• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:) sakın ol canım bundan önce test yaptın mı hiç yani bu ay adetini beklerken yoksa ilk test mi varsa çıkar zaten canım hayırlısı bakalım
Yaptım yaptım canım adetime son4 gün varken bunu yaptım ama umutlanmak istemiyorum test bozuktur diyorum bekliyorum işte yaparım aldığım testi de yarım saat 1 saate

Eklentiler

• F9E1A80A-BC51-46B2-8E69-6128F2B69743.jpeg
    F9E1A80A-BC51-46B2-8E69-6128F2B69743.jpeg
    219,8 KB · Görüntüleme: 62
Yaptım yaptım canım adetime son4 gün varken bunu yaptım ama umutlanmak istemiyorum test bozuktur diyorum bekliyorum işte yaparım aldığım testi de yarım saat 1 saate
Canım buna göre hamilesin ama ayyy heyecanlandım inşallah hamilesindir canım

Hayırlı olsun canım hamilesin rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah şimdi bebiş kaç haftalık canım
Bilmiyorum ki nasıl hesaplayacağım ben Ocak bir adet bitti klomen kullandım ayın 11 inde gittim yumurtam oluşmuş ve çatlamış dediler basıl hesaplanıyor ki canım

Canım benim yaa, çok sevindim. Rabbim analı babalı büyütsün nazarlardan korusun. Doğum nasıl geçti canım? İkizler bana hep enteresan gelmiştir çok istiyorum ikiz annesi olmak. İnşaALLAH
İnsallah Allah nasip eder canım benim :) Doğum sezaryen oldu çok güzel çok rahat geçti gerçekten :) şimdi uç çocukla çok zor bir hayat geçiriyorum . Oğlum başka seyler istiyor , ikizler kolik aglıyo

Günaydın arkadaşlar nasılsınız canlar? :KK68:
İlk sayfayı düzenlemek istiyorum da. Doğum yapanlar anne olanlar cevap vere bilirler mi? Ona göre liste yapıcağım da :KK25:
Bildiğim bilmediğim listedeki herkesi etiketledim. Önceden söylemiş olanlar lütfen kusuruma bakmasın not almamışım ondan karıştırdım hepsini bir birine :confused: şimdi herkes doğum yapıp yapmadığıyla ilgili cevap verirse çok sevinirim. Doğum yapmış olanları şimdiden tebrik ediyorum misss kokulularını Rabbim nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatli ömür versin güzel gelecek yazsın inşaALLAH :anne: henüz doğum yapmamış olanlar da inşaALLAH çok kolaylıkla bi avazda doğursunlar Rabbim sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşaALLAH. :dua:

1. Mervetolgali Mervetolgali :anneadayı::nazar:
    @sky19 :anneadayı: :nazar:
    @lati lokum :anneadayı: :nazar:
    @mavimilena_ :anneadayı: :nazar:
    @kerem34gul :anneadayı: :nazar:
    @Minanur18 :anneadayı: :nazar:
    @Sezerbusra21 :anneadayı: :nazar:
    @Bikucukbalik :anneadayı::nazar:
    @izm3506 :anneadayı: :nazar:
    @albatross35:anneadayı: :nazar:
    @zanylife :anneadayı: :nazar:
    @Desperado25 :anneadayı: :nazar:
    @Zuhal budak polat :anneadayı: :nazar:
    @Mrs black :anneadayı: :nazar:
    @Aleynanur41 :anneadayı: :nazar:
    @Repse :anneadayı: :nazar:
    @cadikiz0201 :anneadayı: :nazar:
    Baloglusunannesiii Baloglusunannesiii :anneadayı: :nazar:
    @Nagggberrr :anneadayı: :nazar:
    @perikanadi :anneadayı: :nazar:
    @eski_arkadash :anneadayı: :nazar:
    @HerSey_Guzel_Olucak :anneadayı: :nazar:
    @gulsum0406 :anneadayı: :nazar:
    @glcolgun :anneadayı: :nazar:
    @Biamu :anneadayı: :nazar:

Kuzu ben doğum yapalı 3 ay oldu miniğim kız ve adı Hazel :) Çoook güzel duygular içindeyim aynı zamanda da çok zor geçiyor bu da bir gerçek. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin Soru sormak isteyen olursa da müsait oldukça cevaplarım öpüyorum hepiciiğinizi :)))

İnsallah Allah nasip eder canım benim :) Doğum sezaryen oldu çok güzel çok rahat geçti gerçekten :) şimdi uç çocukla çok zor bir hayat geçiriyorum . Oğlum başka seyler istiyor , ikizler kolik aglıyo

Rabbim kolaylık versin canım inşaALLAH :)

Kuzu ben doğum yapalı 3 ay oldu miniğim kız ve adı Hazel :) Çoook güzel duygular içindeyim aynı zamanda da çok zor geçiyor bu da bir gerçek. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin Soru sormak isteyen olursa da müsait oldukça cevaplarım öpüyorum hepiciiğinizi :)))

Hoşgeldin tatlım özlettin kendini :) minişin de hoş gelmiş ismi de çok güzel :) Rabbim güzel mutlu sağlıklı ömür versin inşaALLAH :)

Back