Yaptım yaptım canım adetime son4 gün varken bunu yaptım ama umutlanmak istemiyorum test bozuktur diyorum bekliyorum işte yaparım aldığım testi de yarım saat 1 saate:) sakın ol canım bundan önce test yaptın mı hiç yani bu ay adetini beklerken yoksa ilk test mi varsa çıkar zaten canım hayırlısı bakalım
bu yaptığın erken gebelik testi mi?Yaptım yaptım canım adetime son4 gün varken bunu yaptım ama umutlanmak istemiyorum test bozuktur diyorum bekliyorum işte yaparım aldığım testi de yarım saat 1 saate
Canım buna göre hamilesin ama ayyy heyecanlandım inşallah hamilesindir canımYaptım yaptım canım adetime son4 gün varken bunu yaptım ama umutlanmak istemiyorum test bozuktur diyorum bekliyorum işte yaparım aldığım testi de yarım saat 1 saate
Veeeee sonuuuuçççççCanım buna göre hamilesin ama ayyy heyecanlandım inşallah hamilesindir canım
Hayırlı olsun canım hamilesin rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah şimdi bebiş kaç haftalık canımVeeeee sonuuuuççççç
Bilmiyorum ki nasıl hesaplayacağım ben Ocak bir adet bitti klomen kullandım ayın 11 inde gittim yumurtam oluşmuş ve çatlamış dediler basıl hesaplanıyor ki canımHayırlı olsun canım hamilesin rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah şimdi bebiş kaç haftalık canım
Son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor canımBilmiyorum ki nasıl hesaplayacağım ben Ocak bir adet bitti klomen kullandım ayın 11 inde gittim yumurtam oluşmuş ve çatlamış dediler basıl hesaplanıyor ki canım
Evet kanda çıkar canım teste göre hamilesinKanda çıkar inşallah ya acaba test gerçek mi
İnşallah öyleyimdir ya heyecanlanmıyorum resmen sanırım kan verene kadarda heyecanlanamamEvet kanda çıkar canım teste göre hamilesin
Veeeee sonuuuuççççç
Anladım canım kan vermeye ne zaman gideceksinİnşallah öyleyimdir ya heyecanlanmıyorum resmen sanırım kan verene kadarda heyecanlanamam
Perşembe günü gideceğim nasipseAnladım canım kan vermeye ne zaman gideceksin
Gerçekten çok mutluyum coookkk inşallah kanda da çıkarTebrik ederim canım bak ben sana demedim miii :) ilk testinden anlaşılıyor canım. Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH
Hayırlısı olsun canımPerşembe günü gideceğim nasipse
İnsallah Allah nasip eder canım benim :) Doğum sezaryen oldu çok güzel çok rahat geçti gerçekten :) şimdi uç çocukla çok zor bir hayat geçiriyorum . Oğlum başka seyler istiyor , ikizler kolik aglıyoCanım benim yaa, çok sevindim. Rabbim analı babalı büyütsün nazarlardan korusun. Doğum nasıl geçti canım? İkizler bana hep enteresan gelmiştir çok istiyorum ikiz annesi olmak. İnşaALLAH
Kuzu ben doğum yapalı 3 ay oldu miniğim kız ve adı Hazel :) Çoook güzel duygular içindeyim aynı zamanda da çok zor geçiyor bu da bir gerçek. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin Soru sormak isteyen olursa da müsait oldukça cevaplarım öpüyorum hepiciiğinizi :)))Günaydın arkadaşlar nasılsınız canlar?
İlk sayfayı düzenlemek istiyorum da. Doğum yapanlar anne olanlar cevap vere bilirler mi? Ona göre liste yapıcağım da
Bildiğim bilmediğim listedeki herkesi etiketledim. Önceden söylemiş olanlar lütfen kusuruma bakmasın not almamışım ondan karıştırdım hepsini bir birineşimdi herkes doğum yapıp yapmadığıyla ilgili cevap verirse çok sevinirim. Doğum yapmış olanları şimdiden tebrik ediyorum misss kokulularını Rabbim nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatli ömür versin güzel gelecek yazsın inşaALLAH henüz doğum yapmamış olanlar da inşaALLAH çok kolaylıkla bi avazda doğursunlar Rabbim sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşaALLAH.
Mervetolgali
@sky19
@lati lokum
@mavimilena_
@kerem34gul
@Minanur18
@Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@albatross35
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
@Mrs black
@Aleynanur41
@Repse
@cadikiz0201
Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
@HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
@Biamu
Gerçekten çok mutluyum coookkk inşallah kanda da çıkar
İnsallah Allah nasip eder canım benim :) Doğum sezaryen oldu çok güzel çok rahat geçti gerçekten :) şimdi uç çocukla çok zor bir hayat geçiriyorum . Oğlum başka seyler istiyor , ikizler kolik aglıyo
Kuzu ben doğum yapalı 3 ay oldu miniğim kız ve adı Hazel :) Çoook güzel duygular içindeyim aynı zamanda da çok zor geçiyor bu da bir gerçek. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin Soru sormak isteyen olursa da müsait oldukça cevaplarım öpüyorum hepiciiğinizi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?