- 5 Mart 2018
- 62
- 59
- 3
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnnn inşallahhh kuzummmBüyük bir mucizenin örneğisin kuzm sende Rabbim kucagına almayı nasip etsn
Anladım canım bende bilmiyorum ki uygulamaları bende burdan öğrendimvalla işte marttan beri kullanıyorum.. kaydetmek için kullanıyorum yum gününü başlayacağı tarihi falan söylüyor
ama ovu testi yaptım bu ay, ona göre 30u pik gördüm 1 ya da 2si çatladı 14 ekle 15inde regl oldum yani dün.. bakalım en azından kayıtları tutma açısından faydalanıyorum etkin kullananlar da vardır.. belki daha güzel takvim uygulaması vardır.
A.s canim biz aynıyız sen nasılsınSelam kizlar nasilsiniz uzun bi aradan sonra geldim :*
İzmir'de nerdesin cankmKızlar gerçi konu açtım ama sizede sorayım.. İzmirde olan varmı varsa doktor tavsiye edebilirmisiniz hala bir doktor bulamadım telaşlanıyorum açıkcası..
Eveeet vaaar, tebriklerAdete 4 gün var kızlar var mı???
Sağol canım inşallah kan da da görürümEveeet vaaar, tebrikler
Insallah, ne zaman vericeksin kan? Yazarsin buraya daSağol canım inşallah kan da da görürüm
Cuma günü insallin canım yazrimInsallah, ne zaman vericeksin kan? Yazarsin buraya da
Inşallah belirtidir canım .Kızlar merhaba reglime 5 gün var ve yatınca kasıklarımda özellikle sol tarafa ağrı giriyor, yanlarım ağrıyor .. lekelenme olmadı ama mide bulantısı da oluyor ara ara ve tabi ki sırt arası özellikle oturunca ve yatınca ağrıyor sizce belirti olabilir mi ..
valla bende geç gördüm kusura bakma canım yoğunum çokk ama buraya da zaman ayırıyoruz..:))Iyi geceler kızlar
Yeni hamileleri tebrik ederim.Ben döngümün 18.gununde aşırı kanamalı regl oldum ama çok yoğun bir dönemdi doktora gidemedim.
Bugün 8.gun akşam aklıma geldi bi yumurtlama testi yaptım bayağı köyüydü.Gunduz tekrar edicem.Ovulasyon dönemleri falan hep karışmış oldu.
Judy_K dönmemişsin hala kuzum.
can09e Kuzum bayağı yoğundum bakamadım hiç buraya.Sen nasılsın
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar değerim 53.61 çıktı hamileyim çok şükür
tebrikler gözün aydın olsun..darısı başımıza:)Kızlar değerim 53.61 çıktı hamileyim çok şükür