MaşaALLAH güzel isim Rabbim sağlıklı ömürler versin kızına güzel bahtı olsun inşaALLAH.Sagol cnm darisi sana sende var mi birsyler ? Kizimin adi ecrin su:)
Bende henüz yok bişeyler canım beklemedeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşaALLAH güzel isim Rabbim sağlıklı ömürler versin kızına güzel bahtı olsun inşaALLAH.Sagol cnm darisi sana sende var mi birsyler ? Kizimin adi ecrin su:)
Ben yaptım kuzum :)
Sagolckuzum amin. Ins sennde olur bir sıkıbti mi var olmadi cnm bu zamana kadrMaşaALLAH güzel isim Rabbim sağlıklı ömürler versin kızına güzel bahtı olsun inşaALLAH.
Bende henüz yok bişeyler canım beklemedeyim
Sagolckuzum amin. Ins sennde olur bir sıkıbti mi var olmadi cnm bu zamana kadr
Benimde var sari akinti 17 si adetim dha gelmedi kan 1.20 cikti anlamadimbende o da yok
Cnm ben Doğum yaptım ohoo iki aylık olduk teyzesi kızım :)Günaydın arkadaşlar nasılsınız canlar?
İlk sayfayı düzenlemek istiyorum da. Doğum yapanlar anne olanlar cevap vere bilirler mi? Ona göre liste yapıcağım da
Bildiğim bilmediğim listedeki herkesi etiketledim. Önceden söylemiş olanlar lütfen kusuruma bakmasın not almamışım ondan karıştırdım hepsini bir birine şimdi herkes doğum yapıp yapmadığıyla ilgili cevap verirse çok sevinirim. Doğum yapmış olanları şimdiden tebrik ediyorum misss kokulularını Rabbim nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatli ömür versin güzel gelecek yazsın inşaALLAH henüz doğum yapmamış olanlar da inşaALLAH çok kolaylıkla bi avazda doğursunlar Rabbim sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşaALLAH.
- @Mervetolgali
@sky19
@lati lokum
M mavimilena_
kerem34gul
@Minanur18
Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@albatross35
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
@Mrs black
@Aleynanur41
Repse
@cadikiz0201
@Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
@HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
@Biamu
Cnm ben Doğum yaptım ohoo iki aylık olduk teyzesi kızım :)
Allah yardımcin olsun canim rabbim ins tekrardan sana nasip edrr ins bu sefer saglikli gebelegin olur insBilmiyorum canım. Eylülde kürtaj olmak zorunda kaldım 8.haftamda.. Doktorlar ilk bebek için böyle şeyler normal dedi. Rabbim bundan sonrası için yardımcımız olsun inşaALLAH
Judy_K canım biliyorsun ben de doğum yaptım 2 aylık oldu paşam
Merhaba arkadaşlar benimde adete 5 gün var be test bu şekilde acaba diyorum folik asit kullanıyorum ya o etkiler mi testi
kızlar vu ay adet döngüsünün 21. günü adet oldum her ay adetten 2 3 gün oncesinde kahverengi camurumsu lekeler gelirdi ama bu at 18. günü adetin ve bugün pembe leke geldi direk pembesi ve 21 günde adet olmuştum bu ay neden olabilir sizce
Allah yardımcin olsun canim rabbim ins tekrardan sana nasip edrr ins bu sefer saglikli gebelegin olur ins
Amin Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin.Canım benim korkutma kendini sağlıkla sıhhatle gelsin inşaALLAH miniğin. Çok çok kolay geçsin inşaALLAH doğumun. Dualarım seninle. Rabbim yardımcınız olsun.
Ay gerçekten hamilemiyim çok korkuyorum kimyasal gebelik boş kese olmasından Allah’ım inşallah vardır da rahat bir nefes alırım :)Canım tebrik ederim hamilesin. Folik asit teste etki etmez. Hamile kalmanı kolaylaştırır sadece. İçmeye devam et. Zaten inşaALLAH doktora gittiğinde o da öyle söyleyecektir. Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH
Aminn canım benim darısı sana ve bütün isteyenlere.Allah analı babalı büyütsün canım nazarlardan korusun