How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kuzum 3 gün mü sürüyor reglin?
tamam.. ben de akşam yaptım yaklaşık 2 saat bişiy içmedim, silik çıktı erken değil mi siliğe?
Kuzum 4.gun bitti reglim.
Kimisi 17.sinde bile yumurtluyor canım.Ayni saatte 2 saat sıvı alma idrarını tut yap.Kopkoyu görünce 4 gün üstüste çalış. Ara vermeden olsa daha iyi olur demişti o kadın .Ben bu ay takip falan yapmayacağım. Olursa olur olmazsa gelecek ay testler doktorlar sil baştan

Canlar selam nasılsınız ben bugün Dr a gittim hcg 980 çıktı rahim duvarı kalınlaşmış dedi ama keseyi henüz göremedim dedi Dr sizce 980 çıkması normal mi ben daha yüksek olur diye düşünüyordum :110::110:

Kızlaaaar hepinize cok teşekkür ederim guzel dılekleriniz icin iyii ki varsınızz allah insallahinsallah isteyenherkese nasip etsin bu lafa cok kızıyorum aslında ben hamile kalmadan once hep oyle derlerdi bana da allah sanada nasip etsin diye kızardımm ama kızmamak gerekiyomuss

Birdeeee belirtiler herkeste farklı oluyor o yüzden birseyler hisstmeden test yapmıyın derim benn allah buyuk dua edin bolcaaa saglıakla kalın merak ettiginiz birsey olursa bırdayımm bu arafaarada 3 yıllık vajınısmus vakasıyım :D

hayırlısı kuzum sıkma canını oluruna bırakmak en iyisi tatlım... eski neşen yok gibi nazar mı değdirdiler sanaaa :nazar:
Kuzum bi bozuldum sarsıldım ama şükür iyiyim.
Bu ay iki düğün var kuzenlerimin .Erkek kardeşim benim bitişikteki apartmana taşınıyor. Bi koşuşturma varki sorma.
Takmıyorum ama şükür rahatladım.Allah sağlık versin:halay:

Birdeeee belirtiler herkeste farklı oluyor o yüzden birseyler hisstmeden test yapmıyın derim benn allah buyuk dua edin bolcaaa saglıakla kalın merak ettiginiz birsey olursa bırdayımm bu arafaarada 3 yıllık vajınısmus vakasıyım :KK70:
Allah sağlıkla kollarına almanı nasip etsin inşallah .Vajinismus zor iyi bari kurtulmuşsun

Canlar selam nasılsınız ben bugün Dr a gittim hcg 980 çıktı rahim duvarı kalınlaşmış dedi ama keseyi henüz göremedim dedi Dr sizce 980 çıkması normal mi ben daha yüksek olur diye düşünüyordum :110::110:
Değere bakma artış önemli canım.
Sağlıklı geçer gebeliğin insallah

Hayırlı olsun cnm çok güzel bir değer :) ama zaten bu değerlerde keseyi görmemen çok normal 2000,3000 li değerlerde keseyi görebiliyor doktorlar hakkında hayırlısı :)

selam canım öncelikle diğer hamile kalan arkadaşları ve seni tebrik ederim allah sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah.. değerin bence gayet güzel günde 2x olacak şekilde artış gösteriyor hcg değeri diye biliyorum. 1 hafta sonra keseyi görürsün,2 hafta sonra da kalp atışını net bi şekilde dinlersin allah nasip kısmet ederse :) kafana takma akışına bırak sadece kendine dikkat et yeter gerisi zamanla ve allahında izniyle olur

Herkese iyi geceler

can09e can09e Kuzum 9.gun başladım ama sıvı alımını son iki saat kestim yaa.3-5 arası bişey içmedim öyle yaptım

Ben şükür daha iyiyim.Reglim bitti rahatladım.

Yeni hamisleri tebrik ederim.
Mucizeicimde Mucizeicimde Değere takılma önemli olan düzenli artması
Mcz09 Mcz09 Ay kalp atisimi dinledin.Masallah

Hepinizi öptüm kızlar
Haklisisijiz cok sukur pazartesi 60 olan deger dün 140a yaklasms cok sukur doktor arts iyi ddi haftaya gidicm tekrar :anneadayı:

Hayırlı olsun cnm çok güzel bir değer :) ama zaten bu değerlerde keseyi görmemen çok normal 2000,3000 li değerlerde keseyi görebiliyor doktorlar hakkında hayırlısı :)

Çok teşekkür ederim canım 8 gün geçtiği için daha yüksek olur diye düşünmüştüm o yüzden sıkıntı ettim dediğin gibi hayırlısı olsun bakalım

selam canım öncelikle diğer hamile kalan arkadaşları ve seni tebrik ederim allah sağlıklı hamilelik yaşatsın inşallah.. değerin bence gayet güzel günde 2x olacak şekilde artış gösteriyor hcg değeri diye biliyorum. 1 hafta sonra keseyi görürsün,2 hafta sonra da kalp atışını net bi şekilde dinlersin allah nasip kısmet ederse :) kafana takma akışına bırak sadece kendine dikkat et yeter gerisi zamanla ve allahında izniyle olur

Çok saol canım benim evet haftaya bi daha çağırdı Dr bakalım inşallah herşey yolunda gider

Kızlar merhaba yerleşme kanaması yaşayanlar hangi günler arasında veya birliktelikten kaç gün sonra yaşadı ve rengi nasıldı ?

Kızlar merhaba yerleşme kanaması yaşayanlar hangi günler arasında veya birliktelikten kaç gün sonra yaşadı ve rengi nasıldı ?
Adet günümden 3 gün sonra yaşadım açık kahverengi akıntıydı. Peçeteye geliyordu sadece. Azdı yani ve kırmızı değildi

Back