- 21 Şubat 2015
- 41
- 34
- 38
- 29
Aynen canım bakalım hatta netleşmesi için pazar Pazartesiye kadar dayanmaya çalışıcam pazartesi falan 60lara çıkması gerekiyor eğer varsa birde en zoru eşime kesinleşince süpriz olarak söylicem şimdiden bişey söylemek istemiyorum ama çok can sıkıcı bi durumBence var canım hiç olmazsa 0 çıkardı. Dikkat et kendine. Daha 10 gün var. 2gün sonra bi daha kan ver aynı yerde bakalım yükselcek mi
Hoşbulduk canım.Evet son dört gün. Günüm geçmeden test yapmamaya karar verdimHoş geldin şekerim son 4 gün ha? Varmı bişey?
bence de yapma canım sonrası hayal kırıklığı oluyor24 şubat bat tarihim en az 20sine kadar dayanıp tes falan yapmam artık dayanıcam bekliycem
Benimmm ablanız :)))
Kızlar ben bu akşam yokum öpüyorum sizi çokkkkkkk
Sevgililer gününüzü kutluyorum güzelliklerimmm
Sorma ya ben de iki üç aydır kafaya takmaktan bunalıma girdim kendimi yemeye verdim sporu bıraktım. Daha hamile kalamadan 5 kilo aldım. Bu ay kendimi zayıflamaya konsantre edicem. Pilatese de başlayalım oh mis gibi. Bu ne yaaa böyle bekle bekle çürüdük ayol
Canım senin kırmızılar geldi mi tamamenJudy_K
Kırmızıların tamamen gelmesini beklemeden belki yarın test yaptırım
Merhaba hanımlar bugün kan testi yapıcaktım ama cesaret edemedim ve erken gebelik testi aldım sonuç malesef negatif
2 gün var canım adetime erken gebelik testinin yanılma payı yok diye yaptım ama yine içime kuruntu düştü yaSenin kaç gün var canım? Keşke kan verseydin
2 gün var canım adetime erken gebelik testinin yanılma payı yok diye yaptım ama yine içime kuruntu düştü ya
Inşallah canım Allah inşallah hepimizin kucaklarını meleklerimizle doldurur.Ben de iki gün önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif malesefardından da adet oldum zaten. İnşaALLAH senin test yanılır canım
Inşallah canım Allah inşallah hepimizin kucaklarını meleklerimizle doldurur.
Senin belirtiler falan varmıydı peki canım
Aa öylemi. Hayırlısı olsun artık hakkımızda umudun da kalmadı zaten benim de testten sonra .Benim tüm belirtiler vardı halen de devam ediyor. Kanamam olmasa yine hamileyim diye düşünürdüm belki
Inşallah hamilesindir canımKızlar tek ben kaldım galiba adet olamayan . 30. Günüm de bitti
Bende daha olmadım canım. 4 gün gecikme var.Kızlar tek ben kaldım galiba adet olamayan . 30. Günüm de bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?