Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak Cnm umudumu kaybediyorum

Eklentiler

• 5D457036-6ABE-4235-B617-2D1A3423FF93.jpeg
    20,9 KB · Görüntüleme: 72
  • CD12063F-3B77-464C-9852-062BF27732DA.jpeg
    23,7 KB · Görüntüleme: 53
Canım biraz önce başka sayfa da senin gibi iğne yaptıran bi arkadaşın hikayesini okudum idrar testinde çizgi görüp kan veriyor 7 çıkıyor değeri pozitif ama iğne etkisi olduğu için 2 gün sonra baktırdığında 2ye düşüyor sonra ertesi gün idrarda bakıyor negatif tamamen umudunu yitirip adet olucam ben falan derken yine idrar testi denediğinde silik çizgi tekrar kan verdiğinde 22 falan çıkmış ama adetine 2 gün kala öğrenmiş bunların hepsini belki senin de böyle mutlu son olur

Yok kızlar artık ciZgi falan göremiyorum negatif hakkimida hayırlısı elimden birşey gelmiyor
canım umudunu yitirme .öncelikle adet gecikmenide bekle o zaman olmuyorsa baska ay diyelim .adetten once test yapıp pozitif çıkmayan ama.bi sürü hamile olan var

Benim daha adetime 7 gün var ama acayip şekilde sol kasık ağrım var ve afedersiniz ama gaz sancım var gece uykumdan kasık ağrımla uyandım elimi kasığıma koyduğumda kaslardan ötürü herhalde pıt pıt bi çalışma var orada

bakalım şimdiden umutlanmayalim sonra biliyorsunuz ki hayal kirikligi

Yok Cnm galiba negatif bakalım daha erken inss bi kaç gün sonra pozitifi görürüm

Hoşgeldin canım konu sahibi geçici olarak pasif halde döndüğünde ekler seni de varmı sende belirtiler falan
Hoşbulduk kuzum ya adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor geceleri özellikle sağ bacağımı düz uzatmak yerine topluyorum sağ kasığım batıyor

Ya bogazim agiriyor bademciğim sis korkumdan ilaç içemiyorum ya hamileysem diye
Paracetamol'dan başka birşey içme canım gebelik şüphesi varsa. Eczaneye git onlar da aynı şeyi söyler. Gebelere sadece paracetamol içerikli ağrı kesiciler verilir. Ibuprofen içme sakın ağır o ilaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…