- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım günün geçti mi senin
kaç günün gecikme oldu canim
Cnm erken olduğunu bile bile yaptım iğnenin etkisini takip etmek icin Gönül tabiki çizginin gerçek olmasından yana ama .Canım çok erken iğne etkisi geçmemiştir. Ama sen yine de güzel düşün. Gerçek çift çizgiyi de görürsün inşallah.
Erken yapmanın hayal kırıklığı içerisindeyim ben de bat en erken 18i bugün test yaptım negatif. Kahroluyorum aslında en güzeli beklemek de işte yürek dayanmıyor ki...
test nasıl cikmistiki
insallsh Cnm amin inssinsaAllah gerçektir acaba
Eki Görüntüle 2111850
Cnm erken olduğunu bile bile yaptım iğnenin etkisini takip etmek icin Gönül tabiki çizginin gerçek olmasından yana ama .
insallsh Cnm amin inss
Eki Görüntüle 2111851 Gorebiliyormusunuz kızlar çizgiyi keşke gerçek olsa
Evet Cnm çatlatma iğnesinin etkisi diye düşünüyorum silik azalıyor etkisi hergun yapıp takip etmeyi düşünüyorum gerçeklik payı hic yoktur degilmi bu kadar erkenCanım senin test de ikinci çizgi çok silik gibi sanki
Yok Cnm daha yaptırmadım doğru sonuç çıkmaz çok erken umut isteBen çok dikkatli baktım canım. Sen kan tahlili yaptırmış mıydın canım
Evet Cnm çatlatma iğnesinin etkisi diye düşünüyorum silik azalıyor etkisi hergun yapıp takip etmeyi düşünüyorum gerçeklik payı hic yoktur degilmi bu kadar erken
Cnm bat karışık benim ama en geç 23 24 gibi ya adet olurum yada hamile isem belli olur :)Bat a ne kadar var canım Peki
Benm de batdan 1 2 gun once kucuk kucuk kanamam oldu ama adet renginde degildi. Once acik pembe azcik. Sonra azck da kahverengi. 1 2 gun bu sekilde. Dedim heralde yerlesme kanamasi falab ama ucuncu gun adet oldum. Acaba diyorum kimyasal gebelik miydi diyorjm smdi de kendi kendime... idrar testi yapsan canmKızlar artık yemin ediyorum kafayı yicem. Çok stres oldum. Bu akşam size adet oldum diye yazdıktan sonra hiçbirşey gelmedi. O an normal bildiğiniz kan geldi ardından kahverengi bi akıntı gelmiş. Ve sonra hiçbirşey yok. Ya çok stresten adetim sökülmüyor(ki daha günüm gelmedi 3 gün daha var) ya da bu yerleşmek kanaması
Benm de batdan 1 2 gun once kucuk kucuk kanamam oldu ama adet renginde degildi. Once acik pembe azcik. Sonra azck da kahverengi. 1 2 gun bu sekilde. Dedim heralde yerlesme kanamasi falab ama ucuncu gun adet oldum. Acaba diyorum kimyasal gebelik miydi diyorjm smdi de kendi kendime... idrar testi yapsan canm
Kızlar bat 17 şubat.. sabah belirti yok diye yazmıştım ancak akşam saatlerinden itibaren bel ağrım ve kasık ağrılarım başladı ya kırmızıyı göreceğiz herhalde..
Ben de adete kadar beklim demistim de sndi de bi test yapsaydim diyorum. Belki kimyasal gebelik gecirdim haberim yok belki diyorm canm o yuzddn dedmCanım işte bende biraz bekleyeyim diyorum eğer adetse 18 ine kadar sökülebilirim normal Adet günüm o gün çünkü. Adet olacaksam da artık olmak istiyorum çünkü vücudumun içindeki her organım ağrıyor şuan resmen. Yumurtalıklarım,kasıklarım,göğüslerim 2 gündür de mide ağrısı yaşıyorum.
kerem34gul daha varmış tatlım ya sende benim gibi bekle bence acele etme
Canım sen de ilaç kullandin mi bu ayCnm bat karışık benim ama en geç 23 24 gibi ya adet olurum yada hamile isem belli olur :)
Yok Cnm ilaç kullanmadım sadece bir buçuk aydın inofolic combi kullanıyorum Cnm yumurtam büyüyünce sadece çatlatma iğnesi yapıldım :)Canım sen de ilaç kullandin mi bu ay
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah bu ay pozitifi görürsün. :)Yok Cnm ilaç kullanmadım sadece bir buçuk aydın inofolic combi kullanıyorum Cnm yumurtam büyüyünce sadece çatlatma iğnesi yapıldım :)
Kaç gün var canım adetineRegl gunum gelmedi ama bugun dayanamayip kan testi yaptirdim 0.1 cikti yani negatif daha regl olmama var ve hala ona dair bi belirti yok yukselmez heralde bu saatten sonra? Olsaydi hamileligin olusmadindan kac gun sonra belli olurdu?