- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
Teşekkür ederim cevap ıcın acaba daha erken gelen var mı dur yerleşme kanamasıSol kasığımda ağrı vardı o leke gelince ağrıda geçti. Ortaya doğru geldiğini hissettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cevap ıcın acaba daha erken gelen var mı dur yerleşme kanamasıSol kasığımda ağrı vardı o leke gelince ağrıda geçti. Ortaya doğru geldiğini hissettim
BilmemTeşekkür ederim cevap ıcın acaba daha erken gelen var mı dur yerleşme kanaması
İyi akşamlar kızlar. Bi süre uzaklaşmak istiyorum kkya giremiycem. Dönünce inşaALLAH sizi burda bulurum hemde hamiş olarak. Kendinize çok iyi bakın. Sağlıcakla kalın.
Not: dağılmayın ha
Ben bunu begenmedim.. nereye kuzumm.. sensiz olmaz ki hem bir sure dedigin ne kadar?İyi akşamlar kızlar. Bi süre uzaklaşmak istiyorum kkya giremiycem. Dönünce inşaALLAH sizi burda bulurum hemde hamiş olarak. Kendinize çok iyi bakın. Sağlıcakla kalın.
Not: dağılmayın ha
mrb canım ne güzel. Sağlıklı bir gebelik olur inşallahSlm kizlar bugun kesemizi gorduk sukur 1240 olmus degerimiz
Slm kizlar bugun kesemizi gorduk sukur 1240 olmus degerimiz
Amin canim cok tesekkur edermm insallahhhhhhMaşallah rabbim vakti gelsiğinde kucağına almayıda nasip etsin cnm
Canimm hamile takvimi koymussun hamilemisinMelek naptın canım sesin soluğun yok...
Sağlıklı sihhatli bir hamilelik olur insallah hayırlı haberler alirsinHanımlar iyi akşamlar.. Ben daha öncede yazdım adet olmuyorum 2 aydır diye kan vermiştim hamilelik çıkmadı adet söktürücü kullandom yine adetim gelmedi 1 ay daha geçti üstünden salı günü hemşiremin ısrarıyla bir kez daha kan verdim bugün değerimin ciddi bir yüksek çıktığını öğrendim.. 6 haneli bir rakamdı tam hatırlamıyorum şuan hala şoktayım... Hamileymişim.. Yarın doktor kontrolüne gidicem duaları ızı esirgemeyin lütfen..
Gun sayiyoruz canim totem dalgasina kapildik bakalim tutacak mi? :)Canimm hamile takvimi koymussun hamilemisin
Amin canım inşallahhhSağlıklı sihhatli bir hamilelik olur insallah hayırlı haberler alirsin