Allahın izniyle bişiy olmaz son zamanda düzensizdi diyosun ya ondandır sen içini ferah tut biz test yap demesek daha bekleyecektin canım. Normal bence boyutu. İnşallah sağlıkla devam eder.. içine sinmediyse başka doktora gidersin.Kızlar doktara gittim karnımdan 5 hafta 6 gun hamilesin dedi daha sonra keseyi iyi goremediğinden alttan muayene yapti 6 hafta 6 gunluk dedi sizce alttan muayenede bisey olur mu bebeğe
Evet canım sağol aslında değişiklik yok derken hamile değilim anlamında söylemiştim canımnasıl değişiklik yok 2. düşüğümü yaptım diyorsun.. sağlık olsun.. geçmiş olsun..yine olur.
anladım kuzum inşallah yakındır haberini almamız.Evet canım sağol aslında değişiklik yok derken hamile değilim anlamında söylemiştim canım
Kızlar merhaba en son o martta adet oldum adetim aşırı düzensizdir ama bu ay yumurtlama takibi ve akıntı takibi yapmıştım. Emin olmamakla beraber 25 Mart yumurtlama günü idi. Bugün erken gebelik testi yaptım predictor earky markalı olanı. İkinci cizgi çok çok çok silik çıktı. Hatta o kadar silik ki fotoda gözükmüyoracaba hamile olabilir miyim yoksa yine boş umut mu 1 nisanda ultrasonda rahim çok kalınlaşmış ya gebelik ya adet yaklaştı dedi ama kanda çıkmamıştı.
Sonradan değil ilk 5 dj içinde gordum sonra değişmedi öylece duruyor o çizgi ama dediğim gibi aşırı silik. Foto atsam gözükmüyor i derece silik ama çıplak gözle görüyorum ben
Kizlar benim bat 7nisan benimde 3gün kala nefatif cikti. Artik pozitife dönmez herhalde.
Niye dönmesin ki. Ben hamile olduğumda 3gün önce yaptığım test negatifken adet günü çift çizgiydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?