Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence var canım hiç olmazsa 0 çıkardı. Dikkat et kendine. Daha 10 gün var. 2gün sonra bi daha kan ver aynı yerde bakalım yükselcek mi
Aynen canım bakalım hatta netleşmesi için pazar Pazartesiye kadar dayanmaya çalışıcam pazartesi falan 60lara çıkması gerekiyor eğer varsa birde en zoru eşime kesinleşince süpriz olarak söylicem şimdiden bişey söylemek istemiyorum ama çok can sıkıcı bi durum

Merhaba hanımlar bugün kan testi yapıcaktım ama cesaret edemedim ve erken gebelik testi aldım sonuç malesef negatif

Başlayalım şekerim. Benim bacaklarda birazcık selülit var. Şişman biri değilim ama okul zamanlarında çok şişmandım bi gün çok kötü hasta oldum tam 8 kilo verdim 2 günde. Sağlıksız kilo verdiğim için her tarafım buruştu. O zamandan beri spor yapıyorum formda kalmak için. Evlendiğimden beri yapamıyorum ama bir yıl oldu başlıycam ama. Ebşu şallının pilateslerinden yapcam selülit savar

2 gün var canım adetime erken gebelik testinin yanılma payı yok diye yaptım ama yine içime kuruntu düştü ya

Ben de iki gün önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif malesef ardından da adet oldum zaten. İnşaALLAH senin test yanılır canım

Ben de iki gün önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif malesef ardından da adet oldum zaten. İnşaALLAH senin test yanılır canım
Inşallah canım Allah inşallah hepimizin kucaklarını meleklerimizle doldurur.
Senin belirtiler falan varmıydı peki canım

Judy_K
Canım bu hormon testi âdetin 3. Günü falan yapılmıyor mu normalde? Bugün doktora sordum ama öyle birşey yok dedi. Yarın vereceğim inşaAllah. Gebeliğe de baktıracağım.

Inşallah canım Allah inşallah hepimizin kucaklarını meleklerimizle doldurur.
Senin belirtiler falan varmıydı peki canım

Benim tüm belirtiler vardı halen de devam ediyor. Kanamam olmasa yine hamileyim diye düşünürdüm belki

Benim tüm belirtiler vardı halen de devam ediyor. Kanamam olmasa yine hamileyim diye düşünürdüm belki
Aa öylemi. Hayırlısı olsun artık hakkımızda umudun da kalmadı zaten benim de testten sonra .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…