Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay gerçekten hamilemiyim çok korkuyorum kimyasal gebelik boş kese olmasından Allah’ım inşallah vardır da rahat bir nefes alırım :)

Bence öyle canım. Kimyasala benzemiyor inşaALLAH da değildir. Kan ver. Durumdan bizi haberdar et canım

Amin inşaALLAH. Hormonlara kaçıncı gün bakılıyor

Bence öyle canım. Kimyasala benzemiyor inşaALLAH da değildir. Kan ver. Durumdan bizi haberdar et canım
Adetimin gelmesine 3 gün kaldı adetim geçsin öyle vereceğim ben geç adet oluyorum 37 günde falan belki biraz daha beklersem varsa 5 haftalık falan olduğunu görürüm diye umut ediyorum bide kimyasal gebelik nasıl oluyor

Kimyasal gebelikte de silik çizgi çıkıyor ama sadece kanda değer artmak yerine düşüyor ve adet başlıyor. İnşaALLAH senin öyle olmaz sağlıklı olur. Kimyasala neden benzetemedim onu da diyim :) testin sanki kimyasal gebelik geçirmiş arkadaşlarımın testlerinden daha koyu. Onlarda daha silik çok zor görünüyor. Kan vermeyeceksen hergün sabah idrar testi yapıp koyulaşmayı izle.

Çok teşekkür ederim cevabın İçin adetim geçtiği gibi kan testi yaptıracağım eşimle çalışma saatlerimiz bu hafta uymadığı İçin beklemek zorunda kaldık ama idrar testi ile devam edeyim ben çok sağ olun :)

Merhaba :)) ben ikizlerimi doğurdum

Nasılsın? Durum nedir canım?

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum benimde adetime 2 gün var belirtilerinizi öğrenmek istiyorum 1 haftadır gaz üretiyor sanki vucüdum ve karında baskı hissi var ama göğüslerimdeki acı bugün bitti

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum benimde adetime 2 gün var belirtilerinizi öğrenmek istiyorum 1 haftadır gaz üretiyor sanki vucüdum ve karında baskı hissi var ama göğüslerimdeki acı bugün bitti
Hos geldin.. test yapsana cikar bence varsa.
Benim de 8 9 gun var sirtim ve belim agriyor gazim var alt tarafta dolgunluk var.

Teşekkürler canım Aynısını bende yaşadım hala yaşıyorum 2 ay dır umutlanıyorum adetim gecikiyor tam moda giriyorum adet oluyorum artık negatifi görmekten korkuyorum göğüs ağrım geçince sanki umudumu yitirdim ya göğüs çok hassaslaşıyormuş çünkü

Sendesıcak basması var mı ben 5 gün filan çok üşüyen bir insan olmama rağmen çok sıcaklıyordum geceleri ve sabahları şimdi geçti ama

Sendesıcak basması var mı ben 5 gün filan çok üşüyen bir insan olmama rağmen çok sıcaklıyordum geceleri ve sabahları şimdi geçti ama
yok sıcak basması bende.. test yaparsın rahatlarsın o anlamda demiştim adetin gelecekse de gelir yani.. bu ay olmaz diğer ay olur canım..

Öyle tabi de beklerim diyorum adet olacakmışım gibi hissediyorum en azından adet olunca negatifi gördüğüm zamanki gibi üzülmüyorum

Bekliyorum işte idrar ne zaman gelirse o zaman yarın adet günüm Allah çok heyecanlıyım ya
:) sakın ol canım bundan önce test yaptın mı hiç yani bu ay adetini beklerken yoksa ilk test mi varsa çıkar zaten canım hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…