Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar. Bi süre uzaklaşmak istiyorum kkya giremiycem. Dönünce inşaALLAH sizi burda bulurum hemde hamiş olarak. Kendinize çok iyi bakın. Sağlıcakla kalın.

Not: dağılmayın ha

İyi akşamlar kızlar. Bi süre uzaklaşmak istiyorum kkya giremiycem. Dönünce inşaALLAH sizi burda bulurum hemde hamiş olarak. Kendinize çok iyi bakın. Sağlıcakla kalın.

Ya judiii judii canımsın sende kendine dikkat et hamişler olarak bile burdayız sen rahat ol

Ben bunu begenmedim.. nereye kuzumm.. sensiz olmaz ki hem bir sure dedigin ne kadar?

selamlar kızlar
nasılsınız nasıl gidiyor?
kaybolmayın dedi yazalım dedim

Hanımlar iyi akşamlar.. Ben daha öncede yazdım adet olmuyorum 2 aydır diye kan vermiştim hamilelik çıkmadı adet söktürücü kullandom yine adetim gelmedi 1 ay daha geçti üstünden salı günü hemşiremin ısrarıyla bir kez daha kan verdim bugün değerimin ciddi bir yüksek çıktığını öğrendim.. 6 haneli bir rakamdı tam hatırlamıyorum şuan hala şoktayım... Hamileymişim.. Yarın doktor kontrolüne gidicem duaları ızı esirgemeyin lütfen..

Sağlıklı sihhatli bir hamilelik olur insallah hayırlı haberler alirsin

Kızlar doktor randevum 15.30da ama kan sonucunu yazayım bthcg 120803 bu değerden anlayan varmıık çok yüksek değilmi korkuyorum açıkcası bir sıkıntı varmı diye saatte geçmek bilmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…