• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
nasıl değişiklik yok 2. düşüğümü yaptım diyorsun.. sağlık olsun.. geçmiş olsun..yine olur.

Kızlar doktara gittim karnımdan 5 hafta 6 gun hamilesin dedi daha sonra keseyi iyi goremediğinden alttan muayene yapti 6 hafta 6 gunluk dedi sizce alttan muayenede bisey olur mu bebeğe

Normalde 8 yada 7 olması hafta olması gerekiyor galiba ama geç döllenme mi oldu doğru düzgün ilgilenmedi bile

Kızlar doktara gittim karnımdan 5 hafta 6 gun hamilesin dedi daha sonra keseyi iyi goremediğinden alttan muayene yapti 6 hafta 6 gunluk dedi sizce alttan muayenede bisey olur mu bebeğe
Allahın izniyle bişiy olmaz son zamanda düzensizdi diyosun ya ondandır sen içini ferah tut biz test yap demesek daha bekleyecektin canım. Normal bence boyutu. İnşallah sağlıkla devam eder.. içine sinmediyse başka doktora gidersin.

Aslında korktum biraz biri dusuk yapmıştım dedi çok korktum

Cok pişman oldum yapınca ama görmeniz lazımdı kızlar kalbi nasıl atıyordu minigimin aşırı güzeldi

Tabiiki vaginal ultrasona düşüğü bağlamak çok yalnış. Başka sebepten olmuştur o. Ne güzel işte kalp atışını falan da dinlemişsin herşey yolunda çok şükür. Sinemin de dediği gibi içine sinmediyse başka doktora git

Kızlar merhaba en son o martta adet oldum adetim aşırı düzensizdir ama bu ay yumurtlama takibi ve akıntı takibi yapmıştım. Emin olmamakla beraber 25 Mart yumurtlama günü idi. Bugün erken gebelik testi yaptım predictor earky markalı olanı. İkinci cizgi çok çok çok silik çıktı. Hatta o kadar silik ki fotoda gözükmüyor 🙄 acaba hamile olabilir miyim yoksa yine boş umut mu 😔 1 nisanda ultrasonda rahim çok kalınlaşmış ya gebelik ya adet yaklaştı dedi ama kanda çıkmamıştı.

Kızlar merhaba en son o martta adet oldum adetim aşırı düzensizdir ama bu ay yumurtlama takibi ve akıntı takibi yapmıştım. Emin olmamakla beraber 25 Mart yumurtlama günü idi. Bugün erken gebelik testi yaptım predictor earky markalı olanı. İkinci cizgi çok çok çok silik çıktı. Hatta o kadar silik ki fotoda gözükmüyor 🙄 acaba hamile olabilir miyim yoksa yine boş umut mu 😔 1 nisanda ultrasonda rahim çok kalınlaşmış ya gebelik ya adet yaklaştı dedi ama kanda çıkmamıştı.

Silik çizgi hemen mi çıktı yoksa saatler sonra mı? Saatler sonraysa takılma derim ben. Bu ay 3test yaptım 3ünde de saatler sonra silik çizgi çıktı ama adet oldum. Eğer hemen çıktıysa bence vardır bişeyler. Kanda çıkmayabilir 1 nisanda çok erken baktırmış olabilirsin geç döllenme olabilir.. Yarın yada öbürgün sabah idrarıyla bir daha yap test. Koyulaşıyorsa hamilesindir inşaALLAH :)

Kizlar benim bat 7nisan benimde 3gün kala nefatif cikti. Artik pozitife dönmez herhalde. :KK12:

Sonradan değil ilk 5 dj içinde gordum sonra değişmedi öylece duruyor o çizgi ama dediğim gibi aşırı silik. Foto atsam gözükmüyor i derece silik ama çıplak gözle görüyorum ben

Sonradan değil ilk 5 dj içinde gordum sonra değişmedi öylece duruyor o çizgi ama dediğim gibi aşırı silik. Foto atsam gözükmüyor i derece silik ama çıplak gözle görüyorum ben

Çok silik olması sorun değil demekki yeni daha. İlk dakikalarda çıkması önemli. Ve bence umut var :)

Kızlar sanki hamilelige bağlı sivilcelerim çoğaldı dokundugum zaman çok acıyorlar ne yapmaliyim sizce

Back