Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınlaaarrr :KK3:
Nasılsınız bakalım? :KK33:
Yeni hamişlerimizi tebrik ediyorumm :KK9:
Kırmızı kartı görenlerin de bi sonraki ayda hamiş haberi vermelerini diliyorum :KK36:
Günaydııınn sabah sabah pek bi sevindiriksin :) benim bat'ason bir gün kaldı . inş hamişimdir belirtide pek yok ama belki hiç belirtisiz sessiz sedasız gelir bebişim

Günaydııınn sabah sabah pek bi sevindiriksin :) benim bat'ason bir gün kaldı . inş hamişimdir belirtide pek yok ama belki hiç belirtisiz sessiz sedasız gelir bebişim

Evet sabah sabah kendimi motive ediyorum :21: öğleden sonra modum düşüyor:KK30:
Belirtisiz hamiş olanlar çok inşaALLAH senin de vardır. Yarın test yapacam mısın? :KK8:

melek ve mucizesi melek ve mucizesi selam canım nasılsın?
ovu testini sorucam, bugün 7. günü ne zaman başlayım sence? 9 dan başlayım diyorum ben ama.. bide sen ne zamanları yaptım demiştin? 4 saat kadar sıvı alımı yoku nasıl yaptınn?

Herkese iyi geceler

can09e can09e Kuzum 9.gun başladım ama sıvı alımını son iki saat kestim yaa.3-5 arası bişey içmedim öyle yaptım

Ben şükür daha iyiyim.Reglim bitti rahatladım.

Yeni hamisleri tebrik ederim.
Mucizeicimde Mucizeicimde Değere takılma önemli olan düzenli artması
Mcz09 Mcz09 Ay kalp atisimi dinledin.Masallah

Hepinizi öptüm kızlar

Herkese iyi geceler

can09e can09e Kuzum 9.gun başladım ama sıvı alımını son iki saat kestim yaa.3-5 arası bişey içmedim öyle yaptım

Ben şükür daha iyiyim.Reglim bitti rahatladım.

Yeni hamisleri tebrik ederim.
Mucizeicimde Mucizeicimde Değere takılma önemli olan düzenli artması
Mcz09 Mcz09 Ay kalp atisimi dinledin.Masallah

Hepinizi öptüm kızlar
günaydın kuzum 3 gün mü sürüyor reglin?
tamam.. ben de akşam yaptım yaklaşık 2 saat bişiy içmedim, silik çıktı erken değil mi siliğe?

Back