How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla işte marttan beri kullanıyorum.. kaydetmek için kullanıyorum yum gününü başlayacağı tarihi falan söylüyor
ama ovu testi yaptım bu ay, ona göre 30u pik gördüm 1 ya da 2si çatladı 14 ekle 15inde regl oldum yani dün.. bakalım en azından kayıtları tutma açısından faydalanıyorum etkin kullananlar da vardır.. belki daha güzel takvim uygulaması vardır.
Anladım canım bende bilmiyorum ki uygulamaları bende burdan öğrendim

Kızlar gerçi konu açtım ama sizede sorayım.. İzmirde olan varmı varsa doktor tavsiye edebilirmisiniz hala bir doktor bulamadım telaşlanıyorum açıkcası..

Adete 4 gün var kızlar var mı???

Eklentiler

• IMG_20181017_095133.jpg
    IMG_20181017_095133.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 71
  • BeautyPlus_20181017082000694_save.jpg
    BeautyPlus_20181017082000694_save.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 76
Iyi geceler kızlar
Yeni hamileleri tebrik ederim.Ben döngümün 18.gununde aşırı kanamalı regl oldum ama çok yoğun bir dönemdi doktora gidemedim.
Bugün 8.gun akşam aklıma geldi bi yumurtlama testi yaptım bayağı köyüydü.Gunduz tekrar edicem.Ovulasyon dönemleri falan hep karışmış oldu.
Judy_K Judy_K dönmemişsin hala kuzum.
can09e can09e Kuzum bayağı yoğundum bakamadım hiç buraya.Sen nasılsın

Kızlar merhaba reglime 5 gün var ve yatınca kasıklarımda özellikle sol tarafa ağrı giriyor, yanlarım ağrıyor .. lekelenme olmadı ama mide bulantısı da oluyor ara ara ve tabi ki sırt arası özellikle oturunca ve yatınca ağrıyor sizce belirti olabilir mi ..

Kızlar merhaba reglime 5 gün var ve yatınca kasıklarımda özellikle sol tarafa ağrı giriyor, yanlarım ağrıyor .. lekelenme olmadı ama mide bulantısı da oluyor ara ara ve tabi ki sırt arası özellikle oturunca ve yatınca ağrıyor sizce belirti olabilir mi ..
Inşallah belirtidir canım .
Mide bulantısı hemen olmuyor zaten kafana takma onu.
Az kalmış zaten.insallah sonucun güzel olur

İnşallah canım çok olmuyor zaten ara ara ama kusacak kadar değil, şuan belimin sol tarafı öyle bi ağrıyor ki yüzüstü ve sırt üstü de yatamıyorum o zzman da bel ağrım oluyor bi de kasıklarımda yatınca böyle çok fokurdama oluyor midemde olsa tamam dicem ama kasıklarımda yani

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Bende sabah test yaptım 4 gün var daha ama negatif .. :(

Iyi geceler kızlar
Yeni hamileleri tebrik ederim.Ben döngümün 18.gununde aşırı kanamalı regl oldum ama çok yoğun bir dönemdi doktora gidemedim.
Bugün 8.gun akşam aklıma geldi bi yumurtlama testi yaptım bayağı köyüydü.Gunduz tekrar edicem.Ovulasyon dönemleri falan hep karışmış oldu.
Judy_K Judy_K dönmemişsin hala kuzum.
can09e can09e Kuzum bayağı yoğundum bakamadım hiç buraya.Sen nasılsın
valla bende geç gördüm kusura bakma canım yoğunum çokk ama buraya da zaman ayırıyoruz..:))

Back