psikolojik olabilirmiHâlâ âdet olamadım kızlar ama hâlâ âdet hissiyle uyanıyorum. Kanda 0.100 çıkmasaydı tamam hamileyim diyecektim ama gebelik yok.
34. günümdeyim şu an, normalde 28-29 arası döngüm ama iki kez 36. günde geldiği olmuştu. Bu da 3. olacak sanırım.
İnsallah canim Allah razı olsun insallah rabbim hepimizi sevindirirÇizgiyi kolaylıkla görebiliyorum canım. İnşaAllah Allah nasîb eder bu ay.
Psikolojik olarak çok etkileniyoruz ama inss hamilesindir :) test yapsana artık :)kızlar adetime 3 gün var .ama hiç bir hamilelik belirtisi yok .sadece dün kasigima kramplar girdi
psikolojik olabilirmi
negatif görmek istemiyorum .adetime 10 ,13 gün vardı test yaptım negatifti.sanirim birazda erkendi şimdi yaparım çıkmazsa diye tereddüt ediyorumPsikolojik olarak çok etkileniyoruz ama inss hamilesindir :) test yapsana artık :)
35 var 40 .gün test yap olmazsan.insaAllah brbis vardirkızlar simdi benim son aylardaki adet döngüm su
32
28
27
24
32
35
32
ben bugun 32, gündeyim ne dersiniz
35 var 40 .gün test yap olmazsan.insaAllah brbis vardir
hahahha sabirsizlaniyorsan bugün yap .hatta yap bizde bildir.amin canım daha cok var 40 a uu
hahahha sabirsizlaniyorsan bugün yap .hatta yap bizde bildir.
sen de bendenizin 3 gün var bata yapmiyorum test.hatta geçsin öyle yapicamkorkuyorum cnm ya negatif cıkar herhalde hic belirti yok biraz daha bekliyim
ayyy hamile olabilirsin gerçekten.cizgi çıkınca silikte olsa hamile diyorlar.kan vermek için bence bekleKizceler adetim e 4 gün var.hayali 2. Çizgi çok çok az var.kan vercem fırsat bulursam varsa orda çıkacaktır. Testlere guvenemiyom
Haklısın canım aynen öyle oluyor.Evet tabiiki öyle ama hayır sırf böyle aksilikler özellikle hamileliği beklediğimiz ay oluyor ya. Ben ona sinir oluyorum :)
Olabilir tabii, belli olmaz canım.kızlar adetime 3 gün var .ama hiç bir hamilelik belirtisi yok .sadece dün kasigima kramplar girdi
psikolojik olabilirmi
Allah isteyen herkese nasîb etsin canım.İnsallah canim Allah razı olsun insallah rabbim hepimizi sevindirir
sen de bendenizin 3 gün var bata yapmiyorum test.hatta geçsin öyle yapicam
İlaç kullanıyorum erken öğreneyim varsa bırakmam lazım direk oyuzden acelem sonra sıkıntı olmasınayyy hamile olabilirsin gerçekten.cizgi çıkınca silikte olsa hamile diyorlar.kan vermek için bence bekle
İlaç kullanıyorum erken öğreneyim varsa bırakmam lazım direk oyuzden acelem sonra sıkıntı olmasın
Hadi insallah hamilesin ohhh güzel haberler geliyorKizceler adetim e 4 gün var.hayali 2. Çizgi çok çok az var.kan vercem fırsat bulursam varsa orda çıkacaktır. Testlere guvenemiyom
Ewt canım adet görmeden yumurtlama olmuyo ben iki ay hasta olamamıştır gün aşırıda ilişkiye gitmiştik adet olamayınca sürekli test yaptım negatif çıktı en son pes ettim doktora gittim yumurtaların çatlamamış dedi adet söktürücü verdi öyle hasta olabildim yapılan ilişkiler boşa gitmiş oluyo yaniNormalde ovulasyon dönemim de geldi çattı. Âdet görmeden yumutlama olmuyor sanırım, doğru mu canım? Değerlendiremeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?