O zaman yerleşme kanamasıdır canım inşallah öyledirKızlar artık yemin ediyorum kafayı yicem. Çok stres oldum. Bu akşam size adet oldum diye yazdıktan sonra hiçbirşey gelmedi. O an normal bildiğiniz kan geldi ardından kahverengi bi akıntı gelmiş. Ve sonra hiçbirşey yok. Ya çok stresten adetim sökülmüyor(ki daha günüm gelmedi 3 gün daha var) ya da bu yerleşmek kanaması
Hamilelik haberleri duymak istiyorum artıkBende adet olamadım canlar
Çok silik ikinci çizgi var canım ama iğnenin etkisi devam ediyor olabilir biraz zaman geçsin tekrar yap bakalım inşallah hamilesindirEki Görüntüle 2111851 Gorebiliyormusunuz kızlar çizgiyikeşke gerçek olsa
Hamilelik haberleri duymak istiyorum artık
İnşallah görmezsin canımKızlar bat 17 şubat.. sabah belirti yok diye yazmıştım ancak akşam saatlerinden itibaren bel ağrım ve kasık ağrılarım başladı ya kırmızıyı göreceğiz herhalde..
Bende de yok gerçi ben ilaca başladım adet düzensizliği için o adetimi söker kesin o yüzden önümüzdeki aylara benim umutlarım. Bu Arada hiç bu saatlerde kalkmayan ben şu hamilelik isteği yüzünden uyuyamıyorum kendimi bu sayfada buluyorum walla Uykumdan da ağır bastı ya helal olsunAmin canim bende istiyorum ama hiç bir belirti yok hic
İnsallah Cnm insallah aminnn bu sabah da silik çıktı test :)Anladım canım hayırlısı olsun inşallah bu ay pozitifi görürsün. :)
Aynen bende hergun o Ümit le bakıyorumHamilelik haberleri duymak istiyorum artık
Cnm hergun yapıp takip etmek istiyorum ciZgi kaybolacak mi koyulaşacak mi bilmiyorum ama inss gerçektir ciZgi bu sabah ta yaptım gene silik çıktı :)Çok silik ikinci çizgi var canım ama iğnenin etkisi devam ediyor olabilir biraz zaman geçsin tekrar yap bakalım inşallah hamilesindir
Hadi inşallah canım cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bol bol dua edelim birbirimize bugünCnm hergun yapıp takip etmek istiyorum ciZgi kaybolacak mi koyulaşacak mi bilmiyorum ama inss gerçektir ciZgi bu sabah ta yaptım gene silik çıktı :)
Çizgiyi kolaylıkla görebiliyorum canım. İnşaAllah Allah nasîb eder bu ay.Eki Görüntüle 2111851 Gorebiliyormusunuz kızlar çizgiyikeşke gerçek olsa
Hâlâ âdet olamadım kızlar ama hâlâ âdet hissiyle uyanıyorum. Kanda 0.100 çıkmasaydı tamam hamileyim diyecektim ama gebelik yok.
34. günümdeyim şu an, normalde 28-29 arası döngüm ama iki kez 36. günde geldiği olmuştu. Bu da 3. olacak sanırım.
Bekle bakalım canım 36 günde bi dolsun gelmezse tekrar gidersin doktora geç döllenmede acaba kanda hemen çıkar mı ki belki geç döllenme olacaktır yada stres yapıyoruz oda çok etkiliyoHâlâ âdet olamadım kızlar ama hâlâ âdet hissiyle uyanıyorum. Kanda 0.100 çıkmasaydı tamam hamileyim diyecektim ama gebelik yok.
34. günümdeyim şu an, normalde 28-29 arası döngüm ama iki kez 36. günde geldiği olmuştu. Bu da 3. olacak sanırım.
Normalde ovulasyon dönemim de geldi çattı. Âdet görmeden yumutlama olmuyor sanırım, doğru mu canım? DeğerlendiremeyeceğimEvet canım zaten öyle bi sonuç çıkmasa bende sen hamilesin kıızzııııımmmm diyecektim bunları okuyunca.. :) ama olsun “yine ovulasyonu bekleriz”
Geç döllenme de olsa gecikmenin 5. Gününde kanda çıkardı canım ya. 0.100 yani 2, 3 bile değil ki olabilir diyeyimBekle bakalım canım 36 günde bi dolsun gelmezse tekrar gidersin doktora geç döllenmede acaba kanda hemen çıkar mı ki belki geç döllenme olacaktır yada stres yapıyoruz oda çok etkiliyo
Normalde ovulasyon dönemim de geldi çattı. Âdet görmeden yumutlama olmuyor sanırım, doğru mu canım? Değerlendiremeyeceğim
Öyle ama değil mi? Döngüm allak bullak olacak. Sil baştanHaydaaaa buyur burdan yak.
Bende de yok gerçi ben ilaca başladım adet düzensizliği için o adetimi söker kesin o yüzden önümüzdeki aylara benim umutlarım. Bu Arada hiç bu saatlerde kalkmayan ben şu hamilelik isteği yüzünden uyuyamıyorum kendimi bu sayfada buluyorum walla Uykumdan da ağır bastı ya helal olsun
Öyle ama değil mi? Döngüm allak bullak olacak. Sil baştan3 gün sonra değerlendirmeye başlayacakken daha âdet bekliyorum. Ovulasyon da olmayacak. Boş boş bir damla kanı bekliyorum. Acaba biri tıpa mı tıkadı oraya da haberim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?