• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi hemen yapma enaz uc gün bekle bence .biliyorum çok zor beklemek ama ....ben 4 gün gecince yaptığı da silik çıkmıştı
çok zor gelcek beklemek canım :( adet ağrılarım var tam geldi diyorum bakıyorum kupkuru.. Ümitlenmek istemiyorum da sonra çok üzülürüm. Geçen ay erken adet olmuştum günümden önce. Bu ay gecikmesi normalmidir

Slm kızlar hayırlı cumalar.. Benimde bugün adet günüm bekliyorum ama gelen giden yok acaba hamilemiyimdir :) test yapmaya korkuyorum ya yarın olursam :KK43: kafam çok karıştı
As canım hayırlı cumalar herhangi bi belirtin varmı bekle bence 3 gün falan en azından hayal kırıklığı yaşamamış olursun inşallah hamilesindir beklemekte zor bana kalsa hergün test yaparım oda bi umut :KK70:

çok zor gelcek beklemek canım :KK43: adet ağrılarım var tam geldi diyorum bakıyorum kupkuru.. Ümitlenmek istemiyorum da sonra çok üzülürüm. Geçen ay erken adet olmuştum günümden önce. Bu ay gecikmesi normalmidir
Adet düzensizliği oluyor malesef hepimiz psikolojik olarak çoğu şeyden etkileniyoruz.Inşallah vardır tabi güzel ha erlerini alırız an önce kendini dinlemeyi bırak bu çok önemli banda hep bunu demişlerdi günlük hayatına devam et hamilemiyim olduğu olacak mi düşünme hiç birde bunu dene benim fikrim insallah hamilesindir .hamile kalma dans bol bol uyuyun tavsiyem

Inşallah canım.yukarda saymıştım belirtileri ek olarak felaket derecede yemek yeme istegim olmustu .birde testi hemen yapmayın k afanizdan hamileliği çıkarın kafayi taktikca olmuyo ben ne zaman bıraktım hami,e kaldım her ay kendimi dinlerdim.birde gebe kalmadan bir ay once soğan kuru yapmıştım
Aynen canım geçen ay o kadar çok dinledim ki kendimi bütün hamilelik belirtilerini yaşadım tabi sonu hüsran kırmızılar geldi aynen bu ay çok umudum yok zaten adet düzenlemek için ilaç kullanıyorum önümüzde ki ay başlarım çalışmalara inşallah soğan suyunu bi ara yaptım olmadı bi daha yapayım bide hayıt suyu aldım sabah akşam aç karnına içiyorum inşallah vesile olurlar bi bilgin varmı onunla ilgili

çok zor gelcek beklemek canım :KK43: adet ağrılarım var tam geldi diyorum bakıyorum kupkuru.. Ümitlenmek istemiyorum da sonra çok üzülürüm. Geçen ay erken adet olmuştum günümden önce. Bu ay gecikmesi normalmidir
Stres yapıyoruz ya canım kafaya taktıkça adet düzensizliği başlıyor

Aynen canım geçen ay o kadar çok dinledim ki kendimi bütün hamilelik belirtilerini yaşadım tabi sonu hüsran kırmızılar geldi aynen bu ay çok umudum yok zaten adet düzenlemek için ilaç kullanıyorum önümüzde ki ay başlarım çalışmalara inşallah soğan suyunu bi ara yaptım olmadı bi daha yapayım bide hayıt suyu aldım sabah akşam aç karnına içiyorum inşallah vesile olurlar bi bilgin varmı onunla ilgili
Hayıt suyunu ilk kez duydum soğanı yapmıştım sonraki ayda hamile kalmıştım.allah büyük canım de kafaya takma bak nasıl oluyor göreceksin

Adet düzensizliği oluyor malesef hepimiz psikolojik olarak çoğu şeyden etkileniyoruz.Inşallah vardır tabi güzel ha erlerini alırız an önce kendini dinlemeyi bırak bu çok önemli banda hep bunu demişlerdi günlük hayatına devam et hamilemiyim olduğu olacak mi düşünme hiç birde bunu dene benim fikrim insallah hamilesindir .hamile kalma dans bol bol uyuyun tavsiyem
Tamam canım dikkate alıcam insallah iyi haberler veririm sizlere

IMG_7502.JPG
Slm kızlar sizi takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş kısaca kendimden bahsesiyim 1.5 yıllık evliyim geçen sene kasım ayında bi kimyasal gebeliğim oldu sonrasında geçen aya kadar hiç gebelik oluşmadı geçen ay tekrar mutluluğu yakaladım dedim ki yine kimyasal düşük yaptım 20 ocakta bu ayda adetime 2 gün var ve ben şoktayım bugün öylesine bi test yapıyım dedim vee inanamadım silik çizgiiii:)))) resmini attım bi de siz bakın lütfen

Eki Görüntüle 2112073 Slm kızlar sizi takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş kısaca kendimden bahsesiyim 1.5 yıllık evliyim geçen sene kasım ayında bi kimyasal gebeliğim oldu sonrasında geçen aya kadar hiç gebelik oluşmadı geçen ay tekrar mutluluğu yakaladım dedim ki yine kimyasal düşük yaptım 20 ocakta bu ayda adetime 2 gün var ve ben şoktayım bugün öylesine bi test yapıyım dedim vee inanamadım silik çizgiiii:)))) resmini attım bi de siz bakın lütfen
Hayırlı olsun canım evet hami kesin kesin darısı diğer kızlara insallah

Hayıt suyunu ilk kez duydum soğanı yapmıştım sonraki ayda hamile kalmıştım.allah büyük canım de kafaya takma bak nasıl oluyor göreceksin
İnşallah canım benim rabbim sesini işitsin inşallah sanada ikincisini versin sağlıklı hayırlıbi şekilde

Hayırlı olsun canım evet hami kesin kesin darısı diğer kızlara insallah
İnşallah canım hemen kan vermeye gittim akşama çıkar sonuç dediler erkenden sevinmek istemiyorum 2 kez kimyasal olunca tedirginim açıkçası ve hiç beklemiyodum sadece öylesine bi anda ecZanede buldum kendimi test aldım yaptım üstelik hiç bi belirtim de yok geçen ay çok fazla belirti vardı hamile olduğuma emin olarak gitmiştim kan vermeye ve doğru çıkmıştı ama bu tamamen süpriz bilmiyorum karışık duygular içindeyim

Eki Görüntüle 2112073 Slm kızlar sizi takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş kısaca kendimden bahsesiyim 1.5 yıllık evliyim geçen sene kasım ayında bi kimyasal gebeliğim oldu sonrasında geçen aya kadar hiç gebelik oluşmadı geçen ay tekrar mutluluğu yakaladım dedim ki yine kimyasal düşük yaptım 20 ocakta bu ayda adetime 2 gün var ve ben şoktayım bugün öylesine bi test yapıyım dedim vee inanamadım silik çizgiiii:)))) resmini attım bi de siz bakın lütfen
Canım hiç bu duyguyu yaşamadım :KK43: ama silik çizgi görenler hep hamile olduğunu öğreniyor sonradan inşallah hamilesindir kan testi yaptır mutlu sonucu bizede bildir inşallah

Canım hiç bu duyguyu yaşamadım :KK43: ama silik çizgi görenler hep hamile olduğunu öğreniyor sonradan inşallah hamilesindir kan testi yaptır mutlu sonucu bizede bildir inşallah
Verdim canım akşama çıkacak varlığından çok sağlıklı olması için dua ediyorum çünkü düşük yapmak çok çok zor :(((( rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah hepimiz için duam bu

Caniim olk hamileigimi öğrendiğimde benimde silik biçizgi vardı kan tahlili verdim gerçekten hamileymisim gözün aydın aydınsimdiden
Kısmet canım
Caniim olk hamileigimi öğrendiğimde benimde silik biçizgi vardı kan tahlili verdim gerçekten hamileymisim gözün aydın aydınsimdiden
Kısmet canım kan verdim sağlık ocağına pazartesi cikar ozamana varsa gerçi testte de netleşir. Kanda çıkmadan inanmam:) ilk oglumda da kan da öğrendim :)

İnşallah canım benim rabbim sesini işitsin inşallah sanada ikincisini versin sağlıklı hayırlıbi şekilde
Amin canım cumlemize insallah ben su an istemiyorum asljnda ama olursa dasakıncası yok an agri ve sancidan duramiyorum vajina ağrıyor hiç biyle agrimamisti acaba spraillemi alakali

Kısmet canım

Kısmet canım kan verdim sağlık ocağına pazartesi cikar ozamana varsa gerçi testte de netleşir. Kanda çıkmadan inanmam:) ilk oglumda da kan da öğrendim :)
Ben de 14 şubatta öğrenmiştim 13 test yaptım silik çizgi vardı 14 kan verdim eve geldim eşim akşamüstü aradı hamilesi diye işin garibi ben eşime supriz yapacağıma o bana soyledi

Ben de 14 şubatta öğrenmiştim 13 test yaptım silik çizgi vardı 14 kan verdim eve geldim eşim akşamüstü aradı hamilesi diye işin garibi ben eşime supriz yapacağıma o bana soyledi
Bende çok erken olduğunu bildiğim halde bi umut dedim 14 şubatta kan veriyim süpriZ olsun değerim 1.9 çıktı negatif çıktı ama artma imkanı var dediler belirtilerim var belirtilerimden öte hissediyorum ama eşime söylemiyim süpriz olsun diyorum da çok zor bişey :) bakalım bu ay ‘Allah kısmet ederse’ adet tarihim de 25 şubat yine de bekliyim emin olmakta fayda var

ayyy canım hayırlı olsun .hemen bizlere de dua ediyorsun;)

Back