• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin kız nerelerdeydin? :) tam döndüm sayılmaz ama buralardayım henüz :) nasılsın? Napıyosun bi gelişme var mı?
Gelişme yok kuzum.Bu ay uzun sureden sonra ilk defa doktor kontrolü olmadan akışına bıraktım .Bata 2 veya 3 gün var.Bat gelirse yine doktora gideceğim .Ama umudum yok açıkçası .10-12-14-16 günleri değerlendirdik .Kısmet
Sen ne durumdasın

Gelişme yok kuzum.Bu ay uzun sureden sonra ilk defa doktor kontrolü olmadan akışına bıraktım .Bata 2 veya 3 gün var.Bat gelirse yine doktora gideceğim .Ama umudum yok açıkçası .10-12-14-16 günleri değerlendirdik .Kısmet
Sen ne durumdasın

18-20 de yapsaydınız. Şimdi geçti ama gelecek ay için 18-20de yap :) benim aynı henüz değişen bişey yok. Umutlar hep gelecek aya ':)

18-20 de yapsaydınız. Şimdi geçti ama gelecek ay için 18-20de yap :) benim aynı henüz değişen bişey yok. Umutlar hep gelecek aya ':)
Daha önce ovulasyonla takip ettiğimde 12-13 yumurtlama 14 çatlama olarak gördüm hep.Sancısından da anlıyorum o yüzden çok üstünde durmadım.bide ilaç iğne ultrason olmayınca hamile kalabileceğine inanmadığım için umursamadım fazla:KK70:
Yeni bat gelsin hemen tedaviye başlayayım istiyorum:KK68:

melek ve mucizesi melek ve mucizesi selam iyidir nolsun bat beklemece benim de:)
2 deneme bakalim ya tutarsa diye nasreddin hoca misali :))
Sen de akisa birakmissin insallah tutmustur bu ay:)
Geçen ayki kanamam çok az olduğu ve doktora gitmem gereken gün kesildiği için mecburen ara verdim.Yoksa bırakmazdım aslında ama kısmet .
Inşallah bu ay gelmiştir bebisler .Tedavi de moral bozucu hakkatten.Umut umut umut.Ve her ay yeniden başlama :110:

Geçen ayki kanamam çok az olduğu ve doktora gitmem gereken gün kesildiği için mecburen ara verdim.Yoksa bırakmazdım aslında ama kısmet .
Inşallah bu ay gelmiştir bebisler .Tedavi de moral bozucu hakkatten.Umut umut umut.Ve her ay yeniden başlama :110:
kısmet tabi her ay aynı döngü bekliyoruz yum.günü yum.haftası, regl haftası derken gelip geçiyor günler :)
inşallahh bu ay gelmişlerdiiirr :)

Merhaba canım adetine 5 gün mü kaldı
Ewet cnm 5 gun var estrofem ılac ıcıyorum geceb ay cok duzensız oldu ılactan sanırım normalde subat 5 batım bakalım bu ay nasıl olacak. Hastayım butun eklemlerım agrıyor halsızlık uyku halı yorgunluk mıde bulantısı bu yuzden gebelık belıtısını bilemiyorum

Ewet cnm 5 gun var estrofem ılac ıcıyorum geceb ay cok duzensız oldu ılactan sanırım normalde subat 5 batım bakalım bu ay nasıl olacak. Hastayım butun eklemlerım agrıyor halsızlık uyku halı yorgunluk mıde bulantısı bu yuzden gebelık belıtısını bilemiyorum
Yaa çok geçmiş olsun canım hayırlısı neyse o olsun ilaç kullanıyor musun canım

kısmet tabi her ay aynı döngü bekliyoruz yum.günü yum.haftası, regl haftası derken gelip geçiyor günler :)
inşallahh bu ay gelmişlerdiiirr :)
Dediğim gibi ilk defa bu ay cidden umudum yok.Beni biliyorsunuz hep 10 gün kala teste başlardım.Dun 2 test aldım evde dursun diye olmazsam cumartesi falan yaparım diye düşünüyorum. O kadar ki umudum yok.

merhaba herkes inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına alır benim de 10 şubat. ben de isizinle beraber beklemek isterim. Yalnız benim ovulasyon sonrası garip garip şeyler oldu, kasıklarımda batma ve bir dogunluk hissi var, aralarda tansyonum düşüyor, bilmiyorum birşeyler daha garip sanki umutlanmak istemiyorum ama böyle hiç olmamıştı şimdiye kadar. hayılısı ile beklemeye devam. kızımda adet tarihinden 5 gün önce poiztif silik çizgiyi görmüştüm

merhaba herkes inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına alır benim de 10 şubat. ben de isizinle beraber beklemek isterim. Yalnız benim ovulasyon sonrası garip garip şeyler oldu, kasıklarımda batma ve bir dogunluk hissi var, aralarda tansyonum düşüyor, bilmiyorum birşeyler daha garip sanki umutlanmak istemiyorum ama böyle hiç olmamıştı şimdiye kadar. hayılısı ile beklemeye devam. kızımda adet tarihinden 5 gün önce poiztif silik çizgiyi görmüştüm
Merhaba canım test yaptın mı inşallah hamilesindir sanırım varsa eğer ikinci hamileliğin mi olacak

Back