Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar adetime 3 gün var .ama hiç bir hamilelik belirtisi yok .sadece dün kasigima kramplar girdi
psikolojik olabilirmi
Canım benimde geçen ay nerdeyse bütün belirtileri yaşamıştım hamileliğe dair psikolikmen karın bel baş ağrısı olabiliyorsa çok marifetliyim psikolojim hepsini yaşattı bana çok yaratıcı yani ama sonunda hasta oldum film bitti

Bilgi için sağol canım.

hahahha biz kadınlar.zorla kendimizi hamile yapicaz .bakalım 3 gün vr beklemedeyim umutlanmicam eğer yoksa da bidahaki ay full çalışmaya devam

hahahha biz kadınlar.zorla kendimizi hamile yapicaz .bakalım 3 gün vr beklemedeyim umutlanmicam eğer yoksa da bidahaki ay full çalışmaya devam
Aynen öyle canım pes etmek yok olana kadar son gaz devam inşallah bizde bi gün alırız hamilelik haberlerimizi

Selam kızlar ilk bebeğim hamileyken üye olmuştum çok guze, arkadaşlıklar kurmuştuk ama bebek dogupta beş altı aylık olduktan sonra bir daha ugrayamadim. Benim adetime bes gün var iki uc gündür belim kopacak gibi ağrıyor ,göğüslerme dokunamiyorum,kasiklarimda çok ağrıyor,birde akı tim var acaba ikinci bebek mi geliyor dr gidecektim doluyum randevular .Pazartesi he kaldı,birde bende sprail var napa am bilmiyorum

Hoş geldin canım walla hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı o yüzden kesin hamilesin demek olmuyo canım en iyisi doktora gidip öğrenmek hem sen bize göre tecrübelisin bi tane bebişin var anladığım kadarıyla onda ki belirtilerin nelerdi hatırlıyormusun

Ayni belirtileri yaşamıştım
Hosbulduk canım aynı belirtileri yaşamıştım burda herkes ilk bebek mi bekliyor allahım hepinize nasip etsin

Ayni belirtileri yaşamıştım

Hosbulduk canım aynı belirtileri yaşamıştım burda herkes ilk bebek mi bekliyor allahım hepinize nasip etsin
Ewt canım hepimiz ilk bebeklerimizi bekliyoruz amin inşallah dualarında bizlerde unutma inşallah bizlerde tadarız annelik duygusunu

Slm kızlar hayırlı cumalar.. Benimde bugün adet günüm bekliyorum ama gelen giden yok acaba hamilemiyimdir :) test yapmaya korkuyorum ya yarın olursam kafam çok karıştı

Ewt canım hepimiz ilk bebeklerimizi bekliyoruz amin inşallah dualarında bizlerde unutma inşallah bizlerde tadarız annelik duygusunu
Inşallah canım.yukarda saymıştım belirtileri ek olarak felaket derecede yemek yeme istegim olmustu .birde testi hemen yapmayın k afanizdan hamileliği çıkarın kafayi taktikca olmuyo ben ne zaman bıraktım hami,e kaldım her ay kendimi dinlerdim.birde gebe kalmadan bir ay once soğan kuru yapmıştım

Slm kızlar hayırlı cumalar.. Benimde bugün adet günüm bekliyorum ama gelen giden yok acaba hamilemiyimdir :) test yapmaya korkuyorum ya yarın olursam kafam çok karıştı
Testi hemen yapma enaz uc gün bekle bence .biliyorum çok zor beklemek ama ....ben 4 gün gecince yaptığı da silik çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…