Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaşaALLAH güzel isim Rabbim sağlıklı ömürler versin kızına güzel bahtı olsun inşaALLAH.
Bende henüz yok bişeyler canım beklemedeyim
Sagolckuzum amin. Ins sennde olur bir sıkıbti mi var olmadi cnm bu zamana kadr

Sagolckuzum amin. Ins sennde olur bir sıkıbti mi var olmadi cnm bu zamana kadr

Bilmiyorum canım. Eylülde kürtaj olmak zorunda kaldım 8.haftamda.. Doktorlar ilk bebek için böyle şeyler normal dedi. Rabbim bundan sonrası için yardımcımız olsun inşaALLAH

Merabalar benim adetim 17si 6sinda 1 damla lekelenme ve 23undeyken 1 haftalik gecikmem oldu ama 1.20 cikti kan sonucu gebelik yok dendi 31 aralikda da 0 cikmisti yukselme var gibi dusunuyom.tarlusal yazdi ama icmek istemedim yukselirmi acaba

Cnm ben Doğum yaptım ohoo iki aylık olduk teyzesi kızım :)

Merhaba arkadaşlar benimde adete 5 gün var be test bu şekilde acaba diyorum folik asit kullanıyorum ya o etkiler mi testi

Eklentiler

• 94F23C67-FB4D-4DFB-AFB0-1586C16E45E2.jpeg
    219,8 KB · Görüntüleme: 48
kızlar vu ay adet döngüsünün 21. günü adet oldum her ay adetten 2 3 gün oncesinde kahverengi camurumsu lekeler gelirdi ama bu at 18. günü adetin ve bugün pembe leke geldi direk pembesi ve 21 günde adet olmuştum bu ay neden olabilir sizce

Bilmiyorum canım. Eylülde kürtaj olmak zorunda kaldım 8.haftamda.. Doktorlar ilk bebek için böyle şeyler normal dedi. Rabbim bundan sonrası için yardımcımız olsun inşaALLAH
Allah yardımcin olsun canim rabbim ins tekrardan sana nasip edrr ins bu sefer saglikli gebelegin olur ins

Merhaba arkadaşlar benimde adete 5 gün var be test bu şekilde acaba diyorum folik asit kullanıyorum ya o etkiler mi testi

Canım tebrik ederim hamilesin. Folik asit teste etki etmez. Hamile kalmanı kolaylaştırır sadece. İçmeye devam et. Zaten inşaALLAH doktora gittiğinde o da öyle söyleyecektir. Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın inşaALLAH

Hamilelik olabilir canım yerleşme kanaması gibi. Bi test yap istersen.

Ay gerçekten hamilemiyim çok korkuyorum kimyasal gebelik boş kese olmasından Allah’ım inşallah vardır da rahat bir nefes alırım :)

Selam kızlar şu an bata tam beş gün var ama hiçbir belirti yok. Zaten umudum yok belirti aramıyorum da açıkçası,adet olayım da bu ay hormonlarıma bakılacak onu bekliyorum. Yumurtlama haftasında idrar yolu enfeksiyonu oldum o yüzden bu ay boş geçecek. Allah hayırlısını versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…