- 9 Eylül 2018
- 290
- 271
- 18
Oyy severim ben onu :) Rabbim hepimize nasip etsin inşallah :)Buyusun bizde burdaki teyzelerine dua edelim onlar.bize ederken rabbim herkese nasip.etsin diyeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy severim ben onu :) Rabbim hepimize nasip etsin inşallah :)Buyusun bizde burdaki teyzelerine dua edelim onlar.bize ederken rabbim herkese nasip.etsin diyeee
Amiiinnn amiiiiin cook aminn Allahm herkese hepimize saglikli hamilelikler bebekler nasip etOyy severim ben onu :) Rabbim hepimize nasip etsin inşallah :)
Amin kuzum ne güzel dedin Rabbim sağlıklı hamilelikler sağlıklı büyüyen bebekler nasip etsin inşallahAmiiinnn amiiiiin cook aminn Allahm herkese hepimize saglikli hamilelikler bebekler nasip et
Hayırlı olsun bebeğin. Belirti oldu mu adet öncesi?
Amin kuzum ne güzel dedin Rabbim sağlıklı hamilelikler sağlıklı büyüyen bebekler nasip etsin inşallah
Günaydın canımcım ekim ayında bissürü bebiş haberi alırız inşallah Allah bize de böyle bi haber alıp sevinmeyi nasip eder :)
Günaydııınn sabah sabah pek bi sevindiriksin :) benim bat'ason bir gün kaldı . inş hamişimdir belirtide pek yok ama belki hiç belirtisiz sessiz sedasız gelir bebişimGünaydınlaaarrr
Nasılsınız bakalım?
Yeni hamişlerimizi tebrik ediyorumm
Kırmızı kartı görenlerin de bi sonraki ayda hamiş haberi vermelerini diliyorum
Günaydııınn sabah sabah pek bi sevindiriksin :) benim bat'ason bir gün kaldı . inş hamişimdir belirtide pek yok ama belki hiç belirtisiz sessiz sedasız gelir bebişim
hadi gözün aydın canım daha güçlensin inşallah..Kızlar kalp atışını duyduk çok şükür daha minicik. Sesi az geldi ondan
Sağol canım inşaallah hayırlısıyla. Allah herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar benim meleğimide sağlıklı bir şekilde bana bağışlasınhadi gözün aydın canım daha güçlensin inşallah..
Tesekkur ederimm canim insallh saglikli buyudugunu gormekte nasip olurrrGünaydınlaaarrr
Nasılsınız bakalım?
Kan verdim simdi sonuç bekliyorum dua edin bana lütfen.ogleden sonra çıkar sonucGünaydınlaaarrr
Nasılsınız bakalım?
Kan verdim simdi sonuç bekliyorum dua edin bana lütfen.ogleden sonra çıkar sonuc
sonuç çıkmadı mı?Kan verdim simdi sonuç bekliyorum dua edin bana lütfen.ogleden sonra çıkar sonuc
günaydın kuzum 3 gün mü sürüyor reglin?Herkese iyi geceler
can09e Kuzum 9.gun başladım ama sıvı alımını son iki saat kestim yaa.3-5 arası bişey içmedim öyle yaptım
Ben şükür daha iyiyim.Reglim bitti rahatladım.
Yeni hamisleri tebrik ederim.
Mucizeicimde Değere takılma önemli olan düzenli artması
Mcz09 Ay kalp atisimi dinledin.Masallah
Hepinizi öptüm kızlar