• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiçbişey yok cnm
Ben sadece âdet olacak gibi hissediyorum. Bugün farklı olarak ıslak hissediyorum sadece. Göğüs ucu ağrısı devam ediyor. Yumurtalıklarım şiş gibi. Başka da birşey yok.

Bekle bekle iyice stres oluyor insan iyice gecikiyor. Her sabah âdet sancısıyla uyanıyorum ama bakıyorum birşey yok, umutlanıyorum her geçen gün. Kötü oluyor. Âdet olmadıkça da vücut geriyor insanı şişip patlayacak gibi oluyorsun artık :(

Bugün lavaboya çok gittiğimi fark ettim şimdio_O

Bende de ara ara adet sancısı giriyor ve geçiyor.sadece akıntım var ara ara.başka da hiç bir belirti yok

Olur tabi. Yaptırırsan sonuçları paylaşmayı unutma :)

İşte böyle şeyler görünce de vazgeçiyorum.. korkuyorum.. benim ayarım belli olmaz canım yaaa sanırım en doğrusu adet günümü beklemek olacak :KK43:

<kızlar bu yazılanlar sizin için de geçerli aramızda adetten önce test yapanlarımız var>

Eklentiler

• B1A00DCC-5B07-4037-89A7-E297D3041B5D.png
    B1A00DCC-5B07-4037-89A7-E297D3041B5D.png
    137,1 KB · Görüntüleme: 139
İşte böyle şeyler görünce de vazgeçiyorum.. korkuyorum.. benim ayarım belli olmaz canım yaaa sanırım en doğrusu adet günümü beklemek olacak :KK43:

<kızlar bu yazılanlar sizin için de geçerli aramızda adetten önce test yapanlarımız var>
Ya keşke böyle olsa benim de bata en az 4 gün var ama ben bugun negatifi görünce ağladım durdum.

Ya keşke böyle olsa benim de bata en az 4 gün var ama ben bugun negatifi görünce ağladım durdum.

Canım üzme kendini yıpratma.. kendini psikolojik olarak hazırla her ihtimale ki bu kadar ağır hayal kırıklığı yaşama. Şimdi ben sana böyle diyorum ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı işte bende öğrendiğimde bende üzülürüm tabiiki.. ama napalım yapacak birşeyimiz yok

kızlar görümgörümcemde poli diye birşey varmis bide süt hormonu çok çıkmış bu ne demek oluyor
Canım poliyi bilmiyorum yani polikistik over değil galiba dediğin ama süt hormonu bende de bikere yüksek çıkmıştı. Dr. Vücut bebek emziriyor gibi algılıyor o yüzden gebelik olmasini engelliyor gibi bir şey demişti. Bi ilaç vermişti sonraki kontrolde de düşmüştü zaten normale.

Canım üzme kendini yıpratma.. kendini psikolojik olarak hazırla her ihtimale ki bu kadar ağır hayal kırıklığı yaşama. Şimdi ben sana böyle diyorum ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı işte bende öğrendiğimde bende üzülürüm tabiiki.. ama napalım yapacak birşeyimiz yok
Nerdeyse 3 yıldır istiyorum sadece bi kere gebelik oldu o da asilama ile ve düşukle sonuçlandı. Bu ay da fazla umutluydum o yüzden hayal kırıklığı çok oldu ama regl olana kadar umut devam ediyor. Hayırlısi olsun...

2 gün kala kanda ve en az 3-4 gecikince evde ki testte sonuç anca çıkar demiş. O zaman forumlarda ki o kadar kadın nasıl erkenden evde ve kanda pozitifi görüyor. O zaman ben testi erken yapmışım. Kafam baya karıştı şimdi...

Back