Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Judy_K
Canım bu hormon testi âdetin 3. Günü falan yapılmıyor mu normalde? Bugün doktora sordum ama öyle birşey yok dedi. Yarın vereceğim inşaAllah. Gebeliğe de baktıracağım.

Ay inşaALLAH baktır şekerim çok merak ediyorummm inşaALLAH hamilesindir canım

Kızlar bu hormon testi illa âdetliyen mi yaptırılıyor? İnternette herkes âdetin 3. Günü civarı yaptırılması gerektiğini söylüyor ama doktora sorduğumda öyle birşey demedi.

Kızlar bu hormon testi illa âdetliyen mi yaptırılıyor? İnternette herkes âdetin 3. Günü civarı yaptırılması gerektiğini söylüyor ama doktora sorduğumda öyle birşey demedi.
Cnm doğru sonuç icin en iyisi adetin üçüncü günü diğer günlerdeki sonuçları pek baz almıyor benim doktorum

kızlar görümgörümcemde poli diye birşey varmis bide süt hormonu çok çıkmış bu ne demek oluyor

Kızlar merhaba ben geldim.
Ben daha adet olmadım 4 gün sonra olacağım
Ama az önce taharet alırken yine çok açık pembe renkte akıntım geldi
4 gün erken adet olmadım hiç kafamı karıştırıyor ya
Sinirlenecem bu işe :|

Evet adetin 2. Yada 3. Gunu yapiliyor.
Teşekkürler.

İnşaAllah yerleşme kanamasıdır canım. Senin için baya umutluyum nedense. Hissediyor muyum ne? :)

Teşekkürler.

İnşaAllah yerleşme kanamasıdır canım. Senin için baya umutluyum nedense. Hissediyor muyum ne? :)

Yaaaa inşallah tatlım lütfen hissediyor ol :)) bu akşam yemek yiyorken oturduğum yerde yine başladı yumurtalıklarım birden bire ağrımaya,şişmeye..
Bilmiyorum kafam milyon oldu vallahi

Yaaaa inşallah tatlım lütfen hissediyor ol :)) bu akşam yemek yiyorken oturduğum yerde yine başladı yumurtalıklarım birden bire ağrımaya,şişmeye..
Bilmiyorum kafam milyon oldu vallahi
Farklı şeyler yaşıyorsun. Allah hayırlısı nasîb etsin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…