Canım göremedim burdan belki çok silik diye görememişşmdir diğer arkadaşlarda bakıp yazarlar şimdi lütfen umudunu kaybetme olmazsa bile diğer aylara odaklan sen kaç aylık evlisin ne zamandır istiyorsun çocuk canımBak Cnm umudumu kaybediyorum
Canım silik çizgiyi görüyorsan adet günüm gelsin o zaman da yaparsin :)
Canım biraz önce başka sayfa da senin gibi iğne yaptıran bi arkadaşın hikayesini okudum idrar testinde çizgi görüp kan veriyor 7 çıkıyor değeri pozitif ama iğne etkisi olduğu için 2 gün sonra baktırdığında 2ye düşüyor sonra ertesi gün idrarda bakıyor negatif tamamen umudunu yitirip adet olucam ben falan derken yine idrar testi denediğinde silik çizgi tekrar kan verdiğinde 22 falan çıkmış ama adetine 2 gün kala öğrenmiş bunların hepsini belki senin de böyle mutlu son olurTest yaptım kızlar demekki önceki testler iğnenin etkisi ile pozitif ti bu gün 10 cu gün tekrarladım hayali çok çok zorla gördüğüm hatta belki psikolojik bir çizgi var yanı negatif büyük ihtimalbu ay da mi olmadı
canım umudunu yitirme .öncelikle adet gecikmenide bekle o zaman olmuyorsa baska ay diyelim .adetten once test yapıp pozitif çıkmayan ama.bi sürü hamile olan varYok kızlar artık ciZgi falan göremiyorum negatif hakkimida hayırlısı elimden birşey gelmiyor
güzel haberler bekliyoruz bizdekızlar 34. günüm yine hiçbir belirti yok bekliyorum
bakalım şimdiden umutlanmayalim sonra biliyorsunuz ki hayal kirikligiBenim daha adetime 7 gün var ama acayip şekilde sol kasık ağrım var ve afedersiniz ama gaz sancım var gece uykumdan kasık ağrımla uyandım elimi kasığıma koyduğumda kaslardan ötürü herhalde pıt pıt bi çalışma var orada
canım yine denicegiz .rabbimin uygun gördüğü bir zaman var .Allahın izniyle olucakYok kızlar artık ciZgi falan göremiyorum negatif hakkimida hayırlısı elimden birşey gelmiyor
güzel haberler bekliyoruz bizde
Yok Cnm galiba negatifCanım göremedim burdan belki çok silik diye görememişşmdir diğer arkadaşlarda bakıp yazarlar şimdi lütfen umudunu kaybetme olmazsa bile diğer aylara odaklan sen kaç aylık evlisin ne zamandır istiyorsun çocuk canım
Galiba artık denemeyeceğim bu ay olmazsa bırakacağım artık umudum da gücüm de kalmadi karar verdimcanım yine denicegiz .rabbimin uygun gördüğü bir zaman var .Allahın izniyle olucak
Hoşbulduk kuzum ya adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor geceleri özellikle sağ bacağımı düz uzatmak yerine topluyorum sağ kasığım batıyorHoşgeldin canım konu sahibi geçici olarak pasif halde döndüğünde ekler seni de varmı sende belirtiler falan
Ama idrar testi yapmaya çekiniyorum negatif olacak diye :/Hoşbulduk kuzum ya adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor geceleri özellikle sağ bacağımı düz uzatmak yerine topluyorum sağ kasığım batıyor
Ben daha olamadım canım, bekliyorum.Regl olan var mi kızdılar insallah yoktur
Paracetamol'dan başka birşey içme canım gebelik şüphesi varsa. Eczaneye git onlar da aynı şeyi söyler. Gebelere sadece paracetamol içerikli ağrı kesiciler verilir. Ibuprofen içme sakın ağır o ilaç.Ya bogazim agiriyor bademciğim sis korkumdan ilaç içemiyorum ya hamileysem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?