- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 41
Tebrikler canim, guzel, rahat hamilelik gecirmeni, ve saglikla bebegini kucagina almani diliyorumKızlar değerim 53.61 çıktı hamileyim çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canim, guzel, rahat hamilelik gecirmeni, ve saglikla bebegini kucagina almani diliyorumKızlar değerim 53.61 çıktı hamileyim çok şükür
Amin canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin inşallahAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Amin canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin inşallahtebrikler gözün aydın olsun..darısı başımıza:)
Amin canım inşallah tek duam sağlıkli bir gebelik olması sağlıklı bir şekilde kucağıma almakTebrikler canim, guzel, rahat hamilelik gecirmeni, ve saglikla bebegini kucagina almani diliyorum
Amin İnşaAllah Rabbim bizlere de nasip etsinAmin canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin inşallah
F.altaydayımİzmir'de nerdesin cankm
Hayat hastanesine gidebilirsin fiyat çok uygun ve seyit soysüren iyi bir doktorF.altaydayım
Allah kucağına almayı da nasip etsin canımKızlar değerim 53.61 çıktı hamileyim çok şükür
Amin canım inşallahAllah kucağına almayı da nasip etsin canım
Kuzum yeni bir doktora başladım ben. Tüm testleri tekrar yaptırdım. Şükür eşimde de bendede sorun çıkmadı.Regli bekliyorum hsg cektircez .Tatliss ben buralardayim.. sende haberler var gibiii
Iyi yapmissin canim ben de adetliyken kan verdim fsh yuksek biraz dendi yastan dolayi direk tup bebek dedi. Onun da sansi %50 mis... konseye cikartabilirmis bende o kadar para vericem bir de karar mi beklicem dedim... kendi capimizda deniyoruz bakalim 8 9 gun var kuzum..:)Kuzum yeni bir doktora başladım ben. Tüm testleri tekrar yaptırdım. Şükür eşimde de bendede sorun çıkmadı.Regli bekliyorum hsg cektircez .
Umut hiç bitmiyor biliyorsun
Sende ne var ne yok.Nermin kayboldu galiba iyice
Konsey kararı nedir canım. Fsh olunca tıp bebekmi oluyor direk.Hayir ne var yaşta bende bunu anlamıyorum .Seren serengil 47 yaşında hala doğurmaya çalışıyor .Doktorlar bazen çok vicdansız olabiliyorlarIyi yapmissin canim ben de adetliyken kan verdim fsh yuksek biraz dendi yastan dolayi direk tup bebek dedi. Onun da sansi %50 mis... konseye cikartabilirmis bende o kadar para vericem bir de karar mi beklicem dedim... kendi capimizda deniyoruz bakalim 8 9 gun var kuzum..:)
Valla canım doktor öyle dedi, hocalar toplanıp tüp yapabiliriz diye onaylıycaklar galiba.. ama ben istemiyorum.. hem maddi hem manevi.. Amh düşük fsh yüksekse sıkıntı sorun demekmiş kuzum.. çok yüksek değil ama yüksek işte 15,98 geçen seneki testime baktım 10,65 miş bu fsh.. git gide o yükseliyor amh düşüyor.. hayırlısı bakalım umarım sizden güzel haberler alırım..Konsey kararı nedir canım. Fsh olunca tıp bebekmi oluyor direk.Hayir ne var yaşta bende bunu anlamıyorum .Seren serengil 47 yaşında hala doğurmaya çalışıyor .Doktorlar bazen çok vicdansız olabiliyorlar
45e kadar yolu var dendi bana da kısmet canım kaderimizde 2. çocuk varsa gelir:)Konsey kararı nedir canım. Fsh olunca tıp bebekmi oluyor direk.Hayir ne var yaşta bende bunu anlamıyorum .Seren serengil 47 yaşında hala doğurmaya çalışıyor .Doktorlar bazen çok vicdansız olabiliyorlar
Canım yaşın kaç? Ben de artık tüp bebek düşüyorum. Bir yıldır hamile kalamadım, klomen tedavisi gördüm hsg çektirdim, aşılamada çok düşük ihtimal diyorlar tutması. Eşimi ikna edebilsem aşılamayla uğraşmadan direkt tüp bebek denemeyi istiyorum.Iyi yapmissin canim ben de adetliyken kan verdim fsh yuksek biraz dendi yastan dolayi direk tup bebek dedi. Onun da sansi %50 mis... konseye cikartabilirmis bende o kadar para vericem bir de karar mi beklicem dedim... kendi capimizda deniyoruz bakalim 8 9 gun var kuzum..:)