Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende de oluyor nedenini bilmiyorum ama

Herkeste oluyorsa normaldir herhalde. Ben bi yerde duymuştum baı kadınların ovülasyonu adet dönemine denk gelir diye. Belki benim de öyledir diye merak ettim
Bilmiyorum valla 1-2 adettir oluyor ama muayne olmuştum bi problem yok

Ya sen cidden bitanesin senin sayende yaptım yoksa yapmazdım çok sağol yarın kesin giderim ya cidden sağol ben hala test hatalı diye düşünüyordum
haydi gözün aydın kan sonucun ne oldu canım? bu arada ben de demiştimmm hadi bak diyee hatta judyden önce dedim :))

haydi gözün aydın kan sonucun ne oldu canım? bu arada ben de demiştimmm hadi bak diyee hatta judyden önce dedim :))

Evet haklısın canım) sen kayboldun ya ben ısrar ettim yap diye galiba onun için demiştir :) kan vermemiş daha kız :)

Valla bitanem daha gitmedim ben annemin evindeyim eşim yurt dışında yasiyorbende vizemi bekliyorum annemde çalıştığı için izin gününü bekliyoruz ki beraber gidebilelim

Kızlar merhaba benimde adetime 6 gün var bu ay klomen çatlatma iğne kullandım kasıklarım ağrıyor bacağıma vuruyor mide yanma oluyr biraz inş artk bu ay yüzümüz güler

Herkese selamm
Ay site değiştiğinden beri resmen kullanamaz oldum.Aciyorum ekranı karşıma ne geliyorsa okuyup çıkıyorum Ne hale getirdiler güzelim siteyi.Umarim herkes iyidir.Ben hala hamile kalamadım ve açıkçası umudum da yok artık. Yaza kadar doktor ilaç iğne sayfasını kapattım. Yoruldum artık.
can09 K KEREM nasılsınız kızlar. Judy_K
Ay etikette yapamadim galiba yaa
Pınar senden ne haber kuzum.
Hepinizi öptüm

site çook ağır kuzu etiket de yapılmasını geç sitede düzgünce giriş yapıp bir yorum yazmak büyük başarı... resmen can çekişiyor...
melekcim idare eder bizde iş güç uğraşıyoruz.. bata 1 hafta kaldı :) bekliyoruz bakalımm
kapat bakalım üstüne düştükçe kendilerini iyice naza çektiler.. en iyisi akışa bırakmak.

Cnm hakkında hayırlısı bellide kafan rahatlayacak bebis gelecek insallah Site konusunda aynen artık siteye girmek iskence arada mesajları okumak icin giriyorum bebis çok yoruyor tam küçük cadı parmağında oynatıyor bizi su an bu mesajı zor yazıyorum ağlıyor onunla oynamiyorum su an diye

Canım hoşgeldin seni çok iyi anlıyorum ilk baştaa benim de öyleydi. Giremez olmuştum ama alıştım artık. Gerçi yine girip mesajları okuyup çıkıyorum fazla kalmıyorum ama neyse evet akışına bırakmak gerek bendr yıprandım. Hele bi kere yarım da olsa tatdım o duyguyu hemen olsun istiyorum sabırsızlanıyorum olmayınca da çok üzülüyorum. Kafaya takmamak en iyisi. İnşaALLAH hakkımızda hayırlısı olsun

Benim aynı canım ikinci düşüğü mu yaptım 4 şubatta doktor kontrolüne gidiyorum bende değişiklik yok açıkçası canım sen nasılsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…