- 15 Ocak 2018
- 2.288
- 2.662
- 83
35i görmüşsün canım bekle bi onuda geçince test yaptırırsınkızlar simdi benim son aylardaki adet döngüm su
32
28
27
24
32
35
32
ben bugun 32, gündeyim ne dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
35i görmüşsün canım bekle bi onuda geçince test yaptırırsınkızlar simdi benim son aylardaki adet döngüm su
32
28
27
24
32
35
32
ben bugun 32, gündeyim ne dersiniz
35i görmüşsün canım bekle bi onuda geçince test yaptırırsın
Canım benimde geçen ay nerdeyse bütün belirtileri yaşamıştım hamileliğe dair psikolikmen karın bel baş ağrısı olabiliyorsa çok marifetliyim psikolojim hepsini yaşattı bana çok yaratıcı yani ama sonunda hasta oldum film bittikızlar adetime 3 gün var .ama hiç bir hamilelik belirtisi yok .sadece dün kasigima kramplar girdi
psikolojik olabilirmi
o zaman canım gecikmeden kan verİlaç kullanıyorum erken öğreneyim varsa bırakmam lazım direk oyuzden acelem sonra sıkıntı olmasın
Bilgi için sağol canım.Ewt canım adet görmeden yumurtlama olmuyo ben iki ay hasta olamamıştır gün aşırıda ilişkiye gitmiştik adet olamayınca sürekli test yaptım negatif çıktı en son pes ettim doktora gittim yumurtaların çatlamamış dedi adet söktürücü verdi öyle hasta olabildim yapılan ilişkiler boşa gitmiş oluyo yani
Ay hadi ver canım inşallah hamilesindir bi hamile haberi alsakta mutlu olsakKizceler adetim e 4 gün var.hayali 2. Çizgi çok çok az var.kan vercem fırsat bulursam varsa orda çıkacaktır. Testlere guvenemiyom
hahahha biz kadınlar.zorla kendimizi hamile yapicaz .bakalım 3 gün vr beklemedeyim umutlanmicam eğer yoksa da bidahaki ay full çalışmaya devamCanım benimde geçen ay nerdeyse bütün belirtileri yaşamıştım hamileliğe dair psikolikmen karın bel baş ağrısı olabiliyorsa çok marifetliyim psikolojim hepsini yaşattı bana çok yaratıcı yani ama sonunda hasta oldum film bitti
Aynen öyle canım pes etmek yok olana kadar son gaz devam inşallah bizde bi gün alırız hamilelik haberlerimizihahahha biz kadınlar.zorla kendimizi hamile yapicaz .bakalım 3 gün vr beklemedeyim umutlanmicam eğer yoksa da bidahaki ay full çalışmaya devam
Ediyorum canım hepimiz içinINSAALLAHHH Dua edin bana
amin amin insaAllah. alicam o haberi Allahın izniyleAynen öyle canım pes etmek yok olana kadar son gaz devam inşallah bizde bi gün alırız hamilelik haberlerimizi
Caniim olk hamileigimi öğrendiğimde benimde silik biçizgi vardı kan tahlili verdim gerçekten hamileymisim gözün aydın aydınsimdidenKizceler adetim e 4 gün var.hayali 2. Çizgi çok çok az var.kan vercem fırsat bulursam varsa orda çıkacaktır. Testlere guvenemiyom
Caniim olk hamileigimi öğrendiğimde benimde silik biçizgi vardı kan tahlili verdim gerçekten hamileymisim gözün aydın aydınsimdiden
Hoş geldin canım walla hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı o yüzden kesin hamilesin demek olmuyo canım en iyisi doktora gidip öğrenmek hem sen bize göre tecrübelisin bi tane bebişin var anladığım kadarıyla onda ki belirtilerin nelerdi hatırlıyormusunSelam kızlar ilk bebeğim hamileyken üye olmuştum çok guze, arkadaşlıklar kurmuştuk ama bebek dogupta beş altı aylık olduktan sonra bir daha ugrayamadim. Benim adetime bes gün var iki uc gündür belim kopacak gibi ağrıyor ,göğüslerme dokunamiyorum,kasiklarimda çok ağrıyor,birde akı tim var acaba ikinci bebek mi geliyor dr gidecektim doluyum randevular .Pazartesi he kaldı,birde bende sprail var napa am bilmiyorum
Hosbulduk canım aynı belirtileri yaşamıştım burda herkes ilk bebek mi bekliyor allahım hepinize nasip etsinHoş geldin canım walla hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı o yüzden kesin hamilesin demek olmuyo canım en iyisi doktora gidip öğrenmek hem sen bize göre tecrübelisin bi tane bebişin var anladığım kadarıyla onda ki belirtilerin nelerdi hatırlıyormusun
Hosbulduk kızlarhosgeldin canım
Ewt canım hepimiz ilk bebeklerimizi bekliyoruz amin inşallah dualarında bizlerde unutma inşallah bizlerde tadarız annelik duygusunuAyni belirtileri yaşamıştım
Hosbulduk canım aynı belirtileri yaşamıştım burda herkes ilk bebek mi bekliyor allahım hepinize nasip etsin
Inşallah canım.yukarda saymıştım belirtileri ek olarak felaket derecede yemek yeme istegim olmustu .birde testi hemen yapmayın k afanizdan hamileliği çıkarın kafayi taktikca olmuyo ben ne zaman bıraktım hami,e kaldım her ay kendimi dinlerdim.birde gebe kalmadan bir ay once soğan kuru yapmıştımEwt canım hepimiz ilk bebeklerimizi bekliyoruz amin inşallah dualarında bizlerde unutma inşallah bizlerde tadarız annelik duygusunu
Testi hemen yapma enaz uc gün bekle bence .biliyorum çok zor beklemek ama ....ben 4 gün gecince yaptığı da silik çıkmıştıSlm kızlar hayırlı cumalar.. Benimde bugün adet günüm bekliyorum ama gelen giden yok acaba hamilemiyimdir :) test yapmaya korkuyorum ya yarın olursam kafam çok karıştı