- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
bende de oluyor nedenini bilmiyorum amaGünaydın kızlar nasılsınız?
Bişey sorucam. Adetliyken uzayan akıntı normal mi? Yumurtlama gibi uzayan akıntım oluyor adetliyken 10cm kadar uzayabiliyor. Bunun sebebi ne acaba? Googleda araştırdım bişey bulamadım
bende de oluyor nedenini bilmiyorum ama
Bilmiyorum valla 1-2 adettir oluyor ama muayne olmuştum bi problem yokHerkeste oluyorsa normaldir herhalde. Ben bi yerde duymuştum baı kadınların ovülasyonu adet dönemine denk gelir diye. Belki benim de öyledir diye merak ettim
Bilmiyorum valla 1-2 adettir oluyor ama muayne olmuştum bi problem yok
Allah allah benim sürekli değil bi kez geliyor sadece bilemedim senin durumunu cnmBende adet olmaya başladığımdan beri var. Şimdi dank etti acaba normal mi diye. :)
Allah allah benim sürekli değil bi kez geliyor sadece bilemedim senin durumunu cnm
haydi gözün aydın kan sonucun ne oldu canım? bu arada ben de demiştimmm hadi bak diyee hatta judyden önce dedim :))Ya sen cidden bitanesin senin sayende yaptım yoksa yapmazdım çok sağol yarın kesin giderim ya cidden sağol ben hala test hatalı diye düşünüyordum
haydi gözün aydın kan sonucun ne oldu canım? bu arada ben de demiştimmm hadi bak diyee hatta judyden önce dedim :))
vercem diyodu da bi mesajda yanlış mı gördüm.Evet haklısın canım) sen kayboldun ya ben ısrar ettim yap diye galiba onun için demiştir :) kan vermemiş daha kız :)
Valla bitanem daha gitmedim ben annemin evindeyim eşim yurt dışında yasiyorbende vizemi bekliyorum annemde çalıştığı için izin gününü bekliyoruz ki beraber gidebilelimhaydi gözün aydın kan sonucun ne oldu canım? bu arada ben de demiştimmm hadi bak diyee hatta judyden önce dedim :))
Cnm Bebis 4 aylık oldu çok yoğun geciyor İnan’ ara ara sizlere bakıyorum güzel haber varımı diye :)Canım ya görmüyordum seni ne zamandır. Nasılsınuz bebiş nasıl alıştınız mı bir birinize?Kaç aylık oldunuz?
Cnm Bebis 4 aylık oldu çok yoğun geciyor İnan’ ara ara sizlere bakıyorum güzel haber varımı diye :)
Kızlar merhaba benimde adetime 6 gün var bu ay klomen çatlatma iğne kullandım kasıklarım ağrıyor bacağıma vuruyor mide yanma oluyr biraz inş artk bu ay yüzümüz güler
Amin cnm amin rabbim tüm isteyenlere de nasip eder insallahMaşallah Allah nazarlardan saklasın canım analı babalı büyüsün inşaALLAH.
Herkese selamm
Ay site değiştiğinden beri resmen kullanamaz oldum.Aciyorum ekranı karşıma ne geliyorsa okuyup çıkıyorumNe hale getirdiler güzelim siteyi.Umarim herkes iyidir.Ben hala hamile kalamadım ve açıkçası umudum da yok artık. Yaza kadar doktor ilaç iğne sayfasını kapattım. Yoruldum artık.
can09 K KEREM nasılsınız kızlar.Judy_K
Ay etikette yapamadim galiba yaa
Pınar senden ne haber kuzum.
Hepinizi öptüm
Herkese selamm
Ay site değiştiğinden beri resmen kullanamaz oldum.Aciyorum ekranı karşıma ne geliyorsa okuyup çıkıyorumNe hale getirdiler güzelim siteyi.Umarim herkes iyidir.Ben hala hamile kalamadım ve açıkçası umudum da yok artık. Yaza kadar doktor ilaç iğne sayfasını kapattım. Yoruldum artık.
Hepinizi öptüm
Benim aynı canım ikinci düşüğü mu yaptım 4 şubatta doktor kontrolüne gidiyorum bende değişiklik yok açıkçası canım sen nasılsın bakalımHerkese selamm
Hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?