• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar ben forumda yeniyim yardımcı olabilirseniz sevinirim.benimde son 4-5 gündür belim ve kasıklarımda regl olacakmışım bir ağrı var hatta gece uykumdan bile uyandırıyor

Selam kızlar ben forumda yeniyim yardımcı olabilirseniz sevinirim.benimde son 4-5 gündür belim ve kasıklarımda regl olacakmışım bir ağrı var hatta gece uykumdan bile uyandırıyor
Siddetli agrilari bnde yasadim nitekim hamileymisim. Insallah seninde gebelik agirisdir.

Merhaba kızlar. Allah herkese nasip etsin.
Benim de bugün itibariyle bata 5 veya 6 gün var. Belim kasiklarim agriyor ama her ay oldugu icin onemsemiyorum. Akıntı ya da lekelenme bekliyorum ama yok. Bu ay da mi olmadı acaba diye düşünmeden edemiyorum.

Merhaba kızlar. Allah herkese nasip etsin.
Benim de bugün itibariyle bata 5 veya 6 gün var. Belim kasiklarim agriyor ama her ay oldugu icin onemsemiyorum. Akıntı ya da lekelenme bekliyorum ama yok. Bu ay da mi olmadı acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Amin cnm ins.Bnm günüm iki gün gecti sen akıntı diyince aklima geldi.adet olacak gbi deglm goguslerim baya büyüdü ve akintim var gebelik belirtisi sayilirmiki

Amin cnm ins.Bnm günüm iki gün gecti sen akıntı diyince aklima geldi.adet olacak gbi deglm goguslerim baya büyüdü ve akintim var gebelik belirtisi sayilirmiki
Evet öyle okudum bazı konularda. Beyaz kremsi akıntı oluyormuş. Senin nasil akıntın?

Herkese hayılı geceler hayırlı ramazanlar uzun bir aradan sonra geldim eve kimler hamile kimler doğum yaptı nasılsınız neler yapıyorsunuz kızlar özledim sizleri

Hoşgeldin canım. Herkes kayboldu kimse kalmadı :) sen nasılsın? Bebişin nasıl? Kaç aylık? 😍

Hoşbuldum cnm iyim çok şükür 4 aylık olduk hamile kaln yok mu sende durumlar nasıl ne var ne yok

Ayyy maşaALLAH canım Rabbim analı babalı büyütsün inşaALLAH 😍
Bende bilmem biliyor musun geçen sene kürtaj olmak zorunda kaldım. Geçen ay da kimyasal yaşadım. Bu ay da klomen çatlama iğnesi falan oldum bakalım 😊 mübarek Ramazan ayı inşaALLAH tüm isteyenler tez zamanda hamile kalsınlar 😍

Back