• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende o niyetle yaşamıyorum ilişkimi hem kendimi kötü hissederim hemde eşime haksızlık yaparım. Bebek olacaksa zaten illa ki olacak doğru zamanda. Ama bu aralar olursa da fena olmaz yani :) bu ay bi geçsin şayet tutturamazsak önümüzdeki ay doktora gidicem. Allahım hayatımız sürekli bişeyleri takip etmekle geçiyor yok yumurtladım mı yok yerleşme kanaması mı yok adetim geldi mi :) çile valla
Aynen walla bazıları ne kadar şanslı istediği anda çocuk sahibi olabiliyorlar bazılarıda yıllarca uğraşıyor hayat işte herkesin imtihanı ayrı Rabbim ne verirse hayırlısını versin

Aynen şekerim ben de öyle olmak istiyorum. Artık olucağım. Bu ay çok değişik duygular yaşadım. Artık çıkaracağım aklımdan. Kaç aydır pilates yapmıyorum bebek varsa bişey olur diye. Adetim bitsin başlıyacağım. Düşünmiycem artık varmı yokmu diye. Adetim gecikince test yapacağım belirtilere de takılmıyacağım..:KK14:
Sorma ya ben de iki üç aydır kafaya takmaktan bunalıma girdim kendimi yemeye verdim sporu bıraktım. Daha hamile kalamadan 5 kilo aldım. Bu ay kendimi zayıflamaya konsantre edicem. Pilatese de başlayalım oh mis gibi. Bu ne yaaa böyle bekle bekle çürüdük ayol

Kızlar benmde takvime göre kırmızılar bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi zaten adet düzenszlğm var belirtide yok bari gelsede bidaki ay için çalışmalara başlasak :D

Kızlar benmde takvime göre kırmızılar bugün gelmesi gerekiyordu gelmedi zaten adet düzenszlğm var belirtide yok bari gelsede bidaki ay için çalışmalara başlasak :KK70:

Hayırlısı olsun canım Adet düzensizliği seni şaşırtabilir de sen de test yap bari kızzz

Kızlar dün bu saatlerden önce leke gördüm başlıyo galiba dedim ama bugün bu saat oldu hala sadece lekelenme var pedin çeyreğinin çeyreği lekelendi
Bikere daha böyle olmuştu kist çıkmıştı
offffffffffff bu sefer ne acaba

Aynen öyle canım geçen mektuplarımızı günlüklerimizi falan okuyorum ne kadar çok şey yaşamışız meğer ama bazen sanki hiç bişey yaşamamışızda yeni yaşıyoruz gibi geliyo evlendik hala sevgili gibiyiz :KK49:ve her sabah uyandığımda şükür ediyorum rabbime bizi birbirimize kavuşturduğu için :dua: bide bebekle taçlandırır inşallah hepimizin yuvalarını

Bitanem sizin sevginiz saygınız bu kadar kuvvetli Rabbim sizin sevginizin meyvesini verecek inşaALLAH inanıyorum. MaşaALLAH size Rabbim kötü gözlerden korusun

Arkadaşlar benim adetime 10 gün var beta değerim 1.06 negatif değer aralığında yükselme gibi bi durum olur mu baya bi erken baktım ben

Bence var canım hiç olmazsa 0 çıkardı. Dikkat et kendine. Daha 10 gün var. 2gün sonra bi daha kan ver aynı yerde bakalım yükselcek mi

Back