Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman yerleşme kanamasıdır canım inşallah öyledir

Amin canim bende istiyorum ama hiç bir belirti yok hic
Bende de yok gerçi ben ilaca başladım adet düzensizliği için o adetimi söker kesin o yüzden önümüzdeki aylara benim umutlarım. Bu Arada hiç bu saatlerde kalkmayan ben şu hamilelik isteği yüzünden uyuyamıyorum kendimi bu sayfada buluyorum walla Uykumdan da ağır bastı ya helal olsun

Çok silik ikinci çizgi var canım ama iğnenin etkisi devam ediyor olabilir biraz zaman geçsin tekrar yap bakalım inşallah hamilesindir
Cnm hergun yapıp takip etmek istiyorum ciZgi kaybolacak mi koyulaşacak mi bilmiyorum ama inss gerçektir ciZgi bu sabah ta yaptım gene silik çıktı :)

Cnm hergun yapıp takip etmek istiyorum ciZgi kaybolacak mi koyulaşacak mi bilmiyorum ama inss gerçektir ciZgi bu sabah ta yaptım gene silik çıktı :)
Hadi inşallah canım cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bol bol dua edelim birbirimize bugün

Hâlâ âdet olamadım kızlar ama hâlâ âdet hissiyle uyanıyorum. Kanda 0.100 çıkmasaydı tamam hamileyim diyecektim ama gebelik yok.

34. günümdeyim şu an, normalde 28-29 arası döngüm ama iki kez 36. günde geldiği olmuştu. Bu da 3. olacak sanırım.

Evet canım zaten öyle bi sonuç çıkmasa bende sen hamilesin kıızzııııımmmm diyecektim bunları okuyunca.. :) ama olsun “yine ovulasyonu bekleriz”

Bekle bakalım canım 36 günde bi dolsun gelmezse tekrar gidersin doktora geç döllenmede acaba kanda hemen çıkar mı ki belki geç döllenme olacaktır yada stres yapıyoruz oda çok etkiliyo

Evet canım zaten öyle bi sonuç çıkmasa bende sen hamilesin kıızzııııımmmm diyecektim bunları okuyunca.. :) ama olsun “yine ovulasyonu bekleriz”
Normalde ovulasyon dönemim de geldi çattı. Âdet görmeden yumutlama olmuyor sanırım, doğru mu canım? Değerlendiremeyeceğim

Bekle bakalım canım 36 günde bi dolsun gelmezse tekrar gidersin doktora geç döllenmede acaba kanda hemen çıkar mı ki belki geç döllenme olacaktır yada stres yapıyoruz oda çok etkiliyo
Geç döllenme de olsa gecikmenin 5. Gününde kanda çıkardı canım ya. 0.100 yani 2, 3 bile değil ki olabilir diyeyim

Haydaaaa buyur burdan yak.
Öyle ama değil mi? Döngüm allak bullak olacak. Sil baştan 3 gün sonra değerlendirmeye başlayacakken daha âdet bekliyorum. Ovulasyon da olmayacak. Boş boş bir damla kanı bekliyorum. Acaba biri tıpa mı tıkadı oraya da haberim yok.

Aynen bende kuzum namazdan sonr hemen bakiyorum

Evet tabiiki öyle ama hayır sırf böyle aksilikler özellikle hamileliği beklediğimiz ay oluyor ya. Ben ona sinir oluyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…