- 2 Şubat 2019
- 317
- 148
- 53
Ya şu an hala inanamıyorum ciddiyim yani aşırı şoktayım kizlar bu arada hamilelik belirtisi her kiside farklı ben yerleşme kanaması gormedim midem bulanmadı göğüs uclarim koyulasmadi yani of bilmi yuorum cok degisik ya kizlar asiri mutliyum inanin siz cesaretlendirmeseydiniz adet olmayi bekleyecektimCanım ya görmüyordum seni ne zamandır. Nasılsınuz bebiş nasıl alıştınız mı bir birinize?Kaç aylık oldunuz?
Daha hastaneye gitmedim ki sanirim 6 haftalik falan oluyor
Cidden olmuyor sana özelden mesaj atarak fotoyu yollamak istedim yine olmadı uygulamayı silip yüklicem bakiyim o zaman oluyo mu
Cidden olmuyor sana özelden mesaj atarak fotoyu yollamak istedim yine olmadı uygulamayı silip yüklicem bakiyim o zaman oluyo mu
Olmadıkça daha çok merak etmeye başladımOlmadı yine
Ya sen cidden bitanesin senin sayende yaptım yoksa yapmazdım çok sağol yarın kesin giderim ya cidden sağol ben hala test hatalı diye düşünüyordum
Sağol bitanem benim zaten uykuluydum ya hemen çift çizgi olunca inanamadım kan testinde kesin paylasirim bebegim
Hayırlı olsun cnm darısı bizlerin basınaBiz temmuzda evlendik çok uzun zamandır diyemeyiz 3-4 aydır bekliyorduk.
Sorun şu ki hafiften koku hassaiyetim vardı çok hafif midem bulanınca derdim ki nazlı sen yine psikolojikmen kendine bunu yapıyosun derdim ama mide bulantim ahım şahım bisey değildi çok nadirdi sadece ishatsizim ve idrara sık sık çıkıyorum o kadar valla
Biz temmuzda evlendik çok uzun zamandır diyemeyiz 3-4 aydır bekliyorduk.
Sorun şu ki hafiften koku hassaiyetim vardı çok hafif midem bulanınca derdim ki nazlı sen yine psikolojikmen kendine bunu yapıyosun derdim ama mide bulantim ahım şahım bisey değildi çok nadirdi sadece ishatsizim ve idrara sık sık çıkıyorum o kadar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?