How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar iyi akşamlar.. Ben daha öncede yazdım adet olmuyorum 2 aydır diye kan vermiştim hamilelik çıkmadı adet söktürücü kullandom yine adetim gelmedi 1 ay daha geçti üstünden salı günü hemşiremin ısrarıyla bir kez daha kan verdim bugün değerimin ciddi bir yüksek çıktığını öğrendim.. 6 haneli bir rakamdı tam hatırlamıyorum şuan hala şoktayım... Hamileymişim.. Yarın doktor kontrolüne gidicem duaları ızı esirgemeyin lütfen..
yaaa inanmıyorumm süperr tebrik ederimm.. 3 aylık oldu heralde maşallah canım yaa çook sevindim darısı başımıza..
ne kadardır istiyordunn? bu topikte miydin? yaa işe bak.. ee söktürücü kullanmışsın, ya inşallah bişey olmazz Allah yardımcın olsun sağlıklı bi şekilde seninledir inşallah bebişin. İyi haberlerini bekliyorum.. çok geç olmuş randevun biraz daha erken olamadı mı?

Kızlar doktor randevum 15.30da ama kan sonucunu yazayım bthcg 120803 bu değerden anlayan varmıık çok yüksek değilmi korkuyorum açıkcası bir sıkıntı varmı diye saatte geçmek bilmiyor..
Adetiniz ne kadar geçmiş oluyor? Şimdiye kadar farketmemenizde ilginç olmuş. İnşaallah sağlıklıdır ve her şey yolunda gider. Çıkınca yazın bize. Hakkınızda hayırlısı olsun

kızlar merabalar.. ben dün adetime 1 hafta kala ıdrar testi yaptım negatif çıktı bi kaç saat sonra silik çizgi vardı bunu pozitif olarak sayabilir mıyım

kızlar merabalar.. ben dün adetime 1 hafta kala ıdrar testi yaptım negatif çıktı bi kaç saat sonra silik çizgi vardı bunu pozitif olarak sayabilir mıyım
Benim de bu gun ogle oldu, adete 9 gun var test yaptim negatif, cebime koydum uyudum kalktim ki 2 ci silik ciZgi. Hayirlisi insallah canim

yaaa inanmıyorumm süperr tebrik ederimm.. 3 aylık oldu heralde maşallah canım yaa çook sevindim darısı başımıza..
ne kadardır istiyordunn? bu topikte miydin? yaa işe bak.. ee söktürücü kullanmışsın, ya inşallah bişey olmazz Allah yardımcın olsun sağlıklı bi şekilde seninledir inşallah bebişin. İyi haberlerini bekliyorum.. çok geç olmuş randevun biraz daha erken olamadı mı?
Kuzum 8 haftalık hamileymişim kalp atışlarınıda dinledim :anneadayı::KK200: ilaçtan sıkıntı yaşamazmışım öyle söyledi doktor.. geçen ayda kan vermiştim göstermedi kendini geç döllenme olmuş oyüzden sanırsam.. açıkcası 5 aydır korunmuyoruz ama çabalamadıkta tamamiyle nasipmiş:KK200: darısı bekleyen her kadına rabbim biran önce yaşatsın bu duyguyu..

Kuzum 8 haftalık hamileymişim kalp atışlarınıda dinledim :anneadayı::KK200: ilaçtan sıkıntı yaşamazmışım öyle söyledi doktor.. geçen ayda kan vermiştim göstermedi kendini geç döllenme olmuş oyüzden sanırsam.. açıkcası 5 aydır korunmuyoruz ama çabalamadıkta tamamiyle nasipmiş:KK200: darısı bekleyen her kadına rabbim biran önce yaşatsın bu duyguyu..
Aa super tatlim cok sevindimm.. ilacin bir sey yapmamasina da cok sevindim...gozun aydin olsun.. Allah tamamina erdirsin saglicakla :dua: :KK200:

Büyük bir mucizenin örneğisin kuzm sende Rabbim kucagına almayı nasip etsn

Kızlar adetime 4 5 gun var az önce test yaptım.actim kaseti yakından çektim bakin diye. Tam ortada çok aşırı gölge gibi çizgi görüyorum ben telefondan anca bu kadar çıkıyor siz görmüyormusunuz ya yoksa böyle hafif karartı görmek normal mi

Eklentiler

• 20181012_182443.jpg
    20181012_182443.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 84
Tamam canım nasıl bi uygulama iyi mi
valla işte marttan beri kullanıyorum.. kaydetmek için kullanıyorum yum gününü başlayacağı tarihi falan söylüyor
ama ovu testi yaptım bu ay, ona göre 30u pik gördüm 1 ya da 2si çatladı 14 ekle 15inde regl oldum yani dün.. bakalım en azından kayıtları tutma açısından faydalanıyorum etkin kullananlar da vardır.. belki daha güzel takvim uygulaması vardır.

Back