• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım test yaptın mı inşallah hamilesindir sanırım varsa eğer ikinci hamileliğin mi olacak
yok henüz reglime 10 gün var. evet 2 bebiş istiyoruz yaşım 35 o yzüden çok da umutlu değilim ama dediğim gibi çok garip şeyler oluyor bünyemde. Bugün mesela affedersin sarı bir akıntı geldiv ve hala karın bölgemde ağrı var. sol kasğımda batma oluyor ki ben hiç solda birşey hisstememişimdir. Kısmet artık heyecanınıza ben de ortak olmak ve bekelemk istedim sizinle. umut işte :)

yok henüz reglime 10 gün var. evet 2 bebiş istiyoruz yaşım 35 o yzüden çok da umutlu değilim ama dediğim gibi çok garip şeyler oluyor bünyemde. Bugün mesela affedersin sarı bir akıntı geldiv ve hala karın bölgemde ağrı var. sol kasğımda batma oluyor ki ben hiç solda birşey hisstememişimdir. Kısmet artık heyecanınıza ben de ortak olmak ve bekelemk istedim sizinle. umut işte :)
Aynen canım hepimiz umut ediyoruz her ay bekliyoruz belirti arıyoruz inşallah isteyen herkes hamile kalır rabbim amin bu arada allah bağışlasın inşallah ikinci de yoldadır canım

Belirti var mı hıc cnm hemen hemen aynıyız seninle
Kasıklarımda ağrı oluyor. Bir kere de baş dönmesi oldu. Gaz var çok fazla. Psikolojik olabilir ama hamile olduğumu düşünüyordum ben açıkçası. Test negatif çıktı bu sabah Ama erken bence. Bata 6 gün var.

Evet normal yolla hamilr kaldım. Gelişimi durdu. 7haftalık olması gerekirken 5 haftalıkta gelişimini durdurmuş. Kanama başlayınca mecbur kürtaj oldum. Sen azerisin galiba öyle mi?
Evet canim Allah sabir versin insallah cektiyimiz acilari bebislerimizle sabaha kadar uyanik kalarak onlarla gecirdiyimiz gusel vakitlerle cikaririz :)

Ayyy inşallah canım inşallah bi yandan da korkuyorum bi düşük yaşadım bi daha olursa diye korkuyorum
Rabbımın ıznı ıle hicbirsey olmaz ınsallah bende dıs gebelık gecırdım ister istemez korku oluyor ama rabbım bunları yasatıyorsa vardır elbet bır bıldıgı. Senın dusuk nıye oldu cnm ozel degilse

Ayyy inşallah canım inşallah bi yandan da korkuyorum bi düşük yaşadım bi daha olursa diye korkuyorum
Pinarcim oyle dusunme iste ilk gebeliklerde boyle olabiliyor bininci kez solemisimdir ama benim de ilki kalbi durmustu.. hepsi ayni olcak diye bir sey yok... bu surec icinde baska testler falan yaptirdin mi?
Bat yakin mi? Insallah gormeyiz kirmizlari:)

Kasıklarımda ağrı oluyor. Bir kere de baş dönmesi oldu. Gaz var çok fazla. Psikolojik olabilir ama hamile olduğumu düşünüyordum ben açıkçası. Test negatif çıktı bu sabah Ama erken bence. Bata 6 gün var.
Hımm cok erken bence adetin gecmesını bekle oncesınde cunku insan yapıp cıkmayınca yıpranıyor. Bende bı tiksinme var yemeklere karsı ıstahım kapandı mıde bulantım oluyor kasıkta agrı yok ama

Rabbımın ıznı ıle hicbirsey olmaz ınsallah bende dıs gebelık gecırdım ister istemez korku oluyor ama rabbım bunları yasatıyorsa vardır elbet bır bıldıgı. Senın dusuk nıye oldu cnm ozel degilse
Bebeğimin kalbi durdu canım kanamam da vardı hastaneye yattim o gece düşük yaptım canım

Back