- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Inşallah hamilesindir canım
Judy_K
Canım bu hormon testi âdetin 3. Günü falan yapılmıyor mu normalde? Bugün doktora sordum ama öyle birşey yok dedi. Yarın vereceğim inşaAllah. Gebeliğe de baktıracağım.
Hayırlısı canım.Ay inşaALLAH baktır şekerim çok merak ediyorummm inşaALLAH hamilesindir canım
Bende daha olmadım canım. 4 gün gecikme var.
Evet. Olsa da değerlendirmeye başlasam bari madem test negatif çıkıyor.Kötü oluyor ya
Evet. Olsa da değerlendirmeye başlasam bari madem test negatif çıkıyor.
Cnm doğru sonuç icin en iyisi adetin üçüncü günü diğer günlerdeki sonuçları pek baz almıyor benim doktorumKızlar bu hormon testi illa âdetliyen mi yaptırılıyor? İnternette herkes âdetin 3. Günü civarı yaptırılması gerektiğini söylüyor ama doktora sorduğumda öyle birşey demedi.
Evet adetin 2. Yada 3. Gunu yapiliyor.Kızlar bu hormon testi illa âdetliyen mi yaptırılıyor? İnternette herkes âdetin 3. Günü civarı yaptırılması gerektiğini söylüyor ama doktora sorduğumda öyle birşey demedi.
Batları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim.bu ay olucak gibi inşaALLAH
Hamiş adaylarımızın bat ları:
Ay-n ilk Hali 10 şubat
@babyonthego 11 şubat
@AyAl80 11 şubat
@limelemon 11 şubat
@tinyrose 11 şubat
@Efsununcivcivi 12 şubat
Judy_K 13 şubat
@eymecik 13 şubat
@Vayneymis 14 şubat
cennetyarim 15 şubat
@Gloke 16 şubat
@Esmtml 17 şubat
@hng-ky 17 şubat
@pembehayaller06 17 şubat
@Sugra 17 şubat
@erdilara 17 şubat
@Hlmtml 17 şubat
Bikucukbalik 18 şubat
@Mervetolgali 18 şubat
@melegim_06 18 şubat
@Alonj 18 şubat
S sky19 20 şubat
@Comebaby20 20 şubat
@Gokdenizim 20 şubat
@mayissinegi 20 şubat
@elzem00 20 şubat
kerem34gul 23 şubat
@ftmclk 27 şubat
@vals_dancer 13 mart
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
Tamam canım teşekkürler. Tiroide de bakacakmış doktorum. Bunun için de mi âdetli olmak gerekiyor?Cnm doğru sonuç icin en iyisi adetin üçüncü günü diğer günlerdeki sonuçları pek baz almıyor benim doktorum
Teşekkürler.Evet adetin 2. Yada 3. Gunu yapiliyor.
İnşaAllah yerleşme kanamasıdır canım. Senin için baya umutluyum nedense. Hissediyor muyum ne? :)Kızlar merhaba ben geldim.
Ben daha adet olmadım 4 gün sonra olacağım
Ama az önce taharet alırken yine çok açık pembe renkte akıntım geldi
4 gün erken adet olmadım hiç kafamı karıştırıyor ya
Sinirlenecem bu işe :|
Teşekkürler.
İnşaAllah yerleşme kanamasıdır canım. Senin için baya umutluyum nedense. Hissediyor muyum ne? :)
Tiroid için sadece aç olman yeterli canım hamilelikte tiroid yüksekliği bebeğin gelişimi için sorun olabiliyor diye biliyorum o yüzden baktırırlarTamam canım teşekkürler. Tiroide de bakacakmış doktorum. Bunun için de mi âdetli olmak gerekiyor?
Tiroid ne oluyor?
Teşekkürler.
İnşaAllah yerleşme kanamasıdır canım. Senin için baya umutluyum nedense. Hissediyor muyum ne? :)
Farklı şeyler yaşıyorsun. Allah hayırlısı nasîb etsin canım :)Yaaaa inşallah tatlım lütfen hissediyor ol :)) bu akşam yemek yiyorken oturduğum yerde yine başladı yumurtalıklarım birden bire ağrımaya,şişmeye..
Bilmiyorum kafam milyon oldu vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?