Ay gerçekten hamilemiyim çok korkuyorum kimyasal gebelik boş kese olmasından Allah’ım inşallah vardır da rahat bir nefes alırım :)
Selam kızlar şu an bata tam beş gün var ama hiçbir belirti yok. Zaten umudum yok belirti aramıyorum da açıkçası,adet olayım da bu ay hormonlarıma bakılacak onu bekliyorum. Yumurtlama haftasında idrar yolu enfeksiyonu oldum o yüzden bu ay boş geçecek. Allah hayırlısını versin herkese
Adetimin gelmesine 3 gün kaldı adetim geçsin öyle vereceğim ben geç adet oluyorum 37 günde falan belki biraz daha beklersem varsa 5 haftalık falan olduğunu görürüm diye umut ediyorum bide kimyasal gebelik nasıl oluyorBence öyle canım. Kimyasala benzemiyor inşaALLAH da değildir. Kan ver. Durumdan bizi haberdar et canım
Adetimin gelmesine 3 gün kaldı adetim geçsin öyle vereceğim ben geç adet oluyorum 37 günde falan belki biraz daha beklersem varsa 5 haftalık falan olduğunu görürüm diye umut ediyorum bide kimyasal gebelik nasıl oluyor
Çok teşekkür ederim cevabın İçin adetim geçtiği gibi kan testi yaptıracağım eşimle çalışma saatlerimiz bu hafta uymadığı İçin beklemek zorunda kaldık ama idrar testi ile devam edeyim ben çok sağ olun :)Kimyasal gebelikte de silik çizgi çıkıyor ama sadece kanda değer artmak yerine düşüyor ve adet başlıyor. İnşaALLAH senin öyle olmaz sağlıklı olur. Kimyasala neden benzetemedim onu da diyim :) testin sanki kimyasal gebelik geçirmiş arkadaşlarımın testlerinden daha koyu. Onlarda daha silik çok zor görünüyor. Kan vermeyeceksen hergün sabah idrar testi yapıp koyulaşmayı izle.
Merhaba :)) ben ikizlerimi doğurdumGünaydın arkadaşlar nasılsınız canlar?
İlk sayfayı düzenlemek istiyorum da. Doğum yapanlar anne olanlar cevap vere bilirler mi? Ona göre liste yapıcağım da
Bildiğim bilmediğim listedeki herkesi etiketledim. Önceden söylemiş olanlar lütfen kusuruma bakmasın not almamışım ondan karıştırdım hepsini bir birineşimdi herkes doğum yapıp yapmadığıyla ilgili cevap verirse çok sevinirim. Doğum yapmış olanları şimdiden tebrik ediyorum misss kokulularını Rabbim nazarlardan korusun sağlıklı sıhhatli ömür versin güzel gelecek yazsın inşaALLAH henüz doğum yapmamış olanlar da inşaALLAH çok kolaylıkla bi avazda doğursunlar Rabbim sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşaALLAH.
- @Mervetolgali
@sky19
@lati lokum
@mavimilena_
@kerem34gul
@Minanur18
@Sezerbusra21
@Bikucukbalik
@izm3506
@albatross35
@zanylife
@Desperado25
@Zuhal budak polat
@Mrs black
@Aleynanur41
@Repse
@cadikiz0201
Baloglusunannesiii
@Nagggberrr
@perikanadi
@eski_arkadash
@HerSey_Guzel_Olucak
@gulsum0406
@glcolgun
@Biamu
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımMerhaba :)) ben ikizlerimi doğurdum
Çok teşekkür ederim canım benimRabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım
Merhaba :)) ben ikizlerimi doğurdum
Çok teşekkür ederim cevabın İçin adetim geçtiği gibi kan testi yaptıracağım eşimle çalışma saatlerimiz bu hafta uymadığı İçin beklemek zorunda kaldık ama idrar testi ile devam edeyim ben çok sağ olun :)
Hos geldin.. test yapsana cikar bence varsa.Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum benimde adetime 2 gün var belirtilerinizi öğrenmek istiyorum 1 haftadır gaz üretiyor sanki vucüdum ve karında baskı hissi var ama göğüslerimdeki acı bugün bitti
yok sıcak basması bende.. test yaparsın rahatlarsın o anlamda demiştim adetin gelecekse de gelir yani.. bu ay olmaz diğer ay olur canım..Sendesıcak basması var mı ben 5 gün filan çok üşüyen bir insan olmama rağmen çok sıcaklıyordum geceleri ve sabahları şimdi geçti ama
Erken gebelik testi aldım az önce idrarım İçin bekliyorum testin adı miratechNasılsın? Durum nedir canım?
Testi ne zaman yapacaksın canımErken gebelik testi aldım az önce idrarım İçin bekliyorum testin adı miratech
Bekliyorum işte idrar ne zaman gelirse o zaman yarın adet günüm Allah çok heyecanlıyım yaTesti ne zaman yapacaksın canım
:) sakın ol canım bundan önce test yaptın mı hiç yani bu ay adetini beklerken yoksa ilk test mi varsa çıkar zaten canım hayırlısı bakalımBekliyorum işte idrar ne zaman gelirse o zaman yarın adet günüm Allah çok heyecanlıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?