- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Tamam canım teşekkür ederim. Sabah erkenden yaptırmak en iyisi o zaman.Tiroid için sadece aç olman yeterli canım hamilelikte tiroid yüksekliği bebeğin gelişimi için sorun olabiliyor diye biliyorum o yüzden baktırırlar
Farklı şeyler yaşıyorsun. Allah hayırlısı nasîb etsin canım :)
Bizim âdetler biraz düzensiz olunca hiç birşeyi kestiremiyorum canım. Birşey desem yalan olur şimdi. Kendim için ne hissettiğimi de bilmiyorum şu an. Yarın kan vereceğim bakalım.Benim için ne hissediyorsun
Bizim âdetler biraz düzensiz olunca hiç birşeyi kestiremiyorum canım. Birşey desem yalan olur şimdi. Kendim için ne hissettiğimi de bilmiyorum şu an. Yarın kan vereceğim bakalım.
Belirtiler ne durumda? Var mı?
Laaaaa senin ağzını yerunamin tatlım hepimiz için inşallah
Çıkar canım 4 gün varken idrarda bile gözüküyor bazı arkadaşlarınKızlar ben yarın kan testi yaptırabilirim ama eğer pozitifse bile o adetten 4 gün önce belli olur mu?
Çıkar canım 4 gün varken idrarda bile gözüküyor bazı arkadaşların
Ben sadece âdet olacak gibi hissediyorum. Bugün farklı olarak ıslak hissediyorum sadece. Göğüs ucu ağrısı devam ediyor. Yumurtalıklarım şiş gibi. Başka da birşey yok.Hiçbişey yok cnm
Olur tabi. Yaptırırsan sonuçları paylaşmayı unutma :)Kızlar ben yarın kan testi yaptırabilirim ama eğer pozitifse bile o adetten 4 gün önce belli olur mu?
Evet canım sabah ilk idrar. Hatta gece sabaha doğru kalkıp tuvalete gidersen o zaman yap.O zaman ben yarın hem kan testi yaptırayım hem de idrar testi alayım kendime.. Sabah idrarıyla mı daha Sağlıklı sonuç veriyordu?
Olur tabi. Yaptırırsan sonuçları paylaşmayı unutma :)
Ya keşke böyle olsa benim de bata en az 4 gün var ama ben bugun negatifi görünce ağladım durdum.İşte böyle şeyler görünce de vazgeçiyorum.. korkuyorum.. benim ayarım belli olmaz canım yaaa sanırım en doğrusu adet günümü beklemek olacak
<kızlar bu yazılanlar sizin için de geçerli aramızda adetten önce test yapanlarımız var>
Ya keşke böyle olsa benim de bata en az 4 gün var ama ben bugun negatifi görünce ağladım durdum.
kızlar görümgörümcemde poli diye birşey varmis bide süt hormonu çok çıkmış bu ne demek oluyor
Yok Cnm tiroid icin adetli olmana gerek Yok tiroid de Yüksel ise gebe kalmaya da engel gebe kalırsan da bebeğin gelişimini de geriletiyor zekasını da geriletiyorTamam canım teşekkürler. Tiroide de bakacakmış doktorum. Bunun için de mi âdetli olmak gerekiyor?
Tiroid ne oluyor?
Canım poliyi bilmiyorum yani polikistik over değil galiba dediğin ama süt hormonu bende de bikere yüksek çıkmıştı. Dr. Vücut bebek emziriyor gibi algılıyor o yüzden gebelik olmasini engelliyor gibi bir şey demişti. Bi ilaç vermişti sonraki kontrolde de düşmüştü zaten normale.kızlar görümgörümcemde poli diye birşey varmis bide süt hormonu çok çıkmış bu ne demek oluyor
Nerdeyse 3 yıldır istiyorum sadece bi kere gebelik oldu o da asilama ile ve düşukle sonuçlandı. Bu ay da fazla umutluydum o yüzden hayal kırıklığı çok oldu ama regl olana kadar umut devam ediyor. Hayırlısi olsun...Canım üzme kendini yıpratma.. kendini psikolojik olarak hazırla her ihtimale ki bu kadar ağır hayal kırıklığı yaşama. Şimdi ben sana böyle diyorum ama terzi kendi söküğünü dikemez hesabı işte bende öğrendiğimde bende üzülürüm tabiiki.. ama napalım yapacak birşeyimiz yok
2 gün kala kanda ve en az 3-4 gecikince evde ki testte sonuç anca çıkar demiş. O zaman forumlarda ki o kadar kadın nasıl erkenden evde ve kanda pozitifi görüyor. O zaman ben testi erken yapmışım. Kafam baya karıştı şimdi...İşte böyle şeyler görünce de vazgeçiyorum.. korkuyorum.. benim ayarım belli olmaz canım yaaa sanırım en doğrusu adet günümü beklemek olacak
<kızlar bu yazılanlar sizin için de geçerli aramızda adetten önce test yapanlarımız var>
Tamam canım öğrendiğim iyi oldu sağol.Yok Cnm tiroid icin adetli olmana gerek Yok tiroid de Yüksel ise gebe kalmaya da engel gebe kalırsan da bebeğin gelişimini de geriletiyor zekasını da geriletiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?