya 2 gun kala gosterirken dr a gitmistim bi yumurta var cok guzel olgunlasmis bu 3 gunu iyi değerlendirin demisti. tabi o zaman tutmadi o ayri. . ama uygulama nin dogrudolduguna kanaat getirdimg gerek duymadim hichteste
catlayip catlamadigini mi gosteriyordu o test?
Cnm korkumdan acıya dayanıp hic birşey içmiyorum :)Paracetamol'dan başka birşey içme canım gebelik şüphesi varsa. Eczaneye git onlar da aynı şeyi söyler. Gebelere sadece paracetamol içerikli ağrı kesiciler verilir. Ibuprofen içme sakın ağır o ilaç.
Ozlemez olurmuyuz can sürekli test yapıyorum senle ayrı tadı çıkıyordu :)Birileri beni mi özlemiiişşşş
Kulaklarımı çınlattınız kızlar
Ozlemez olurmuyuz can sürekli test yapıyorum senle ayrı tadı çıkıyordu :)
Testler pozitif 4 gündür yapıyorum bakalım kısmet 3,4 güne akıbetim belli olucak :)Yazılarınızı okudum hep tatlım testlerini de gördüm. Ama bugün giremedim son durumundan haberim yok şekerim
Testler pozitif 4 gündür yapıyorum bakalım kısmet 3,4 güne akıbetim belli olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?