Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
TSH hormonu yüksek çıkıp troid ilacı alan var mı aranızda kızlar?
Şimdi buna taktım kafayı.

Cnm erken olduğunu bile bile yaptım iğnenin etkisini takip etmek icin Gönül tabiki çizginin gerçek olmasından yana ama .
test nasıl cikmistiki

insaAllah gerçektir acaba
insallsh Cnm amin inss

Benm de batdan 1 2 gun once kucuk kucuk kanamam oldu ama adet renginde degildi. Once acik pembe azcik. Sonra azck da kahverengi. 1 2 gun bu sekilde. Dedim heralde yerlesme kanamasi falab ama ucuncu gun adet oldum. Acaba diyorum kimyasal gebelik miydi diyorjm smdi de kendi kendime... idrar testi yapsan canm

Canım işte bende biraz bekleyeyim diyorum eğer adetse 18 ine kadar sökülebilirim normal Adet günüm o gün çünkü. Adet olacaksam da artık olmak istiyorum çünkü vücudumun içindeki her organım ağrıyor şuan resmen. Yumurtalıklarım,kasıklarım,göğüslerim 2 gündür de mide ağrısı yaşıyorum.

kerem34gul daha varmış tatlım ya sende benim gibi bekle bence acele etme

Kızlar bat 17 şubat.. sabah belirti yok diye yazmıştım ancak akşam saatlerinden itibaren bel ağrım ve kasık ağrılarım başladı ya kırmızıyı göreceğiz herhalde..

Ben de adete kadar beklim demistim de sndi de bi test yapsaydim diyorum. Belki kimyasal gebelik gecirdim haberim yok belki diyorm canm o yuzddn dedm

Regl gunum gelmedi ama bugun dayanamayip kan testi yaptirdim 0.1 cikti yani negatif daha regl olmama var ve hala ona dair bi belirti yok yukselmez heralde bu saatten sonra? Olsaydi hamileligin olusmadindan kac gun sonra belli olurdu?
Kaç gün var canım adetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…