- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Canı sıkılmıştır şimdi. Benim yüzümden oldu gibi hissediyorum bende keşke hiç parlamasaydı o an.Valla açıkcası hiçbir bilgim yok. Ama keşke o da o tarz şeyler yazmasaydı talihsizlik oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canı sıkılmıştır şimdi. Benim yüzümden oldu gibi hissediyorum bende keşke hiç parlamasaydı o an.Valla açıkcası hiçbir bilgim yok. Ama keşke o da o tarz şeyler yazmasaydı talihsizlik oldu
Selam kizlar benimde 21 subat benide ekler misin canimBatları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim. bu ay olucak gibi inşaALLAH
Hamiş adaylarımızın bat ları:
Ay-n ilk Hali 10 şubat
@babyonthego 11 şubat
@AyAl80 11 şubat
@limelemon 11 şubat
@tinyrose 11 şubat
@Efsununcivcivi 12 şubat
Judy_K 13 şubat
@eymecik 13 şubat
@Vayneymis 14 şubat
cennetyarim 15 şubat
@Umudum- 15 şubat
@Gloke 16 şubat
@Esmtml 17 şubat
@hng-ky 17 şubat
@pembehayaller06 17 şubat
@Sugra 17 şubat
@erdilara 17 şubat
@Hlmtml 17 şubat
Bikucukbalik 18 şubat
@Mervetolgali 18 şubat
@melegim_06 18 şubat
@Alonj 18 şubat
S sky19 20 şubat
@Comebaby20 20 şubat
@Gokdenizim 20 şubat
@mayissinegi 20 şubat
@elzem00 20 şubat
@kerem34gul 23 şubat
@Spizella 25 şubat
@ftmclk 27 şubat
@vals_dancer 13 mart
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
aaaa bilmiyordum ben bunu .ama gerçekten siasi din dil ırk konularına girmemek lazım. her kesimden insan topluluğu var.ben türküm ama sen kurt olabilirsin seni nasıl kirabilecegini bilemezsin .ama insaAllah arkasın hesabı tekrar aktiflesirKapatırlar canım. Tartışınca bile siteden atıyorlar böyle. Dini konular, ya da bu sabah ki şeyler gibi konulara girersen şikayet ediyor insanlar.
Evet canım girmemek lazım. Doğru bildiğim bende kalsın kimse de kırılmasın. Aktifleşir canım gelir yakında.aaaa bilmiyordum ben bunu .ama gerçekten siasi din dil ırk konularına girmemek lazım. her kesimden insan topluluğu var.ben türküm ama sen kurt olabilirsin seni nasıl kirabilecegini bilemezsin .ama insaAllah arkasın hesabı tekrar aktiflesir
evet canım. insaAllah senin son durumun ne oldu .senden dolayı bizde bi umut icerisindeyizEvet canım girmemek lazım. Doğru bildiğim bende kalsın kimse de kırılmasın. Aktifleşir canım gelir yakında.
canım arkadaş hesabı pasif su an yapamayabilir .gelince ekler seni deSelam kizlar benimde 21 subat benide ekler misin canim
Bugün kan verdim canım gebelik yok ama TSH hormonu 3.58 çıktı.evet canım. insaAllah senin son durumun ne oldu .senden dolayı bizde bi umut icerisindeyiz
tekrar gerçekleşir insaAllahRegl gunum gelmedi ama bugun dayanamayip kan testi yaptirdim 0.1 cikti yani negatif daha regl olmama var ve hala ona dair bi belirti yok yukselmez heralde bu saatten sonra? Olsaydi hamileligin olusmadindan kac gun sonra belli olurdu?
Tamam canimcanım arkadaş hesabı pasif su an yapamayabilir .gelince ekler seni de
hayırlısı olsun canım ya.hayirli zamanda insaAllahBugün kan verdim canım gebelik yok ama TSH hormonu 3.58 çıktı.
ayy insaAllah yerleşme kanamasidir test yap sana emin olursunKızlar artık yemin ediyorum kafayı yicem. Çok stres oldum. Bu akşam size adet oldum diye yazdıktan sonra hiçbirşey gelmedi. O an normal bildiğiniz kan geldi ardından kahverengi bi akıntı gelmiş. Ve sonra hiçbirşey yok. Ya çok stresten adetim sökülmüyor(ki daha günüm gelmedi 3 gün daha var) ya da bu yerleşmek kanaması
ayy insaAllah yerleşme kanamasidir test yap sana emin olursun
canım bazen hemen test pozitif cikmayabiliyor.hem daha zamanı varRegl gunum gelmedi ama bugun dayanamayip kan testi yaptirdim 0.1 cikti yani negatif daha regl olmama var ve hala ona dair bi belirti yok yukselmez heralde bu saatten sonra? Olsaydi hamileligin olusmadindan kac gun sonra belli olurdu?
İnşaAllah canım.hayırlısı olsun canım ya.hayirli zamanda insaAllah
Canım günün geçti mi seninBende adet olamadım canlar
Canım ayın 18 ini beklemek istiyorum normal Adet günüm o gün ya o yüzden. Eğer o zamana kadar da adet olmazsam yani kanamam devam etmezse o zaman kan tahliline gideceğim. Adet olursam da gideceğim ama önemli olan şuan bu kanamanın devam edip etmemesi[/QUOanladim canım belirsizlik çok kötü.rabbim hayırlı bebeisler versin bize ya
kaç günün gecikme oldu canimBende adet olamadım canlar