• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yaşın kaç? Ben de artık tüp bebek düşüyorum. Bir yıldır hamile kalamadım, klomen tedavisi gördüm hsg çektirdim, aşılamada çok düşük ihtimal diyorlar tutması. Eşimi ikna edebilsem aşılamayla uğraşmadan direkt tüp bebek denemeyi istiyorum.
Yasim 39 canim. Durumun da varsa yasin da 20li yaslarda degilse dusunebilirsin tabi ki. Hakkimizda hayirlisi.
Bu arada hsg ile rahim filmi ayni seyler mi? Eger oyleyse ondan sonra gebe kalmak kolay oluyormus belki gerek kalmadan hamile kalirsin.

Kizlaarr nerdesiniz

Özellikle can09e can09e Judy_K Judy_K pnarsln pnarsln
Ay bu topikte baska kimler vardı vallahi unuttum.
Nerdesiniz nasılsınız gelişme yokmu hic
Burdayım canım gelişme şöyle söyleyeyim düşük yapalı 2 ay oldu folic asit kullanıyorum adetimi bekliyorum gidebilirsem kontrole gidicem canım sende ne haberler var bakalım

Beni soran olmamış ama artık Doğuma gün sayıyoruz tabi rabbim kucağımıza almayı kısmet eder ise :) rabbim sizleri de bu güzel duyguyu tattırır insallah gönlünüze göre verir . Gönlümden cok bekletmez insallah demek geçiyor ama bazen herseyin bi vakti saaati olduğuna inanıyorum ne kadar acele etsek te biz zamanı gelmeden olmuyor :( aslında her şer dediğimizde hayır hayır değimiz de ise ser oluyor . Rabbim hakkınızda hayırlı olanı kısmet etsin insallah arkadaşlar . Galiba hormonlar tavan garip duygular içerisindeyim :(

Beni soran olmamış ama artık Doğuma gün sayıyoruz tabi rabbim kucağımıza almayı kısmet eder ise :) rabbim sizleri de bu güzel duyguyu tattırır insallah gönlünüze göre verir . Gönlümden cok bekletmez insallah demek geçiyor ama bazen herseyin bi vakti saaati olduğuna inanıyorum ne kadar acele etsek te biz zamanı gelmeden olmuyor :KK43: aslında her şer dediğimizde hayır hayır değimiz de ise ser oluyor . Rabbim hakkınızda hayırlı olanı kısmet etsin insallah arkadaşlar . Galiba hormonlar tavan garip duygular içerisindeyim :KK43:
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım sıkıntı yapma canım

Beni soran olmamış ama artık Doğuma gün sayıyoruz tabi rabbim kucağımıza almayı kısmet eder ise :) rabbim sizleri de bu güzel duyguyu tattırır insallah gönlünüze göre verir . Gönlümden cok bekletmez insallah demek geçiyor ama bazen herseyin bi vakti saaati olduğuna inanıyorum ne kadar acele etsek te biz zamanı gelmeden olmuyor :KK43: aslında her şer dediğimizde hayır hayır değimiz de ise ser oluyor . Rabbim hakkınızda hayırlı olanı kısmet etsin insallah arkadaşlar . Galiba hormonlar tavan garip duygular içerisindeyim :KK43:
sağ salim kucağına al inşallah canım.. tam kaç haftadasın?

pnarsln pnarsln Kuzum hatırlıyorum düşüğü.Insallah sağlıklı hamilelikler nasip olur hepimize.Bende yeni ayı bekliyorum .Yarın bat günüm.Bu ay hsg cektirecegim heyecanlı ve umutluyum.
kerem34gul kerem34gul Biz seninle fazla görüşemedik malum o yüzden sormadim canım ama az kalmış doğumuna ne güzel.saglikla kollarına alırsın inşallah minigini

Mavimilena Mavimilena canım hamile olma olasılığım var mıdır yani evet cok erken baktım bazı yerlerde erken bakanları çok tersleyip saçma seyler yazmışlar bu umudu yaşamayan bilemez insan öok umut ediyo hemen öğrenmek istiyor bu durumda olup değeri sonradan yükselen varsa nolur yorum yapsın

Mavimilena Mavimilena canım hamile olma olasılığım var mıdır yani evet cok erken baktım bazı yerlerde erken bakanları çok tersleyip saçma seyler yazmışlar bu umudu yaşamayan bilemez insan öok umut ediyo hemen öğrenmek istiyor bu durumda olup değeri sonradan yükselen varsa nolur yorum yapsın
Çok iyi anlıyorum seni sabırsızlanıyo insan bir an önce test yapmak istiyo bende yaşadım çünkü ama ben adetime 4 gün kala idrar testi yaptım evde oda çok silik çizgi çıktı düşün ve adet olmam gerekn günde kan testi yaptım o zaman kan değerim 200lerdeydi yani Allahtan umut kesilmez inşllah bu ay senin için sevinç olur.

Çok iyi anlıyorum seni sabırsızlanıyo insan bir an önce test yapmak istiyo bende yaşadım çünkü ama ben adetime 4 gün kala idrar testi yaptım evde oda çok silik çizgi çıktı düşün ve adet olmam gerekn günde kan testi yaptım o zaman kan değerim 200lerdeydi yani Allahtan umut kesilmez inşllah bu ay senin için sevinç olur.

Allah razı olsun canım İnşalalh güzel haber alırım

Iyi aksamlar kizlar salak gbi bata 5 gunum var bugun dayanamadim normal gebelik testi yaptm kocaman negatif gordum cok canim sıkıldi dha sonradan varsa cikarmi adetim duzensizdir canlarim

Iyi aksamlar kizlar salak gbi bata 5 gunum var bugun dayanamadim normal gebelik testi yaptm kocaman negatif gordum cok canim sıkıldi dha sonradan varsa cikarmi adetim duzensizdir canlarim
acele etme canım şimdi çıkması zor bir ihtimal zaten moralini de bozma inşallah mutlu haberi alırsın tez zamanda

pnarsln pnarsln Kuzum hatırlıyorum düşüğü.Insallah sağlıklı hamilelikler nasip olur hepimize.Bende yeni ayı bekliyorum .Yarın bat günüm.Bu ay hsg cektirecegim heyecanlı ve umutluyum.
kerem34gul kerem34gul Biz seninle fazla görüşemedik malum o yüzden sormadim canım ama az kalmış doğumuna ne güzel.saglikla kollarına alırsın inşallah minigini
Şakasına yaZdim cnm sorun değil . Amin insallah teyzesi birde ameliyat korkusunu atlatırım insallah :(

Çok erken yapmışsın testi buna negatif diyebilmen icin 2 gün sonra tekrar yapmam lazim artış varmi diye su anda negatif yada pozitif diyemezsin çok erken
canm meraba nasilsin bebiş nasıl ya bugün catlatma ignesinin 13. günü ve sabah test yaptım suzulduguanda böyle oldu
Screenshot_20181115-103535.png

Kızlaaaarrrr canlaarııımmmm ben geldiiiimmmmmm.
melek ve mucizesi melek ve mucizesi canım çok anmışsın beni gördüm çok sağol tatlım unutmamışsın şimdi gele bildim
can09e can09e Sinemciğim burda mısın tatlım

M mavimilena_ canımmm doğumuna sayılı günler kalmış çok çok heyecanlandım senin yerine. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Zuhal budak polat Zuhal budak polat tatlım.evet seni hatırlıyorum birlikte o kadar hamilelik belirtilerimizi paylaştık. Çok şükür hamile kaldın topiğim uğurlu geldi :) inşaALLAH sağ salim kucağına alırsın canım

pnarsln pnarsln canım sen nasılsın toparlana bildin mi?

Yeni hamişler hepinizi tebrik ediyorum sizin adınıza çoook çok çok sevindimmmm inşaALLAH sağlıklı hamilelik yaşarsınız kucağınıza alırsınız sağ salim. Rabbim burda uzun süredir hasretle bekleyen arkadaşlarıma da yaşatsın bu hissi bu sevinci inşaALLAH :dua:

Back